Aanwijzingen voor de vlakke wereld (Flat Earth)

De wereld is een vlakke plaat in plaats van een bol !!

Een uitspraak waar ik voor een paar jaar geleden een ieder ander voor gek had verklaard, maar nu na een aantal jaar onderzoek en informatie verzamelen, moet ik concluderen dat er daadwerkelijk meer bewijs is dat de wereld vlak is dat deze een bol is in een oneindig heelal.

Door een video van “Jeranism” kwam ik op het spoor van deze theorie. Hij is een van de mensen die hun nek uitsteken voor het bewijzen van de theorie van de vlakke Aarde.

Na veel bestuderen en uitzoeken kwam ook steeds meer naar voren dat het hele vlakke wereld gebeuren eigenlijk heel goed pas in mijn theorie van de holografische virtuele wereld.  Want als een wij leven in een simulatie dan is de meest logische uitvoering van de omgeving een vlakke plaat die op een gegeven moment gewoon ophoud omdat er gewoonweg niets meer in het programma is geprogrammeerd.

Op een vlakke Aarde bestaat Antarctica namelijk niet als een continent op de zuidpool maar als een grote ijsring rondom de Aarde waarachter zich niets als ijs bevindt.

Het gaat te ver om nu alle ins en outs te bespreken en dit zal ik dan ook doen een een aantal artikelen waarin ik zal uitleggen waarom de wereld vlak is en welke bewijzen daarvoor zijn. Aansluitend daarop zal ik uitgebreid te verklaren hoe het een en ander samenvalt met mijn theorie van een virtuele wereld.

Flat Earth  waarom ?

Flat Earth deel 1 – ruimtevaart films

Flat Earth deel 2 – admiraal R.E Byrd

Flat Earth deel 3 – De kaart makers

Flat Earth deel 4 – Shell Beach

Flat Earth deel 5 – Hoe houden we de Globe in stand?

Flat Earth deel 6 – De diepte in!

Flat Earth deel 7 – De lange afstanden op het zuidelijk halfrond

Flat Earth deel 8 – De creatieve kracht

Flat Earth deel 9 – De grote goochelshow

Flat Earth deel 10 – Waarom word het werk van God verborgen gehouden?

Flat Earth deel 11 – Apollo astronauten en hun geheim