Spring naar inhoud

Langzaam wordt het spel duidelijk

langzaam maar zeker wordt het mensen duidelijk dat Hugo de Jonge een spel speelt.

En met hem Mark Rutte, en Sigrid Kaag, werkend voor het World Economic Forum. Al 15 jaar heeft deze club voorbereid wat nu in gang wordt gezet. Een transitie naar een nieuwe maatschappij, die ze de ‘sustainable world’ noemen, onder ‘world governance’.


Een maatschappij zonder bezit, met deelgebruik, minder mensen, minder consumptie, minder reizen, thuis werken en leven, sociale contacten online. Geen contant geld meer, de megagrote reset van al het geleende geld, opheffen banken, centrale digitale munt. Geen detailhandel meer, centrale staatsproductie. Geen eigen bedrijf meer, maar een klein basisloon.

Geen eigen huizenbezit meer. Alles geregeld door de wereldregering. Onder streng toezicht / dwang van een app met puntensysteem voor ‘goed gedrag’, waarmee wordt bepaald wat u nog mag.
Modern ophokken en in leven houden van een kleinere groep mensen, om te overleven op aarde. Met minimaal verbruik en totalitaire communistische macht.


Onzin? U wordt er stapje voor stapje gewend mee gemaakt en zit al in het begin van het proces. Met leugens over een vooraf zeer bewust verkleinde, en klein gehouden, zorg, om als excuus te dienen voor de ‘noodzakelijke’ maatregelen.

Het is fake. Hugo de Jonge is een meester in maar doorpraten tot het mensen duizelt voor de ogen, maar voert met precizie stapje voor stapje voor stapje de lijn van het plan uit. Het wordt nog veel erger. Met na het pandemie-sprookje een ‘event’ dat de maatschappij nog verder zal ontwrichten, waarna oorlogswetgeving en tenslotte ‘world governance’ ‘noodzakelijk’ zal zijn.

Bijna overal op aarde gebeurt hetzelfde. Het is groot en ik heb niet de illusie dat het nog gestopt kan worden. Ik kan u alleen wakker maken. Orienteer u, lees ‘The great reset’ van Klaus Schwab, zie het fanatisme van Bill Gates over het verkleinen van de wereldbevolking, zie het World Economic Forum, zie wat er gebeurt in vooroplopende landen als Australië en Israel.


Zie de gevaren van dit nu ‘noodzakelijk’ ingezette nieuwe type vaccin, dat na meerdere prikken het immuunsysteem verzwakt en als een paard van troje op termijn heel veel slachtoffers kan maken.
Ze gaan nonstop door, en steeds verder.

Ik wil geen discussie. Ik hoef geen gelijk. Als ik hiermee een paar mensen wakker kan maken, met alle risico’s op uitsluiting, verlies van werk of erger, is er al winst…

30 Comments »

 1. DE VIRUSOORLOG DE EERSTE ECHTE WERELDOOLOG
  Van knuppel en pijl en boog naar kanonnen, bommenwerpers en atoombommen.
  De wetenschappelijk vooruitgang leidde naar steeds gruwelijker oorlogen.
  Als de 2 wereldoorlogen ons iets geleerd zouden moeten hebben, dan is het wel dat elke wetenschappelijke stap voorwaarts een hoger politiek en gemeenschappelijk moreel bewustzijn vereist.
  Nooit had de mens de communicatieve mogelijkheden zoals we die vandaag kennen om het morele bewustzijn op een hoger plan te brengen.
  Het was de televisie die in 1960 de gruwelbeelden van WO2 in pakweg een miljoen huiskamers bracht met de documentaireserie ‘De bezetting’.
  Waar moraal en ethiek van hoog tot laag een enorme update en verfijning behoefden, startten politiek en televisie, onder regelmatige herdenking van WO2, de volledige morele ondergang die vandaag de ‘samenleving’ tot in alle vezels doet rotten.

  De seksuele revolutie.
  Door Wikipedia als volgt omschreven: “Er werd meer de nadruk op de individuele beleving gelegd. Seksualiteit kwam losser te staan van voortplanting, mede door de introductie van de pil als effectief anticonceptiemiddel. Mede daardoor kwamen seks en huwelijk verder van elkaar af te staan (voor en buitenechtelijke seks). Ook seks met meer dan één partner (afwisselend of tegelijk) deed opgang (vrije liefde, “seksuele bevrijding”)”.

  De verslaving aan seksuele opwinding en orgasme zijn van groot belang voor de politieke macht.
  Niet de burger met een hart, de waardigheid van de menselijke persoon, maar de indoctrinatie van zijn geest en de exploitatie van zijn lichaam werd beleid, kortom de totale ontmenselijking.
  Hoewel al reeds lang getolereerd trad eind 1984 de Nederlandse abortuswet in werking onder de bedrieglijke naam Wet afbreking zwangerschap (WAZ).
  Daarmee werd de genocide op de ongeboren mens bevestigd.
  De volkse verslaving aan seksuele opwinding en orgasme is intussen hét fundament onder de politieke macht.
  Zonder zogenaamde vrije seks kan vrijwel elke politicus het wel schudden.
  Een fundament dat vandaag op kleuterscholen nog verstevigd wordt met sekslessen die onuitwisbare verwrongen indrukken in het kinderbrein achterlaten.
  Volgens deskundigen moeten baby’s in de wieg al seksueel gestimuleerd worden.
  Als slotakkoord van de seksuele revolutie, en ter bestendiging van de seksverslaving der komende generaties, riep het Europese Parlement op donderdag 24 juni 2021 abortus en moderne contraceptie tot mensenrecht uit.
  De lidstaten moeten deze mensenrechten promoten in het kader van The Great Reset.
  De naoorlogse abortusindustrie beëindigde minstens zo’n slordige 2 miljard ongeboren levens.
  Hoewel nooit als zodanig benoemd, is de stelselmatige en opzettelijke vernietiging van de ongeboren mens een vorm van genocide. Ongekend omvangrijk.
  Verreweg de meeste politici valt dan ook genocide van de ongeboren mens aan te rekenen.
  Ook al zou men dat willen, als lidstaten van de Europese Unie de genocide van de ongeboren mens tot mensenrecht verklaren vloeit daar niet uit voort dat de vrouw die gebruik maakt van dat ‘recht’ ook betrokken is bij genocide.
  Geen enkele vrouw pleegt abortus om deel te nemen aan de ongekende wereldwijde genocide.
  Zij zit met het ingrijpende dilemma van een onbedoelde zwangerschap in een door politici en media volledig geseksualiseerde maatschappij waarin de politicus haar het doden van het leven dat zij in zich draagt als ‘mensenrecht’ biedt.
  Wat het volk niet beseft is dat de politicus een totaal andere positie heeft.
  Hij participeert dagelijks in de massale genocide op het ongeboren menselijk leven en draagt niet alleen een enorme schuld maar gaat ook mee in de nieuwe wereldorde van het monster Klaus Schwab.
  Politici die zonder blikken of blozen steun verlenen aan de genocide der ongeborenen zijn echt tot veel meer in staat.
  Elk moreel besef ontbreekt hen en ze zijn zich al lang niet meer bewust dat ze dagelijks instemmen met de genocide van de ongeboren mens.
  Is een kind eenmaal toch geboren dan is het kind voor sommige walging wekkende prestigieuze grootheden in blauwe pakken nog altijd geschikt voor seksueel misbruik en wel tot in de hoogste regionen zoals de VN.
  En niet alleen dat, ze helpen voortdurend het seksklimaat op peil te houden en uit te breiden naar kinderen.
  Ze willen ook niets weten van de giftige covid spuit en maken zichzelf wijs dat ze het doen voor de gezondheid zoals ze ook abortus onder gezondheidszorg scharen.
  Een snel groeiende kunstmatige kinderproductie industrie in een wereld die ‘ten onder dreigt te gaan’ aan ‘overbevolking’ past alleen maar in de wereld van Klaus Schwab.
  Daar waar de voortplanting in handen van de wereldregering komt en de nieuwe generaties genders geacht worden geen kinderen voort te brengen maar zich te vermaken met seksuele opwinding en orgasme.
  Op 27-11-2021 bood het demissionaire heerszuchtige kabinet Rutte excuses aan voor de oude ‘Wet Wijziging Geslacht’, waaronder geslachtsverandering daadwerkelijk werd voltrokken. Verkeerde adviseur?
  Vandaag geven psychologen geen behandeling meer, maar beoordelen welke man zich als vrouw en welke vrouw zich als man mag voordoen, kleden, opmaken en registeren.
  Kortom het wordt gezellig in de wereld van Klaus.
  Wie denkt dat politici niet tot véél meer in staat zijn dan de hele wereldbevolking vol te pompen met experimentele spuiten vergist zich ernstig.

  Like

 2. Oké laat dit allemaal duidelijk zijn, wanneer komen er mensen met oplossingen? Wat te doen, wat lopen roepen kunnen we allemaal wel als kippen zonder koppen maar het wordt tijd voor echte oplossingen…
  Zoals de overheid die ons ook zogenaamd bied met een oplossing tot 1,5 meter, mondkapje, vaccinatie, etc…
  Ik weet ook dat dit alles onzin is want heb volle vertrouwen in de natuur en voed mijn kinderen en mijzelf en naasten op zonder al die wetenschappelijk onderbouwde (vertrouwde) van allesjes..
  En nooit ziek, of rare kwaaltjes of iets…
  Kortom, volg de natuur”wet” ofwel de law of nature maar dat wordt door die duivelse plannen zo ontnomen dat de natuur nog “echte” mensen op aarde mag hebben maar ALLES geautomatiseerd zal gaan!
  Dus, vertel in oplossingen 🙌

  Like

 3. De meeste mensen zijn van nature goed en derhalve vaak ook goedgelovig, omdat zij zelf nooit een ander kwaad zouden doen. Het is daarom erg moeilijk, zoniet onmogelijk, om deze mensen te overtuigen van de kwade wil van de overheid, zo deze er al is.
  Sle hts met aantoonbare bewijzen kunnen mensen op andere gedachten worden gebracht. Suggestieve verdachtmakingen zijn verre van afdoende.

  Like

 4. Er is maar 1 manier…. boycot de vaccins,behandel de kwetsbaren met de medicijnen waarvan bekend is dat ze werken en gooi de rest van de samenleving weer open zodat de niet kwetsbaren natuurlijke immuniteit kunnen opbouwen tegen corona.En breng de aanstichters van al deze ellende voor het gerecht.

  Like

 5. Geachte.corspodent..paniek.zaaien..dat.doen.zij.ik.heb.het.al.vanaf.,2019.2020.2021.en.nog.even.22*wanneer.kommen.we.er.uit
  Raadmaaar.als.ieder.zegt.wij.gaan.niet.meer.testen.niet.meer.prikken.we.gaan.masalaal..tegenstrijddig op treden..en.de.bevolkking.heeft.al.genoeg.gedaan.en.het.bewijzen.dat.ze met.geweldt.hebben laten.zien.dat.het.alleen.een.kosten.plaatje wordt van de minder.jarige.ouders.dat.hun.kroest.wordt.op.gejacht.door.de volwassenen,die.blijven aan de zij lijn staan.die.doe.net.of.is.er.niks.aan.de.hand.alleen.maar.een.rell.na.behorn.van.onze.maatschij.weer.te.her.leven.en.laten.leven..maar.ze.gaan.maar.door.nu.een.afrika s.variant.covid.19,..2,jaar.bijna
  3,jaar, uitschakelt,.ieder moet.in.caratenne.gezet.worden.net.of.je.bent.milaast.en.mondt.kapjes.plicht..te kort aan zieken huis materiaal geen ver pleeg kinderen meer natuurlijke.ze zijn moe en uit geput om dat er
  Vele testen zijn die veroorzaken de druk op de zorg het gewoon
  Ongeloof dat deze gasten in den haag ons als onschuldige.burgers dit wil aan doen om hen beter zak geldt
  Aan te besteden aan vacinattie.s.waar totaal nep is ik heb met m’n vrouw en ik hebben niet gevaccineerd..wij geloven.in.het.begin.al.niet.dat.er.iets.niet.kloot..ze.zijn.ziek.en.krankzining.om.dit.gewoon.toe.te.laten.je.mag.het.niet.beschouwen.als.40,45,.maar.het.is.verdomt.gewoon.waar.u.heen.wildt
  Wij.gaan.langzamer.hand.naar.de.verdomennis.als.hier.geen.halt.wordt toe.geroepen..ieder.heeft.zn.menning.maar.doe.svp je ogen.open..dat.dit.een.pure ontzin.is.3weken.alles.plat..van.de.horica.rest.hotel.kermissen
  Voetbal..bij beetje.bijbeetje.geopent.vitniss.sport scholen zang koren kerkdienst en enz.alles.vindt den haag niet goed.alles.moet vernield t.worden.en.ui.geschakelt.worden.
  Maar.het.is.geen.nederland.meer..van.het.normaal.levensstijl.
  Spanningen.stress ,.en eenzaamheid..geen vrienden.geen.famillie,s.geen.sociaal.leven..gedb.dorp.huizen.
  Open werkgroepen.zo.als.de.ggd.werkt.hier.aan.mee.om.de.maatschappij.te.vernielen.de.pyhatterss.krijgen.meer.druk.om.menssen.op.te.sluiten.in de isoleercel.te.stoppen.zonder.kledding.aan..geen.verwarmming.aan.of.aan.een.ketting.zetten.dat.je.zwak.begaaft.ben.net.zo.in.de 90,jaren dat er een meisje eerst uit gekleed.en met een brandt om de middel. Met een ketting er aan in het Friesche Drachten
  Maar de naam laat ik in midden .dit is een maatschappij dat totaal de weg en de waarheid kwijt is wij kunnen schrijven als
  We willen maar één ding is zeker onze dierbare Pim van tuin
  Heeft.altijd al gewaarschuwd. Nederland gaat naar de verdommenis, en.ze.trappen.er.allemaal.in..ze.gaan.gewoon.mee
  In de.strijdt..wie.heeft.die.ongeloofelijke.prikken bestelt.en.nu.nog.steeds.door.gaan.met.boosterprik..en.wat.komt.er.nog.meer.wat.heeft.de.duivels.nog.meer.voor.ons.in.pedo.
  Nieuws en verraad.zaaien.de.johava.s hebben.altijd.gezegt.de.wereldt.zal.vergaan.maar.daar.zit.nu.wel.wat.in..deze.gasten.die.dit.ons.aan.doen.zijn.geen.menselijke.regeerders..er is maar.een.die.het.kan weten en sla uw ogen daar voor open dat is onze Heer en heiland die zal regeren.over.ons
  Lot maar vrede op aarde kunt u wel schrapen op aarde. Maar wel .de vrede die u en ik mogen ontvangen waar u zich mag bevinden hij maakt geen onderscheid van blank tot zwart. Wij zijn kinderen van een vader geloven of niet geloven e .de macht hebbers hebben de kracht van de duivel die wil en zal zeggen
  Vieren .maar tegen een machtige.vader.kan.niemandt.op.nog.den.haag..niet.of.roepen.ze.almachtige.god.maar.ze.gaan.ver.van.de.bijbek.af.zitten…maar.dit.wou.ik.toch.aan.lezers.voor.leggen.er.word.gezegt.je.mag..je.menninging.geven..en.daar.makenwij.grbruik.van..OMDAT.JE,ER.WORD,IN,GELUISD,.en ieder.gelooft.in.dit.prikken.en.testen..
  En.thuis.testen.bij.de.supermarkt..het.gewoon.alles.en.alles.nep.de.vacinattie.s.helpen.aleen.de.gedrachs.code..onder elkaar dat helpt in de normaal toe dracht .red.radio waadhoek.mantgum.

  Like

 6. WELKOM in de wereld die al duizenden jaren beschreven en voorspeld wordt in het laatste boek in de bijbel.

  Die wereld-regering gaat zeker gebeuren , en een ieder die niet zijn eigen leven loslaat om JEZUS CHRISTUS te volgen ,zal slaaf worden van deze wereld , waar 1 wereldleider alle macht en aanbidding opeist van iedereen , zonder zijn merkteken kun je namelijk niets kopen of verkopen (alles is dan digitaal).
  Alle voorspellingen in de bijbel zijn nog steeds uitgekomen en de laatste voorspellingen zullen dat ook doen.
  ZOEK JEZUS CHRISTUS EN ZIJN GENADE, voordat de opname van zijn volgelingen volbracht is .
  Want dan sta je buiten , en dan is de deur dicht.

  Like

  • Amen. Alleen de ure wanneer Jezus terugkomt,geeft mensen die Hem nog niet (Jezus) kennen de mogelijkheid gered te worden! Er zal een great reset komen maar wel 1 die gebaseerd is op Bijbelse gronden die het kaf van het koren zal scheiden. Er zullen twee zijn die maaien op het veld 1 zal worden gered de ander zal omkomen. Dit is Bijbels wat er nu gebeurt en geen mensen kan stoppen wat nu gebeurt en geprofeteerd is.Het mooie is dat God deze situatie ten goede gebruikt voor wie Hem nog niet kennnen. Net als de 10 maagden, 5 waren op tijd en werden gered en 5 kwamen te laat en werden niet binnengelaten. Ik zou ieder willen oproepen ga niet op eigen kracht verder je redt het niet! Het is nu je tijd om je schepper en Jezus aan te nemen!!! Ik bid voor een ieder die dit leest roept naar God en Hij Zijn deur zal openen voor jou. Ik haat de duivel oprecht,hij is gekomen om te slachten,te stelen,en te vernietigen.Zoek in Zijn woord en je zal de waarheid vinden en de schellen zullen van je ogen vallen.Ik weet waarover ik spreek,ik ben nu ruim 28jaar op Zijn weg en heb veel mogen ervaren en zien gebeuren tijdens mijn geloofsreis.Mijn volk gaat ten gronde zegt God door gebrek aan Mijn kennis. Als je geen kennis hebt van een auto repareren kan je er ook niet 1 repareren over je erover uit spreken dat je er verstand van hebt. Ik kom op een moment dat je het niet verwacht zegt de Bijbel en dat telt ook voor vandaag en morgen en als je Jezus dan niet als je persoonlijke verlosser hebt aangekomen kom je om en dat zegt ik niet maar Gods woord die nu in vervulling gaat. Dus kom ,nu Zijn deur nog geopend is!!!

   Like

   • Daar kan ik alleen maar amen op zeggen!
    Want de enigste Waarheid is de Waarheid van Gods Woord een andere Waarheid is er niet! Het is nu nog tijd om je leven aan Jezus over te geven en ik hoop dat u daar voor zult kiezen en niet zoals het ging in de dagen van Noach de mensen niet wilde luisteren en vernietigd werden! Kies voor Jezus nu het nog kan!

    Like

  • Laten we maar lachen, want lachen is gezond, maak je niet druk om al die zorgen in de wereld, het is allemaal een illusie, wie daar wat van aantrekt wordt in dat wereldje mee gezogen, om het als een realiteit te beleven. Kom op zeg

   Like

   • Nu lach je maar als het te laat is lach je niet meer! Er zijn mensen die een bijna doodservaring hebben gehad en die over het hiernamaals kunnen vertellen dat het vreselijk is om verloren te gaan,

    Like

 7. Precies heel mooi artikel mensen WORDT WAKKER ALSJEBLIEFT.
  Kijk wat ze de KINDEREN aan willen doen. Vieze *** sekte kontelikkers! Dan gaan jullie maar KAPOT!

  Like

 8. Het is vreselijk wat er nu allemaal gebeurd,vanaf het begin wist ik al dat het niet klopte,doe ook niet mee met de vaccinaties.het gaat nog veel erger worden, voor mijzelf vind ik dat niet erg,maar mijn kinderen en kleinkinderen.ik vraag mij af of hier niets aan te doen.is.Dit kan toch niet.

  Like

 9. Het is helaas 100% waar!!!
  Als je dat niet weet heb je geen onderzoek gedaan!
  Beste oplossing is afstand doen van de mobiele telefoon
  Dan kunnen ze niks meer!!maar iedereen is te verslaafd helaas
  En vooral nergens aan mee doen!!mondkapjes enz.

  Like

 10. Ik schrik er van dat er zelfs een website is over dit onderwerp. Mensen… maak elkaar toch niet zo gek. Alsof alle wetenschappers er op uit zijn de mensheid te ‘vernietigen’ of tegen te werken. Gebruik toch eens je gezond verstand. Dat onze regering dit slecht oppakt… helemaal mee eens maar kom nou toch…

  “Al 15 jaar heeft deze club voorbereid wat nu in gang wordt gezet”. “… maar voert met precisie stapje voor stapje voor stapje de lijn van het plan uit. Het wordt nog veel erger. Met na het pandemie-sprookje een ‘event’ dat de maatschappij nog verder zal ontwrichten, waarna oorlogswetgeving en tenslotte ‘world governance’ ‘noodzakelijk’ zal zijn.

  Ga niet op de stoel van bijvoorbeeld een arts zitten en doen alsof je zo goed weet wat werkt en niet. Ik weet niet hoe ik dit anders moet zeggen maar ik weet dat er verschillende meningen zijn en dat mag natuurlijk ook maar zulke simpele onvolwassen uitspraken doen en anderen gek maken… Is gewoon heel eng.

  En ook nog durven te zeggen: “Ik wil geen discussie. Ik hoef geen gelijk. Als ik hiermee een paar mensen wakker kan maken, met alle risico’s op uitsluiting, verlies van werk of erger, is er al winst…”.

  Eigenlijk doen je met deze site nu zelf wat je de andere verwijt.

  Like

  • Hallo, ik kan volledig instemmen met uw commentaar. Ik zit in Duitsland en hoewel ze er hier ook een zootje van maken, hebben we hier minder infecties. Natuurlijk moet je ook vaststellen dat Duitsland minder dicht bevolkt is als Nederland en dat daardoor de besmettingskans kleiner is. Al deze complot theorien hebben toch geen enkele basis. Zoals je zegt: alsof alle wetenschappers er op zijn om de mensheid te vernietigen?

   Like

 11. Ongelooflijk verhaal met diverse verdachtmakingen zonder bewijsvoering maar wel onrust stokend. Mensen gebruik alsjeblieft je gezond verstand en laat deze desinformatie waar dit hoort, in de prullenbak.

  Like

 12. Alleen mensen die In God geloven. En goed hart hebben zien het plaatje. Satanisten aan de macht. Wat kun je er tegen doen. Opstaan na Denhaag gaan protesteren voor de 2e kamer (duistere kamer)

  Like

 13. Lees zoveel van dit soort verhalen, complottheorieën…. Uitgebreid wordt er geschreven wat er allemaal staat te gebeuren, maar heb nog nooit een antwoord op de vraag gehad; met wat voor doel zou dit dan worden ingezet?

  Like

  • Je moet je eens afvragen hoeveel van deze theorieën de laatste 2 jaar zijn uitgekomen! Was ook allemaal waanideeën, niet? Verder, als je je zou inlezen over wat het WEF wilt dan hoefde je niet deze vraag te stellen want dat wordt namelijk allemaal al benoemd. Een regering, totale controle, digitaal geld, bestrijden van overbevolking, geen eigen bezit meer hebben, enz.

   Like

 14. Technologie is niet deterministisch. Deze technologie kan voor het kwade gebruikt worden, maar ook voor het goede. De dag dat het internet voor ons beschikbaar kwam liet ons denken dat we met z’n allen een soort mega bibliotheek van Alexandrië kregen. Kregen ? Nu kunnen we wel zeggen dat ook dàt bij de voorbereidingen hoorde voor de mondiale machtsovername waar we nu mee geconfronteerd worden. We kunnen nu wel zeggen, dat de krachten op de achtergrond de technologische ontwikkelingen hebben gebruikt om heel gericht in te spelen op de basisbehoeften van mensen. Zoals we nu inmiddels weten dat bij de ontwikkelingen van plannen zoals Agenda 20-30, er altijd gedragspsychologen aanwezig waren ! Deze experts hadden [ en hebben ] in het geheel een hele belangrijke functie.
  Wij waren in de waan gehouden dat het gunsten waren om de gehele mensheid naar een hoger plan te brengen, maar zodra je The Big Picture snapt ging het in feite toen al om massa controle en surveillance. Alles heeft immers zijn prijs en niets is gratis.
  Gewenning is ook een fenomeen, die maar al te vaak over het hoofd gezien wordt, zoals bv nu tijdens dèze crisis het overgrote deel vd bevolking gewend is geraakt dankzij de propagandamachine vd overheid, de MSM, om niet naar de vergrijzing te kijken als we het plaatje vd oversterfte onder onze neus gepresenteerd krijgen. Terwijl dit al aan het hele begin vd crisis in het Bang-maak-scenario Bergamo in de echte realiteit een zeer grote rol speelde. Men had niet voor niets een regio uitgekozen voor het beoogde schrik-effect waar de vergrijzing al decennia zeer hoog was.
  Zo ook met het fenomeen gewenning. Bepaalde technologie was al zo verweven met ons dagelijks leven, dat men bijvoorbeeld geen gehoor wilde geven aan algoritmen. Zij, die er wel in wilde duiken voelden steeds sterker de noodzaak om ons hiervoor te waarschuwen, maar het comfort en het gemak van bijvoorbeeld social media bleven het toen winnen van deze waarschuwingen vd toen wakkere medemens. Men vond dat soort ‘users’ maar vervelende party poopers. En we waren al ZO gewend aan alle gemakken vd technologie.
  En terwijl we zo heerlijk konden babbelen met iemand aan de andere kant vd aarde was big tech op de achtergrond allerlei onethische acties aan het verrichten, zoals data harvesting. Zei je daar wat van, dan was je meteen weer die spelbreker.
  Want de ‘voordelen’ waren zo fantastisch . . .

  Like

 15. Great Reset , mensen blijven je n Wappie noemen als je dit zegt maar de Echte genaaide Wappies zijn straks degenen die Claus Schwab en Rutte en Kaag en al die andere leden vh WEF als WAARHEID vvertellers blijven geloven ohoh wat zullen zij janken straks en de hele nachten wakker liggen en zich maar afvragen , waarom,waarom hebben wij dit nooit geloofd van de destijds als Wappie weggezette mensen. De joden zitten hierachter , kijk maar eens BitChute.com de docu Europa The Last Battle NL ondertiteld en er word veel duidelijk over het Extremistische Jodendom die de Christenen willen uitroeien vanwege de dood van ene jesus christus. De geschiedenis is totaal niet wat wij gellerd hebben maarja dat komt door uitspraak van n historische man : Degene die de zgn OORLOG wint die bepaald wat er in de geschiedenisboeken geschreven word en wat er op scholen verteld word.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: