Spring naar inhoud

Virtuele wereld Deel 4 – onze wereld

Onze wereld om ons heen denken wij aardig te kennen. Maar bij mij zijn er altijd veel vragen geweest.
Hoe is het mogelijk dat sommige mensen bijvoorbeeld de toekomst kunnen voorspellen, of paranormaal begaafd zijn en gedachten kunnen lezen.
Ik was daar vroeger zeer sceptisch over en was heel erg technisch ingesteld. “Als er geen bewijs is kan het niet”

Maar door eigen ervaring heb ik mogen meemaken wat toekomst voorspellen is en iemand heeft op een gegeven moment letterlijk mijn gedachten gelezen.

Dit heeft mij aan het denken gezet en is altijd in mijn achterhoofd blijven spelen. Hoe kan dit?
Door mijn kennismaking met de virtuele wereld theorie is het een en ander op zijn plaats gevallen.

In een virtuele wereld zoals ik die op mijn blog beschrijf is dit geen onmogelijkheid meer maar een zeer reele situatie die haast gewoon klinkt.

Telephatie

Telepathie is in de reguliere wetenschap eigenlijk niet te verklaren en wordt door de meeste mensen dan ook gezien als verzinsels. Maar toch zijn er legio voorbeelden die toch wel te denken geven.
Maar in de Quantum wereld is er zoiets als verstrengelde deeltjes. Dit betekend dat 2 deeltjes onafhankelijk van elkaar dezelfde eigenschappen en reacties hebben ongeacht van de locatie in het heelal.
Dit is door de huidige wetenschap met zekerheid vastgesteld en wordt ook erkent als waarheid. Maar dit betekent dat alles in onze omgeving kan reageren met alles op een andere plek. Dus ook gedachten kunnen reageren met andere gedachten.
Daarmee zijn we dus met alle levende wezens hier op deze aarde ingelogd op een soort universeel netwerk van verbindingen. Laat ik het een universeel bewustzijn noemen.
Door dit te realiseren is dus telepathie eigenlijk geen ver van mijn bed show maar een gegeven feit in onze wereld.
Zie ook deze video op YouTube

Toekomstvoorspellingen

Hoe kan het nu zijn dat onze toekomst vastligt? Want dit is namelijk de consequentie van een voorspelling.
Dat wat we meegaan maken al vast ligt in de toekomst.
Ik heb ook weer uit eigen ervaring mee mogen maken dat iemand in mijn omgeving de toekomst voorspelde. En dit kwam ook werkelijk zo uit. Ook dit is voor mij dus geen onmogelijkheid maar een reële situatie.
Naar mijn idee en opvattingen ligt dus inderdaad ons levenspad voor een groot gedeelte vast. en kunnen wij als mens wel keuzes maken op het levenspad.  Ik kom hier weer op de vergelijking met de virtuele computergames op de computer en internet.
Neem een autorace game. Hierbij liggen alle routes en afslagen vast zoals de programmeur ze bedacht heeft. Je kunt als speler niet afwijken van de bedachte routes. Er zijn echter wel meerdere routes om aan het einde van de game te komen en je kunt als speler altijd wel kiezen welke afslag je neemt.
Dit is dus ook de vergelijking met onze wereld, de paden van ons leven liggen vast maar je kunt zelf kiezen welke afslag je neemt.  Hiermee is dus een groot gedeelte van je leven vastgelegd “de paden” alleen de afslagen die je neemt blijven je eigen keuze.  Hierdoor komen ook niet alle voorspellingen uit. Je kunt namelijk net een ander pad gekozen hebben.

Het universele bewustzijn  ( alom aanwezige veld)

Uit de hiervoor genoemde items komt naar voren dat alles om ons heen op een of andere manier met elkaar verbonden is. Een soort alom aanwezig veld of wel het universele bewustzijn.
Juist dit bewustzijn is iets heel bijzonders. Wij als mensen hebben namelijk een duidelijk aanwezig bewustzijn en kunnen keuzes maken over onze eigen levensloop. zei het in beperkte mate.
Andere levende wezens hier op deze wereld hebben deze keuze niet of in heel beperkte mate. Dit maakt ons als mensen eigenlijk wel heel erg uniek en uitzonderlijk.  Het is als of de wereld om ons heen speciaal voor ons gebouwd is. Om ons zaken te laten ervaren en beleven.
En misschien is dit nu juist wel de essentie van ons bestaan. De wereld om ons heen is speciaal voor ons ontworpen om ons het leven te laten ervaren. Dit klinkt al haast als het doel van een computer simulatie, een virtuele wereld.
In deze wereld is dit universele bewustzijn als het ware het veld van mogelijkheden dat door de programmeurs is vastgelegd. In dit veld ligt alles vast wat er zou kunnen gebeuren en al is gebeurt. Tevens liggen hierin al onze natuurwetten vast en hoe de materie zich gedraagt om ons heen. ( natuurkundige wetten).
Daarnaast bevat het alle mogelijke kennis die er voor handen is. Want hoe konden belangrijke wetenschappers uit het verleden anders zoveel kennis voortbrengen zonder behulp van bijvoorbeeld het internet.  Denk hierbij aan Einstein en Leonardo da Vinci. Zij hebben zoveel kennis voortgebracht die voor hun toenmalige omgeving totaal onbekend was.
Zij hebben op een of andere manier ingelogd op het universele bewustzijn en deze kennis overgebracht naar hun huidige wereld. Einstein heeft ook verteld dat hij zijn meeste kennis opdeed door zich heel diep te concentreren en op die manier kwam de kennis tot hem.In het volgende deel ga ik in op het DNA wat eigenlijk de software is van het levende bestaan in deze wereld

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: