Complot tegen de mensheid

Ooit wel eens afgevraagd waarom er zoveel oorlog en ongerechtigheid in deze wereld is ? Wat je antwoord ook is, deze pagina zal je een uniek inzicht geven in het ontstaan van deze oorlogen en ongerechtigheden.

De wereld zoals wij die kennen wordt al sinds mensenheugenis bestuurd en geregeerd door een kleine elite, deze elite hebben bijzonder veel macht en geld. Hiermee weten zij al heel lang alles naar hun hand te zetten.

Deze elite, ook wel illuminati genoemd, hebben zich zelf boven de mensheid gesteld en opereren ook buiten de publieke kanalen. Zij runnen de wereld op de achtergrond. Maar hun ultieme doel is totale wereld dominantie. Het vestigen van een Nieuwe Wereld Orde (NWO) , 1 wereld taal, 1 wereld valuta en belangrijk 1 wereldwijd geloof.

Het klinkt allemaal heel zweverig en doemdenkerig, maar dit is een werkelijkheid die ons alle boven het hoofd hangt. Want deze Nieuwe Wereld Orde is namelijk niet voor alle mensen bestemd. De wereld bevolking moet wel gereduceerd worden tot 500 miljoen.

Op deze pagina zullen binnenkort artikelen verschijnen over dit onderwerp

4 Comments »

 1. Is het gebeuren met de Twin Towers (world trade center) ook niet een geplande Amerikaanse operatie, gevolgd door het opblazen hiervan.
  Hoelang worden we al niet voorgelogen?

  Like

  • 9/11 iszeker een inside job. Ee zijn namelijk te veel en te duidelijke aanwijzingen dat het invkiegen van de vkiegtuigen niet door de vermeende terroristen.is gebeurt. En zelfs het daadwerkelijke invliegen van deze vliegtuigen roept grote vraagtekens op

   Like

 2. Wat sprayen die vliegtuigen allemaal over ons heen? Ik vind het wel gek dat er in de zomer zoveel grijze wolken zijn en waaruit bijna elke dag regen valt. Ik hoor wel eens een vliegtuig bovem de wolken met een zwaar geronk. Die kan ik door het wolkendek niet zien. Wat voor oude vliegtuigen gebruiken ze hiervoor? Soms gaat het dan ook een beetje spetteren. Ik ben bang dat ze ons de zomer afnemen en we door te weinig zon een vitamine D tekort krijgen. Om over kamperen in de vakantie maar te zwijgen.

  Like

 3. Er is maar een middel om een eind te maken aan de macht van de Illuminati: de zeer snelle vernietiging van de zionistische staat Israel door de Arabische (lees: Moslem) staten. De beste manier om dat te doen is via een ‘first strike’ met gebruikmaking van nucleaire wapens. Daarom moet de (shiitische) Iran doorgaan met zijn atoomprogramma, want de soennitische (cryptojoden?) moslems zijn te laks om dit karweitje op te knappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.