Antarctica is GEEN continent , maar een ijsmuur om de vlakke aarde heen

Afbeeldingsresultaat voor antarctic ice wallAls je zoals ik overtuigt bent dat de aarde vlak is, dan is Antarctica een gebied van interesse.  De zuidpool is dan niet het onderste stukje op de bol , maar een cirkel die de gehele vlakke aarde omringt.

Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de manier waarop de zon zich daar gedraagt en voor de omvang van het gebied.   Als je als overheid dan niet wilt dat mensen dat ontdekken is een afsluiting van dat gebied de beste oplossing.

Dit is ook precies wat er in 1947 is gebeurt.  Destijds is er een wereldwijd verdrag opgesteld waarop alle landen hun handtekening hebben gezet.   Een verdrag wat regelt dat het gebied dus volledig afgesloten wordt voor een ieder die daar geen officiële toestemming voor heeft.

Maar toch zijn er mensen die zeggen dat je er best kunt komen, want er zijn cruises naar de zuidpool.  Maar als je er dan goed onderzoek naar doet blijkt dat alle cruises  die er naar toegaan ten eerste bijna onbetaalbaar zijn maar belangrijker nog beheerd worden door maar 1 bedrijf dat wel een tiental verschillende namen voert.

Een persoon die met zijn YouTube kanaal echter heel veel onderzoek gedaan heeft naar de vreemde zaken wat betreft Antarctica is Jeranisme.   In de onderstaande video kun je vele aanwijzingen die uit zijn onderzoek naar voren kwamen zien.

De zuidpool is anders dan wat wij altijd geleerd hebben !

Onderzoek zelf en geloof niet wat ik vertel !