Spring naar inhoud

Moderna geeft toe dat mRNA vaccin DNA wel degelijk verandert

Moderna geeft toe dat mRNA vaccin DNA wel degelijk verandert

Tal Zaks, Moderna, vaccin verandert DNA

De mainstreammedia staan bol van de geruststellende verhalen over hoe het een broodje aap verhaal is dat een mRNA vaccin je DNA verandert.

Tal Zaks, de man die bij Moderna verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het coronavaccin, beweert echter dat het DNA wel degelijk wordt veranderd.

Met grote stelligheid wordt overal in de mainstream media beweerd dat de coronavaccins honderd procent veilig zijn en er geen gekke dingen gebeuren in je lichaam.

De vaccins zijn zo goed en veilig dat de mensheid eigenlijk op de knieën zou moeten gaan om dit nieuwe gouden kalf te aanbidden.

vaccin als het gouden kalf

Maar, zoals bekend hebben we helemaal niet te maken met een vaccin, maar met een experimentele medische behandeling. Een medische behandeling die als het ware je lichaam verandert in een fabriek die permanent deeltjes maakt van een ziekteverwekker.

Dit soort medische behandeling noemt men mRNA vaccins en dergelijke vaccins zijn onder andere die van Pfizer en Moderna. Op Europees niveau is hier zelfs een wettelijke uitzondering voor gecreeëerd.

Na deze experimentele medische behandeling ben je dan ook een GMO product.

GMO staat voor Genetically Modified Organism – in Nederland ook wel genetisch gemodificeerd organisme genoemd. Dit betekent dat het DNA van de organismen bewust door de mens is aangepast, zodat de werking verandert.

gmo mens na rmna vaccin

Volgens de mainstreamkanalen en wetenschappers is het allemaal een broodje aap verhaal dat een mRNA iets zou doen met ons DNA.

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen zegt er het volgende over:

Ik hoor soms wel eens bezorgde geluiden. Dat die DNA- of RNA-vaccins onze eigen ‘bouwhandleiding’, ons DNA dus, kunnen veranderen. Dat klopt niet. Studies tonen aan dat genetisch materiaal uit vaccins niet in ons DNA terechtkomt. Het vaccin breekt op natuurlijke wijze af nadat het zijn goede werk heeft gedaan. Een coronavaccin dat DNA of RNA bevat, toont ons lichaam als het ware de ‘bouwtekening’ van een stukje van het virus. Na injectie leest het lichaam die bouwtekening af en maakt het zelf dat stukje na. Dan komt ons afweersysteem in actie: het maakt antistoffen. Daardoor reageert uw afweer snel wanneer u daadwerkelijk met het virus in aanraking komt.

Dan gaan we naar Tal Zaks, de man die bij Moderna verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het mRNA vaccin.

Deze Zaks gaf in 2017 een presentatie waarin hij vertelde dat mRNA je genetische code, oftewel DNA, kan veranderen.

Zak vertelt in die presentatie onder andere:

“Er bevindt zich in iedere cel van je lichaam dit ding dat boodschapper RNA wordt genoemd, mRNA in het kort. Dit geeft belangrijke informatie van het DNA in onze genen door naar het eiwit, het spul waarvan we allemaal gemaakt zijn. Dit is de kritische informatie die bepaalt wat de cel gaat doen”.

“Dus, als we dat beschouwen als een operating system… Als je dat in feite zou kunnen veranderen…Als je een regel met code zou kunnen inbrengen of zou kunnen veranderen, dan heeft dat verregaande gevolgen voor alles, van de griep tot kanker”.

Volgens een artikel bij Washington Standard, geschreven door Suzanne Hammer, betekent deze uitspraak van Zaks dat wanneer hij spreekt over een stukje of een regel code, hij hiermee bedoelt een deel van het DNA. De code of het DNA wordt dan veranderd naar wat de wetenschappers hebben gecodeerd.

Dit betekent dan weer dat de mens niet langer Gods schepping is, maar dat een individu te maken kan krijgen met een patent.

Zaks gaat in zijn presentatie vervolgens verder met te zeggen dat mRNA de cellen zal vertellen dat ze het eiwit van het virus moeten gaan produceren. Dit virale eiwit is lichaamsvreemd materiaal. Het lichaam van de geïnjecteerde produceert een vreemd eiwit dat aangevallen zal worden door het immuunsysteem. Precies zoals we eerder ook publiceerden met het interview van viroloog Bhakdi waar hij dit fenomeen voor iedereen te begrijpen uitlegt. Als het lichaam een eiwit maakt dat door het immuunsysteem wordt aangevallen, dan valt het immuunsysteem een eiwit aan dat door je eigen lichaam is gemaakt, waardoor er sprake is van een auto-immuun ziekte.

Zaks spreekt in zijn presentatie over “het aanzetten van het systeem”, maar niet over hoe het systeem moet worden uitgezet. Wanneer weten de cellen dat ze moeten stoppen met het produceren van dit betreffende eiwit? Dit weten de cellen niet en daarom zullen ze voor altijd doorgaan met het produceren van dit eiwit.

Verder verwijst Suzanne Hammer ook nog naar deze video waarin je Bill Gates rond 2 minuut 30 kunt horen zeggen: “You put instructions in the code to make that shape”.

Als je instructies in de code plaatst, dan verander je wel degelijk het menselijk DNA en ben je daarmee straks ook een product waar patent op aangevraagd kan worden. Je bent dan geen origineel natuurlijk mens meer, maar een kunstmatig product, waardoor iemand ook jouw eigenaar kan worden.

Bron: Moderna geeft toe dat mRNA vaccin DNA wel degelijk verandert

3 Comments »

  1. als de vaccine nu echt het DNa veranderd dan kan je dat nu toch zien. laat een paar personen die gevaccineerd zijn een dna test doen.

    Like

  2. ik wordt enorm ziek van deze uitleg hoe durven jullie dit zo te verwoorden… zou mij diep schamen hiervoor..zeer diep …. onterrecht en dikke leugens 100% zeker weten..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: