Spring naar inhoud

We leven onder een Dome ! 

Afbeeldingsresultaat voor dome earthZoals de meeste lezers op mijn blog wel weten, ben ik er onderhand van overtuigd dat we op een vlakke aarde leven.   Een vlakke plaat , plane(t), die voor dat wij nu weten misschien wel oneindig groot is. Maar die op de plek waar wij leven en wat wij aarde noemen is overkoepelt door een dome, een onzichtbare koepel.

 

 

Als je de bijbel leest zie je dat God de mensheid , na de zondvloed , een belofte heeft gedaan.  De zondvloed zou nooit meer gebeuren en als bewijs en herinnering van deze afspraak heeft God de regenboog gecreerd .

Afbeeldingsresultaat voor regenboog

Maar met de regenboog is iets bijzonders aan de hand.  Je kunt alleen maar een regenboog waarnemen als je buiten bent.  Binnen kan nooit een regenboog ontstaan als je met licht en nevel deze zou proberen te maken.   Het kan alleen maar als je gebruik maakt van een extra spiegel.

Nu die spiegel die je binnen moet gebruiken om de regenboog te maken, die is buiten al aanwezig.  Het is de koepel die altijd rondom ons aanwezig is.

Deze koepel is dus de garantie die God gegeven heeft dat de zondvloed nooit meer zou komen en de regenboog is het resultaat ervan.

In de onderstaande video zie je nog meer aanwijzingen die er op duiden dat de aarde vlak is en omgeven door een koepl die ons beschermd tegen invloeden van daarbuiten

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: