Spring naar inhoud

Explosief nieuws! Tweede Neurenberg tribunaal is voorbereid!

Nuremburg Trial Courthouse (Neurenberg) - 2021 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat - Tripadvisor

Reiner Fuellmich krijgt die ondersteuning van de duizenden advocaten wereldwijd om het in Davos opgezette Covid19-schandaal voor het tribunaal te krijgen. (bron)  (bron)

Reiner Fuellmich is de advocaat die erin is geslaagd mede de autogigant Volkswagen te veroordelen vanwege de gemodificeerde katalysatoren.

En het is dezelfde advocaat die erin slaagde Deutsche Bank als een criminele onderneming te veroordelen. (bron)(bron) (bron)(bron)

De Deutsche Bank stemde ermee in om meer dan $ 130 miljoen te betalen om de zaak vanwege buitenlandse corruptiepraktijken en fraudezaken op te lossen/af te kopen. (bron)

COVID19 wordt zaak van de eeuw

Nu staat hij dus voor zijn volgende klus. De klus van zijn leven, gesteund door wereldwijd duizenden advocaten en experts.

Volgens Reiner Fuellmich zijn alle fraude door Duitse bedrijven niets in vergelijking met de schade die deze Covid-19-zwendel heeft veroorzaakt en nog steeds veroorzaakt. 

Deze Covid-19-crisis moet worden omgedoopt tot het “Covid-19-schandaal” en alle verantwoordelijken moeten worden vervolgd voor civiele schade als gevolg van manipulatie en vervalste testprotocollen.

Daarom zal een internationaal netwerk van bedrijfsjuristen de grootste onrechtmatige zaak aller tijden procederen namelijk Het Covid-19-fraudeschandaal dat ondertussen is uitgegroeid tot de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit. 

Op initiatief van een groep Duitse advocaten werd een Covid-19 onderzoekscommissie ingesteld met als doel een collectieve actie op internationaal niveau in te stellen op basis van Angelsaksisch recht. (bron) (bron)

Covid-19-schandaal nooit een gezondheidskwestie geweest

Dr. Fuëlmich op 15 februari 2021:

“De hoorzittingen van o.a. honderden wetenschappers, artsen, economen en juristen van internationale faam die sinds 7 oktober 2020 zijn uitgevoerd door de Berlijnse onderzoekscommissie naar de Covid-19-affaire, hebben inmiddels aangetoond met een waarschijnlijkheid die de 100% zekerheid benadert dat het Covid-19-schandaal nooit een gezondheidskwestie was.”

De zittingen zijn hier te vinden:
https://corona-ausschuss.de/sitzungen/

“Het was eerder een kwestie van het versterken van de macht, onwettig verkregen door criminele methoden van de corrupte “Davos-kliek”, door de rijkdom van de bevolking over te dragen aan de leden van Davos over de ruggen van onder andere de kleine, en met name middelgrote ondernemingen.”

Historisch uniek niveau van Vernietiging

De conclusie van de commissie is dat Covid-19 wordt gebruikt als een afleidingsmanoeuvre door zakelijke en politieke ‘elites’ met als doel marktaandelen en rijkdom te verschuiven van kleine en middelgrote bedrijven naar wereldwijde platforms zoals Amazon, Google, Uber, en andere bigtech en multinationals. (bron)

“Platforms zoals Amazon, Google, Uber en andere bigtech hebben zich zo hun marktaandelen en hun rijkdom eigen gemaakt.”, aldus Fuelmich.

“Beroep tot nietigverklaring van de goedkeuring van een vaccinatie, ingediend tegen de Europese Commissie, rechtszaak in New York over het statuut van PCR-tests, Duitse rechtszaken, Canadese rechtszaken, Australische rechtszaken, Oostenrijkse rechtszaken, rechtszaken bij het Internationaal Gerechtshof en bij de Europese rechtbank voor mensenrechten.”

“We hebben gezien wat keer op keer is bevestigd: de gevaarlijkheid van het virus is ongeveer hetzelfde als die van de seizoensgriep, ongeacht of het een nieuw virus is of dat we gewoon mee te maken hebben met een influenza omgedoopt tot Covid-19 pandemie” 

Dr. Reiner Fuellmich

Ondertussen kunnen de PCR-tests van Drosten ons HELEMAAL NIETS vertellen over besmettelijke infecties. Daar is de test simpelweg onomstotelijk bewezen NIET voor gemaakt en niet toe in staat. Dat feit vaagt de hele basis voor deze vergaande maatregelen weg.

Om het nog erger te maken:  de gezondheids- en economische schade die door de anticovid-maatregelen is veroorzaakt, is zo verwoestend dat het nodig is om te spreken van een “Historisch uniek niveau van Vernietiging”. 

Om de bevolking in paniek te brengen werden er gevaarlijke en schadelijke inperkingsmaatregelen ingevoerd (zelfs door de WHO) zoals het verplicht dragen van een nutteloos en gevaarlijk mondmasker en social distancing. Nutteloos en contraproductief. De bevolking was dus “klaar” voor de injecties. ​

De wereldbevolking diende als proefkonijn voor deze experimentele injecties van genen, zowel geleidelijk als extreem snel.

Ondertussen eisen steeds meer mensen, en niet alleen advocaten, naast de onmiddellijke beëindiging van deze dodelijke maatregelen een rechterlijke toetsing door een werkelijk onafhankelijk internationaal tribunaal, naar het model van de processen in Neurenberg.

Een voorbeeld van een dergelijk verzoek van de Engelse arts Dr Vernon Coleman was te vinden op YouTube maar is verwijderd:
https://www.youtube.com/watch?v=T3DNV7v5i74&feature=youtu.be

(wij denken dat het om deze video gaat, red)
https://www.bitchute.com/video/DDOuWPQmqYpz/

Bovendien blijkt uit een interview met een klokkenluider uit een Berlijns bejaardentehuis dat van de 31 mensen die daar zijn ingeënt, sommigen met dwang en daadwerkelijk geweld in de aanwezigheid van Bundeswehr-soldaten, terwijl hun (nutteloze) “test” negatief was voorafgaand aan de vaccinatie. Er zijn nu 8 mensen overleden en 11 mensen hebben ernstige bijwerkingen. (bron)

Wat staat er werkelijk op het spel?

Om volledig te begrijpen wat er op het spel staat met dit nieuwe Neurenbergse tribunaal om de grootste misdaad aller tijden te berechten, moeten we beginnen met de leugen van Drosten en het Corman-Drosten paper over de PCRtest in naam van Davos.. Één van de grofste leugens uit de geschiedenis die onwaarschijnlijk veel schade heeft aangericht en waar alles aan vast hangt. Het is de basis voor alle maatregelen. Het is dan een feit dat geen enkele maatregel te rechtvaardigen is. Hoe kunnen we spreken over een coronadode als de test dat niet kan vast stellen. Nogmaals, de PCR-test kan GEEN Corona vaststellen!

Laat dat even inwerken en denk daarna goed door wat ons dus daadwerkelijk is aangedaan… Alles wat corona-gerelateerd is, is gebaseerd op de uitslag van een niet werkende PCR-test.

Zo doodsimpel is het. Snappen meer mensen nu misschien waarom mensen die zich graag laten informeren en die informatie verspreiden zich de haren uit hun hoofd trekken?

Dan Klaus Schwab, de grote architect van deze gigantische gijzeling, de sponsors van de financiële oligarchie, de politici aan het hoofd van de EU bewapend met de uitvoering van de richtlijnen van Drosten en de WHO was wat ertoe leidde dat alle westerse regeringen de vernietigende beslissingen namen over inperking, avondklok, verplicht masker dragen, social distancing en andere draconische maatregelen tegen een niet bestaand gevaar.

Daarbovenop worden mensen gemotiveerd zich te laten vaccineren gebaseerd op een leugen. Werkt dat niet dan zullen de regeringen de bevolkingen dwingen. Direct of indirect.

“Dit zijn de waarheden die de maskers zullen afdoen van degenen die verantwoordelijk zijn voor de gepleegde misdaden.”, zegt dr. Fuellmich,

En tegen politici die vertrouwen hadden in deze corrupte cijfers zegt hij:

“Deze feiten zijn wellicht voor hen nog een redding die hen kan helpen zaken recht te zetten en het langverwachte wetenschappelijke debat van het publiek op gang te brengen, om te vermijden dat ook zij met deze criminele charlatans worden vergeleken en berecht.”

De internationale juridische coalitie zal nog deze maand operationeel worden.

Tevens tracht de commissie beschermende maatregelen te nemen zoals regionale landbouwstructuren beschermen, een regionale valuta beveiligen om te voorkomen dat er een nieuwe valuta “van bovenaf” wordt toegewezen en werkt men aan  de wederopbouw van een nieuw medialandschap dat echte onafhankelijke informatie biedt. (bron)

Extra bronnen:
https://wn.com/Corona_committee/news
https://rgnpress.ro/2021/02/22/se-pregateste-al-doilea-tribunal-nuremberg-cel-mai-mare-proces-din-toate-timpurile-cine-va-fi-inculpat-din-romania-arafat-rafila-cercel/
http://francesoir.fr/opinions-entreneurs/interview-me-virginie-de-araujo-recchia-avocate-au-barreau- de-paris

Alle zittingen (41 stuks):
https://corona-ausschuss.de/sitzungen/

https://www.bitchute.com/embed/cwIygrKY58YB/

Bron: CSTV

3 Comments »

 1. Dit was te verwachten ! Als de mensen even hun intuïtie hadden gebruikt, hadden ze kunnen weten, dat corona een ziekte was, die overwonnen had kunnen worden met gewone betaalbare medicijnen zoals hydroxychloroquine, ivermectiene, zinc , vitamine D en C !
  Het feit, dat HCQ verboden werd op straffe van een zware boete, om dit aan patiënten voor te schrijven, moest bij de artsen allang de alarmbellen doen rinkelen !
  Dat er later door de regering allerlei inconsequente en vrijheidsbeperkende maatregelen werden genomen als de 1, 5 meter, mondkapje, lockdowns, QR Code , en enorme boetes werden opgelegd,
  indien men géén gehoor gaf aan de maatregelen van de regering,
  werd er een tweedeling gecreëerd tussen gevaccineerden en ongevaccineerden !
  Door Angst te creëren bij de bevolking door de voortdurende propagandamachine op tv, radio, kranten en in winkels etcetera,
  lieten de mensen hun gezondheid afpakken door de mRNA vaccinaties, hoofdzakelijk onder leiding van Hugo de Jonge en Rutte ! Demonstraties tegen de maatregelen werden verboden of met harde hand neergeslagen door de politie onder leiding van de burgeneesters, en het Ministerie van Justitie !
  De burgers zijn wakker geworden, mede door het feit, dat de mRNA
  Vaccinaties enorme letselschade en sterfgevallen veroorzaken !
  Én de lockdowns, die tot faillissementen hebben geleid bij eens bloeiende bedrijven !
  Ook zelfmoorden zijn gepleegd door ondernemers en boeren !
  De Waarheid zal altijd boven komen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: