Spring naar inhoud

BEWIJZEN dat de pandemie gepland werd met een doel

Honderden artsen verklaren dat de pandemie gepland werd


planned pandemic germany

Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. Ze organiseerden ook verschillende massaprotesten in Europa, zoals die van 29 augustus 2020, waar 12 miljoen mensen zich inschreven en enkele miljoenen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.

planned pandemic protest berlin

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd


De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

doctors for truth spain pandemic planned

‘Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.’ (2)

Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.

In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een misdaad is? Wat weten zij, dat wij niet horen in de media?

Ik nodig je uit om met een open geest naar de volgende feiten te kijken en dan tot je eigen conclusies te komen…

Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 and 2018


We weten dat de nieuwe ziekte COVID-19 in China opdook tegen het einde van 2019. Daarom kreeg ze de naam COVID19 wat een acroniem is voor Corona Virus Disease 2019.

covid 19 test kits export worldwide

De gegevens van de Wereld Bank laten echter iets verbazingwekkends zien:

in 2017 en 2018 – twee jaar voor het ontstaan van COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19
wereldwijd gedistributeerd.

Ook Nederland en Belgie importeerden en exporteerden tientallen miljoenen COVID-19 test kits in 2017 en 2018, twee jaar voor deze ziekte bestond! Je kunt dit duidelijk zien in de bovenstaande schermafbeelding van de website van de Wereld Bank.

Deze verbijsterende gegevens werden door iemand ontdekt op 5 september 2020, die het op social media plaatste. De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de Wereld Bank de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ opeens in het vage, nietszeggende ‘Medical Test Kits’.

In handel is dat niet toegestaan, je moet altijd specifiek zijn. Er zijn namelijk duizenden soorten testkits voor duizenden soorten ziektes. Deze wijziging is volslagen illegaal. 

Het feit dat ze de specificatie ‘COVID-19’ op onwettige wijze hebben verwijderd, nadat deze data wereldwijd bekend werd, bewijst dat ze niet willen dat iemand dit weet. Dit soort schokkende informatie moet verborgen blijven. Ze hadden blijkbaar niet verwacht dat iemand dit ooit zou opzoeken in hun database.

Het is echter te laat: deze informatie werd ontdekt en mede door StopWorldControl.com wordt het nu wereldwijd onthuld. Je kunt een PDF downloaden waarop je de oorspronkelijke data van deze website kunt zien.


Twee jaar voor de uitbraak van COVID-19 begonnen landen wereldwijd miljoenen diagnostische testinstrumenten te exporteren voor… COVID-19, een ziekte die toen officieel nog niet eens bestond. 


Anthony Fauci garandeerde stellig een pandemie binnen twee jaar


anthony fauci predicting pandemic

In 2017 deed Anthony Fauci een zeer vreemde voorspelling, met een nog vreemdere zekerheid. Met het volste vertrouwen kondigde Fauci aan dat er tijdens de eerste termijn van President Trump gegarandeerd een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden. Dit is wat hij zei: (3)

Er bestaat GEEN TWIJFEL over dat er een uitdaging zal zijn voor de komende administratie op het gebied van besmettelijke ziekten. Er zal een ONVERWACHTSE UITBRAAK zijn.

Hoe kon Fauci garanderen dat er een verrassingsuitbraak zou plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de Trump-administratie?

Wat wist hij, dat wij niet weten?

Anthony Fauci

‘Er zal een onverwachtse uitbraak zijn. Daar bestaat geen twijfel over.’

ANTHONY FAUCI

Bill en Melinda Gates garandeerden een op handen zijnde globale pandemie


In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren. (4)

Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de wereld in de komende jaren zou treffen. (5)

Laat hun woordkeuze even tot je doordringen…

planned pandemic - bill gates

‘Een globale pandemie is ONDERWEG.
Een GEMANIPULEERD VIRUS is de grootste bedreiging voor de mensheid.
Dit zal gebeuren in de KOMENDE JAREN.’

BILL EN MELINDA GATES

Ze beweren dat de dichte bevolking van de wereld garant staat voor deze dreigende wereldwijde pandemie. Maar laten we eerlijk zijn: het grootste deel van de aarde is onbewoond. Vlieg gewoon boven Amerika, Afrika of Azie en kijk uit het raam. Je ziet meestal lege ruimte, met hier en daar een paar steden. Het grootste deel van de aarde is nog onbewoonde wildernis. Onze planeet is lang niet zo ‘overbevolkt’ als Bill Gates ons wil doen geloven. Deze wereldkaart laat het duidelijk zien…

De Gates beweerden ook dat vliegreizen zeker een wereldwijde pandemie zouden veroorzaken. Maar talloze mensen hebben de afgelopen eeuw in vliegtuigen gereisd. Heeft dat geleid tot voortdurende uitbraken van wereldwijde pandemieën? Natuurlijk niet!

Hun argumenten waarom ze een wereldwijde pandemie in de komende jaren garandeerden, zijn klinkklare leugens. Wat is hun ware basis om zulke gegarandeerde voorspellingen te doen?

Bill Gates oefende voor een globale coronavirus pandemie


 Event201 planned pandemic exercise

Enkele maanden voor de coronavirus pandemie organiseerde Bill Gates een evenement in New York City. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een ‘coronavirus pandemie oefening’. Ja, dat heb je goed gelezen:

Bill Gates organiseerde een coronavirus pandemie oefening,
vlak voordat het gebeurde! 

Op het grote scherm in het auditorium zie je de tekst afgedrukt: ‘We moeten ons voorbereiden op de gebeurtenis die een pandemie wordt’. Deze pandemieoefening heette Event201 en vond plaats in oktober 2019, letterlijk vlak voor de uitbraak. Organisatoren waren de Bill and Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de John Hopkins University.

Hun conclusie was… dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden.


Het doel van Event201 was om de wereld voor te bereiden op een coronavirus pandemie… die direct na de gebeurtenis plaatsvond.   


Opwinding over de verkoop van vaccins het komende jaar


Kort na deze ‘oefening voor een coronavirus pandemie’ waar men officieel besloot dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden, schreef Bill Gates het volgende op Twitter:

Ik ben in het bijzonder enthousiast over wat het komende jaar kan betekenen voor een van de beste aankopen in globale gezondheid: vaccins.  

tweet bill gates vaccines

Denk hier eens over na: ’s werelds nr. 1 vaccindealer staat garant voor een wereldwijde pandemie in de komende jaren, en zijn vrouw zegt dat we allemaal bang moeten zijn voor een gemanipuleerd virus dat ‘onderweg’ is. Vervolgens organiseren ze een oefening voor een wereldwijde coronavirus pandemie en zeggen dat vaccins de enige oplossing zijn. Daarna tweet Bill Gates hoe opgewonden hij is over de verkoop van vaccins in het komende jaar. Onmiddellijk daarop breekt de aangekondigde pandemie uit.

De 2020 coronavirus pandemie werd voorspeld in 2013


In 2013 schreef een muzikant een lied genaamd PANDEMIC. In zijn teksten beschreef hij een wereldwijde pandemie die miljoenen mensen doodt, economieën stillegt en aanleiding geeft tot rellen.

Zijn lied beschreef letterlijk tot in detail wat we nu, zeven jaar later, in onze wereld zien.

Hij noemde zelfs het exacte jaar van de pandemie: 2020, en het specifieke type virus: een coronavirus. (6) Dit is een regel in zijn tekst uit 2013:

‘2020 gecombineerd met CoronaVirus, lichamen stapelen zich op.’

Dit lied voorspelde ook de rellen die nu in heel Amerika woeden:

‘De staat breekt uit in gewelddadige rellen, en gebruikt de straat buiten. Het komt naar je ramen.’

panned pandemic riots 2020

Hoe had deze musicus in 2013 kunnen weten dat er in 2020 een coronavirus pandemie zou uitbreken en dat er tijdens deze pandemie gewelddadige rellen zouden losbarsten? Hij legt uit:


‘Ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde ‘complottheorieën’ gelezen. Weet je, die onderzoeken waarvan de media niet wil dat we er aandacht aan besteden. Volgens die theorieën zouden pandemieën in het decennium 2020 – 2030 plaatsvinden. Dus heb ik er het lied Pandemic over geschreven.’


Maak je klaar voor een wereldwijde coronavirus pandemie


In september 2019 – ook vlak voor de uitbraak – heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel ‘A World At Risk’.

Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op… een uitbraak van het coronavirus!

Op de omslag van het rapport staat de afbeelding van een coronavirus en mensen die gezichtsmaskers dragen.

In het verslag lezen we de volgende interessante paragraaf:

‘De Verenigde Naties (met inbegrip van de WHO) voeren ten minste twee systeembrede opleidings- en simulatieoefeningen uit, waarvan één voor het opzettelijk verspreiden van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.’

Heb je het gelezen? Ze hebben geoefend hoe ze moeten reageren bij een opzettelijke verspreiding van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.

De uitbraak vanuit China werd op voorhand in beeld gebracht


In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan, en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie’. Dat is precies wat er gebeurde, twee jaar later. Waarom zeiden ze dat het uit China zou komen? Waarom niet Afrika, waar veel meer ziekten voorkomen? Of waarom niet Zuid-Amerika? Of India?

Hoe konden ze weten dat er een griepvirus uit China zou komen en zelfs Wuhan laten zien als het oorsprongsgebied, dat de hele wereld zou besmetten?  

Werd dit coronavirus ontwikkeld
in een laboratorium?


wuhan virology lab

Waar kwam het virus vandaan? Een van ’s werelds grootste experts in biowapens is Dr. Francis Boyle. Hij is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4.

Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van… coronavirussen!

Ze nemen bestaande virussen en ‘bewapenen’ ze, wat betekent dat ze veel gevaarlijker zijn, om te worden gebruikt als biologisch wapen. In het volgende videofragment van twee minuten zie je een woordvoerder van de Trump administratie, biowapenexpert Dr. Francis Boyle en president Trump praten over hoe dit virus uit het lab in Wuhan is gekomen.

Nu komt het interessante gedeelte: in 2015 gaf Anthony Fauci dit labo 3,7 miljoen dollar.

Stel je voor: dezelfde man die garant stond voor een verrassende uitbraak van een virus in de komende twee jaar, gaf bijna 4 miljoen dollar aan een lab dat coronavirussen ontwikkelt. In het korte filmpje hieronder kun je zien hoe een journalist aan president Trump vraagt naar deze subsidie die Fauci aan het Wuhan lab heeft gegeven.

Volgens Chinese virologe werd het virus bewust verspreid door de WHO


In April 2020 vluchtte de Chinese virologe en immunologe Li-Meng Yan uit China weg, en vroeg politiek asiel aan in Amerika. Reden? Ze wilde de waarheid over Covid-19 onthullen. Yan beweert een van de eerste wetenschappers te zijn die gewerkt heeft aan dit nieuwe coronavirus. Toen bekend werd dat dit virus ernstige ziektes veroorzaakte in het binnenland van China, kreeg Yan opdracht onderzoek te doen.

Ze ontdekte iets ernstigs: dit virus werd door menselijk contact overgedragen. Toen ze deze verontrustende informatie bekendmaakte bij haar overziener, kreeg ze de nadrukkelijke opdracht hierover het stilzwijgen te bewaren.

Vlak daarna maakte de Wereld Gezondheids Organisatie bekend dat er een nieuw, gevaarlijk virus was in China… maar dat het NIET door menselijk contact overgedragen werd en er dus geen gevaar was voor de wereldbevolking.

Na deze onjuiste verklaring door de WHO merkte ze dat de toon van alle wetenschappers met wie ze over het virus sprak, veranderde van vriendschappelijk naar afstandelijk. Haar opzichter zei:

’Wees stil en voorzichtig. Overschrijd de rode lijn niet! Anders zullen we in problemen komen en verdwijnen…’  

Li-Meng Yan besloot te vluchten naar Amerika en deed haar verhaal aan Fox News en de FBI. Volgens Yan wist de Chinese overheid dat dit virus zich tussen mensen verspreidde en wachtten ze met het informeren van de wereld, omdat ze wilden dat het globaal verspreid zou worden.

De Wereld Gezondheids Organisatie werkte samen met de Chinese Communistische partij, en beweerde daarom eveneens dat dit nieuwe virus niet op mensen overdraagbaar was. Daardoor kon het zich verspreiden over de hele aarde. 

Uiteraard worden haar verklaringen ontkend door de WHO en de Chinese regering. Feit is echter dat de WHO wel degelijk begin Januari 2020 verklaard heeft dat het nieuwe coronavirus niet van mens tot mens overdraagbaar is, waardoor er geen maatregelen genomen werden en de mensheid erdoor besmet raakte.

De virologe Yan leeft nu ondergedoken en wordt beschermd door de Amerikaanse overheid. 

Bron: BEWIJZEN dat de pandemie gepland werd met een doel

Referenties


1: Duitse groep ‘Artsen voor informatie’ verklaren dat de pandemie een globale misdaad is.

2: Spaanse groep ‘Artsen voor waarheid’ verklaren dat de pandemie opgezet werd

3: Fauci garandeerde de uitbraak van een besmetteijke ziekte tijdens de eerste termijn van president Trump

4: Bill Gates garandeerde een spoedige uitbraak van een wereldwijde pandemie

5: Melinda Gates zegt dat de grootste bedreiging voor de mensheid een ontwikkeld virus is

6: Liedtekst die de coronavirus pandemie van 2020 voorspelde in 2013

7: Harry Vox voorspelde de globale pandemie, met als doel om meer controle toe te passen

8: Robin de Ruiter voorspelde wereldwijde lockdowns

9: ‘Scenario for the future’ beschrijft een wereldwijde pandemie

10: Andrew Cuomo bespreekt met Bill Clinton hoe ze autoritaire controle kunnen toepassen

11: Bill Gates praat over een digitaal vaccine ID dat de hele mensheid zal controleren

12:Technoligie om vaccines te verbinden aan een digitaal ID

13: Gates heeft een patent om een menselijk lichaam altijd en overtal te traceren

14: Gates wil een globaal controlesysteem

15: Download het book van de CIA officier Coleman

16: Bill Gates vertelt hoe nieuwe vaccines kunnen gebruikt worden voor depopulatie van de aarde

17: Honderden miljoenen COVID-19 test kits werden wereldwijd gedistribueerd in 2017 en 2018

18: DAVOS en de vergadering van de globalisten

19: Het hoofd van de Wereld Gezondheids Organisatie is lid van een gewelddadige communistische terreurgroep

20: Brief van aartsbischop en kardinalen met waarschuwing voor mensheid

20 Comments »

 1. zeer verontrustend maar gestaafd met bewijzen. de personen die hiervoor verantwoordelijk zijn kan je alleen maar definitief uitschakelen. minder verdienen ze niet.

  Like

 2. Wat een lulkoek
  1. Duitse artsen zeggen hier helemaal niets over, kan op geen enkele manier worden bevestigd, behalve op de pagina zelf van deze zogenoemde “artsen” ( waar trouwens heel toevallig ook een donatie link in je gezicht gegooid wordt )
  2. Bron op Facebook? serieus? ze geven daar zelf al aan dat de bron onjuiste informatie bevat. lekker bezig jongens.
  3. Wat verassend dat mensen die verstand hebben van zaken dit soort situaties aan zien komen, vooral niet voorbereiden op wat voorn situatie dan ook.
  4. Zie punt 3.
  5. Denk inderdaad ook dat een ontwikkeld virus nogal kwalijke zaak is.
  6. Inderdaad toevallig dat deze persoon in zijn teksten over 2020 praat en het coronavirus, het coronavirus is alleen niet zo’n hele speciale virussoort en komt nogal vaak voor, hij spreekt in dit nummer ook andere virussen uit die doorgaans voorkomen in de wereld, al dan niet bij mensen of dieren.
  7. Er is niets, letterlijk niets, te vinden over Harry Vox? Wie is deze man?
  8 Robin de Ruiter kan wel makkelijk praten in een boek wat dit jaar gepubliceerd is.
  9. Nogmaals, het eist niet ontzettend veel inbeelding om te bedenken hoe een pandemie zich toont.
  10. Heeft hier totaal niets mee te maken totdat mensen de gedachten hadden om deze twee te linken.
  11. Volledig ongerelateerd, timing misschien wat ongemakkelijk.
  12. Zie 11.
  13. Patent is voor het belonen van verschillende taken doormiddel van externe sensoren, lekker vergegrepen jongens.
  14. Wat verassend dat mensen databases gebruiken om virussen te tracken. Dat is juist het eerste wat je in zulke situaties doet.
  15. Denk niet dat ik dat hele boek ga doorlezen, maar dat de titel begint met “Conspiracy theroies.. ” zegt mij wel genoeg.
  16. Jezus mensen, deze speech gaat over het aanbieden van zorg en voorlichting voor hulpmiddelen zodat overpopulatie niet zal plaatsvinden, dit hebben ze 40-50 jaar geleden in India ook gedaan. In deze landen krijgt elk gezin 10 kinderen omdat 7 daarvan toch de leeftijd van 50 niet behalen. Ervoor zorgen dat kindersterfte daalt is dus iets slechts?
  17. Specifiek gaat het hier om virus testkits, deze worden inderdaad elk jaar door elk land masaal ingekocht voor eventuele situaties.
  18 – 20 ben hier maar gestopt. wat heeft dit toch voor ’n zin.

  Like

 3. Ik raak hier van in de war. Dit heb ik echt niet kunnen bedenken. Dit is heel triest. Gaat het alleen maar om veel geld te verdienen?
  Ik geloof dit niet.

  Like

  • Ik denkt dat het nog een tijdje aanhoud,er zijn teveel mensen op de wereld .
   Zie dit maar als de derde wereld oorlog, hoe die verder uitpakt weet ik niet, maar diegene die dit op zijn geweten hebt kan vergeleken worden met met de vorige oorlog van de Duitsers Hitler/Mengele. Maar wie zit er werkelijk achter,dat moet uit tezoeken zijn,het zal wel een zooitje van die regeringsleiders onder elkaar zijn. Volg het geld en pak die misdadigers op.ook al is dit 50 jaar geleden in gang gezet,dan zijn er nu ook van die gasten bezig. Dus er zitten misdadigers in de club die dit moeten begeleiden. Kijk uit naar de uitvoerders / bedrijven en regeringen die het hardst aan de touwtjes trekt.

   Like

 4. Ik ben al sinds april aan het researcher als journalist en verpleegkundige. Er is onmiskenbaar bewijs van veel wat ik hierboven las. Daarnaast wil ik benadrukken dat de mainstream media onbetrouwbaar is. Je moet eerst door een dikke laag gekleurd nieuws heen, om bij andere geluiden te komen. Zo heb ik ook factcheckers gecheckt . Zij kopiëren veel van elkaar. En zij hebben bijvoorbeeld foutieve info verstrekt over de gevolgen van het poliovaccin, dat Gates in India lanceerde. Bronnen uit 2013, 2017-19 geven aan dat hier doden door gevallen zijn en veel verlammingen. Ik vond onder meer een originele bron uit India (Economic Times van India). Dit wordt door Dr factcheckersites weggezet als complottheorie.

  Dank voor de info over de artsen. Ik heb eea gecheckt. Info is kloppend

  Like

  • Probleem is de halve waarheid her en der. Hoort men een verhaal dat voor de helft niet klopt, hoe verifiëren ? Dit soort dingen maakt media en soc media tamelijk waardeloos. Ik twitter dus ongeveer 0, want anders kassa voor de leugen. Waarom mis ik datum &tijd vaak in nieuws (afwezig of priegelige druk)? Dan is het half nieuws…. dwz, de neiging om te liegen zit al in die manier.
   ‘Plandemic’ zat al sinds apr ’20 met n ander woord hier; krijgslist vd makers van ‘Go’ ism big tech.

   Like

  • ‘factcheckers’ klinkt wat vaag, graag serieuze integere namen (niet politiek gericht behalve waarheidsvinding (is politiek rechtvooruut)) en anders 2 verschillende (‘rechts’/’links’)

   Like

 5. Ik denk dat de mensen langzaam wakker worden.
  Er is zoveel foute propaganda dat bijna iedereen is gehersenspoeld. Er valt met die mensen niet te praten. Erg beangstigend allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 6. @Lekker anoniem.
  Inderdaad is dit artikel baarlijke nonsens.
  Blijkbaar behoren de anderen die hebben gereageerd tot de beperkt-celligen met getwiste synapsen. Ik heb wel medelijden met ze, daar niet van.

  Like

 7. @Lekker anoniem.
  Inderdaad is dit artikel baarlijke nonsens.
  Blijkbaar behoren de anderen die hebben gereageerd tot de beperkt-celligen met getwiste synapsen. Ik heb wel medelijden met ze, daar niet
  van.

  Like

 8. @Lekker anoniem.
  Inderdaad is dit artikel baarlijke nonsens.
  Blijkbaar behoren de anderen die hebben gereageerd tot de beperkt-celligen met getwiste synapsen. Ik heb wel medelijden met ze, daar niet
  van.

  Aan de moderator; Deze reactie niet voor de zoveelste keer negeren a.u.b.!

  Like

 9. @Lekker anoniem.
  Inderdaad is dit artikel baarlijke nonsens.
  Blijkbaar behoren de anderen die hebben gereageerd tot de beperkt-celligen met getwiste synapsen. Ik heb wel medelijden met ze, daar niet
  van.

  Aan de moderator; Deze reactie niet voor de 3de keer negeren a.u.b.!

  Like

 10. Zijn deze mensen via trubinaal te veroordelen .want dit zijn gewoon weg moordenaars . Zou er een trubinaal dit aandurven .Hoop van wel want zei moeten levenslang achter de tralies toch

  Like

 11. Ik merk dat de macht en geld als ze bij een hand komen dan wordt het een ramp. De internationale leiders denken niet meer aan mensenrechten of democratie. Ze denken alleen aan macht geld en de reste verwijderen. Als watbin africa en midden oosten gebeurt is gebeurd wegens deze slecht cow boy mentaliteit. Onder ander corona virus ze willen alle onnuttige menaen (volgens hen)verwijderen en blijven alleen rijke mensen op deze aard…de film is nog niet afgelopen..we gaan meer zien en leven…

  Like

 12. Ik ga er ook vanuit dat de gegevens wel kloppen ik heb zelf bij Phizer Puurs België meegeholpen, let op van juni 2019 tot december 2019 om 2 grote vaccinatie lijnen op te stellen ik weet niet of dat met Corona te maken heeft maar het is wel heel toevallig en heel dit werk moest voor 2020 klaar zijn. Met deze nieuwe vaccine lijnen kunnen ze wel heel veel vaccine flesjes maken. Dus ik heb er geen vertrouwen in dat de berichten over Corona kloppen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: