Spring naar inhoud

Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig

De ‘Great Reset‘ is echt, het gebeurt nu en zal leiden tot verwoesting erger – “veel, veel erger” – dan de Weimar Republiek, waarschuwt een Duitse econoom.

Dr. Antony Mueller, hoogleraar economie, zegt dat de ‘pandemie’ wordt gebruikt als dekmantel door de globalistische elite om kleine bedrijven te vernietigen en een nieuwe wereldorde te bespoedigen op basis van “expertocratie, klimaatgroene religie en brute ontvolking”.

Deze globalistische elite – geïnspireerd door de ‘Build Back Better’-campagne van het World Economic Forum voor een ‘Vierde Industriële Revolutie’ en door de Agenda 2030 van de Verenigde Naties – vermoordt Main Street, samen met duizenden banen, door economieën in de hele westerse wereld in een bijna permanente lockdown te houden.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1340961858300375040&lang=nl&origin=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2020%2F12%2F28%2Fduitse-econoom-zegt-great-reset-zal-een-crash-veroorzaken-die-erger-is-dan-jaren-dertig%2F&theme=light&widgetsVersion=889aa01%3A1612811843556&width=550px

“De meeste mensen hebben het nog niet gemerkt, omdat de overheid het zich op dit moment kan veroorloven om hen subsidies en bijstandsuitkeringen te geven. Maar de vraag is: “Voor hoe lang?”. We weten dat er een einde komt aan dit geld en dat het snel voorbij zal zijn. Vervolgens zie je massale werkloosheid in heel Europa, terwijl het ene land een ander land naar beneden trekt”.

De komende economische crisis zal erger zijn dan ooit tevoren, omdat alle landen in de westerse wereld tegelijkertijd verarmd zullen raken en elkaar niet meer kunnen helpen.

“We zien de vernietiging van de economie in alle westerse landen – van de VS en Canada tot Nieuw-Zeeland en West-Europa. 2020 als een grote catastrofe in wording. Het is alleen nog niet zover, maar het zal erger zijn – veel, veel erger – dan Weimar.”

Dit heeft niets te maken met het virus, zegt professor Mueller, maar alles met het overheidsbeleid: “De echte pandemie zal het effect zijn van de lockdown.”

“In Weimar had je nog steeds grote delen van de bevolking die religieus waren – wat hen een gevoel van gemeenschap en wederzijdse hulp gaf. Ze hadden ook sterke families, die zijn nu allemaal vernietigd door het cultureel-marxisme. Nu heb je van Spanje tot Ierland alleenstaande huishoudens, wat het veel moeilijker zal maken voor mensen om te overleven”.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1341000575857664000&lang=nl&origin=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2020%2F12%2F28%2Fduitse-econoom-zegt-great-reset-zal-een-crash-veroorzaken-die-erger-is-dan-jaren-dertig%2F&theme=light&widgetsVersion=889aa01%3A1612811843556&width=550px

De andere factor die deze depressie bijna uniek zal maken is dat, omdat alle kleine bedrijven methodisch en bewust worden weggevaagd door de overheid, er niets zal zijn om het gewone leven draaglijk te maken.

Er is geen hoop meer mensen. Er zijn alleen nog maar zwarte pillen. We kunnen hier niet meer aan ontkomen. Al onze leiders zijn lang geleden al gecorrumpeerd, zoals altijd in de geschiedenis.

Het wordt een pure Survival of the Fittest, Mad Max Style, tegen de Big-Tech-Controlestaat, waar je op je bank moet blijven hangen om, anti-blanke NetFlix series te kijken, waar de Britse aristocratie van de afgelopen eeuwen in ene uit negers blijkt te bestaan, en je Corona-Kiwi’s alleen nog bij Amazon kunt bestellen in plaats van ze bij de Turkse groenteboer op de hoek, die ons land heeft opgebouwd, te halen.

En toen. Zomaar. Op een dag.

2 Comments »

  1. Als dit waar is … en het lijkt er steeds meer en meer op (nu al boven de 50% bewaarheid) dan zullen we nog veel pijn leiden …
    Ik hoop dat de schuldigen heel traag gestraft zullen worden tot in de hoogste rangen.

    Like

  2. Als dit waar is … en het lijkt er steeds meer en meer op (nu al boven de 50% bewaarheid) dan zullen we nog veel pijn leiden …
    Ik hoop dat de schuldigen heel traag gestraft zullen worden tot in de hoogste rangen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: