Spring naar inhoud

Maanlandingen niet echt gebeurt ! – introductie

De maanlandingen

In de tijd dat ik net op de wereld was zijn de Amerikanen volgens zeggen naar de maan geweest. Ik heb het zelf niet gezien want ik was net 2 jaar oud in 1969.  Maar later heb ik zoals de meeste van ons de mooie foto’s en video’s bewonderd. Het was en wereld prestatie van de Nasa om 3 mensen de ruimte in te schieten waarvan er ook nog twee daadwerkelijk op de maan hebben gelopen.

Maar tot dat ik een keer een aflevering zich van het oude “showroom” zag met daarin een oud boertje die er totaal niet in geloofde dat de NASA op de maan geweest was. Het was gewoon NIET mogelijk volgens hem.  Dit is altijd in mijn hoofd blijven spoken. Later met de opkomst van internet bleek het zo te zijn dat dat boertje en ik niet de enige waren die er twijfels bij hadden.

Ik ben ondertussen na veel uitpluizen checken en nog eens nalezen, voor mij zelf tot de conclusie gekomen dat de NASA nooit mensen heeft afgeleverd op de maan. Het is en was gewoon technisch niet mogelijk.

Om dit hier nu alleen als uitspraak maar te noteren vindt ik niet de juiste weg en ik zal dan ook in de komende tijd uitleggen in een aantal artikelen waarom het niet kon en wat er volgens mij wel is gebeurt.


De artikelen zullen gaan over

– Omstandigheden voor de maanlandingen en de reden voor het project

– Ontwikkelingen van de techniek, de maanlander

– Omstandigheden voor de astronauten

– Situatie op de maan, de foto’s en video’s

– Na de landingen, spaceshuttle en andere ontwikkelingen

Het is een heel groot omvattend geheel dat erg slim in elkaar steekt.Maar ik zal jullie laten zien dat we met z’n allen flink voor de gek zijn gehouden.

“Hoe groter de leugen, des te meer mensen het geloven”

Want als je het heel goed bekijkt is het enige bewijs dat er is voor de maanlandingen het beeld materiaal want nota bene door de NASA zelf is geproduceerd. En waar ook nog eens heel toevallig voor een paar jaar geleden al het originele materiaal zomaar is kwijtgeraakt!

Kortom weer voldoende materiaal om je over te verwonderen

 

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: