Vlakke Aarde bewijs : Geweren en kanonnen tonen het aan ✅

Als de aarde en haar atmosfeer constant oostwaarts zouden draaien met een snelheid van meer dan 1500 km/uur, dan zouden kanonnen en geweren een grote afwijking naar links of rechts hebben als je noord of zuidwaarts schiet.     Maar dit zou niet gebeuren als je oost of westwaarts schiet.   Maar kogels die oostwaarts gericht worden zouden aanzienlijk verder terecht komen dan kogels die westwaarts geschoten worden.

Dit alles gebeurt niet.  Kogels hebben wel een afwijking naar een bepaalde kant maar dit is onafhankelijk van welke richting je opschiet.    De afwijking is namelijk het gevolg van het draaien van de kogels op het moment dat ze de loop verlaten.

Hiermee wordt dus eigenlijk bewezen dat de aarde niet met bijna de geluidssnelheid in het ronddraait maar een stationaire plaat is die geen enkele beweging maakt

De onderstaande video is gemaakt door een schiet specialist die via een heel ingewikkelde uitleg uiteindelijk tot de conclusie komt dat het helemaal niet uitmaakt welke richting je op schiet, de kogel zal altijd een afwijking naar rechts hebben.

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.