Spring naar inhoud

Flat Earth deel 10 – Waarom word het werk van God verborgen gehouden? ✅

god-works

In deze artikel reeks zal ik de situatie behandelen waarin het idee van de globe in stand gehouden wordt door instanties en overheden. En alle moeite die ze er voor doen om je te doen geloven dat de aarde een globe is.

 

Zoals de titel al zegt gaan we nu een ander via een andere manier de flat earth benaderen.   Want natuurlijk kun je doorgaan met het uitdiepen van aanwijzingen die er op duiden dat de aarde vlak is maar het zal niet helpen in het bewust worden van de grote onwetende groep wereld burgers die geen idee hebben wat we hebben vastgesteld.  Dat de Aarde geen bol is.

Als je de vorige artikelen hebt gelezen dan ben je of overtuigd van de vlakke aarde of je wilt juist perse bewijzen dat het niet zo is.   Als dit het eerste artikel is wat je leest uit deze serie , misschien omdat de titel je aansprak, raadt ik je toch aan de voorgaande artikelen eerst te lezen omdat je anders heel veel informatie mist.

Maar diegene die alle artikelen hebben gevolgd zullen met mij moeten concluderen dat er iets heel belangrijks voor ons verborgen gehouden wordt, maar ook dat je dit ook graag aan anderen zou willen bewijzen.

Maar hoe kan het dat dit alles voor iedereen verborgen wordt gehouden? De instanties en regeringen die het geheim bewaren bewaken ook alle grenzen en ingangen.  Ze beschermen het luchtruim, de uiterste rand ( Antarctica) maar meest belangrijk het educatie systeem.

Van jongs af aan wordt op allerlei manieren het globe model geïntroduceerd en het komt werkelijk op allerlei manieren tot ons,  via kaarten, films, foto’s en boeken.   Je kunt er gewoon niet omheen

Afbeeldingsresultaat voor globe school

We leren wat ze willen dat we leren !   We hebben als burger namelijk zelf geen ruimteschip een raket of bijvoorbeeld een grote ijsbreker.  We kunnen dus heel moeilijk uit eerste hand controleren of wat ons geleerd wordt wel waar is .

Er zijn wel mensen die zelf een vliegtuig bezitten maar een vlucht naar de rand van de wereld zou ik hun niet aanraden omdat er zoiets is als een militaire barrière, een grens waar geen prive vliegtuig overheen mag komen

Afbeeldingsresultaat voor goliathMaar aan de ander kant moeten we ook zien dat het geen gevecht is tegen de grote reus, een onverslaanbare macht.  Nee het is een hele kleine club die de waarheid voor ons verborgen houdt. Een club die steeds geavanceerdere methodes gebruikt om ons onder controle te houden.

Systemen die door hun technische aard ook steeds gevoeliger worden voor fouten en storingen. Want hoe sterker de methodes van controle worden hoe meer je deze ook tegen het systeem kunt gebruiken.

We kunnen de elite dus ontmaskeren door hun eigen systeem te ondermijnen en tegen hen te gebruiken.  Want hoe meer mensen weten van het bedrog hoe sterker wij staan als burgers.    Het grote probleem is echter dat als je tegen iemand begint over de vlakke aarde alle alarmbellen op tilt slaan.

We zijn zo geconditioneerd dat het noemen van de vlakke aarde en er serieus over spreken direct al heel veel weerstand oproept.   We zullen dus een ander manier moeten vinden om dit naar buiten te brengen. Een meer subtiele manier, waarbij we het woord vlakke aarde of flat earth helemaal niet noemen

Ga je zelf maar eens na toen je voor het eerst van de vlakke aarde hoorde.  Waarschijnlijk wilde je er zelf ook helemaal niet naar luisteren en er aandacht aan besteden.  Veel flat earthers zijn toch overtuigt geraakt door steekhoudende argumenten.

En juist deze argumenten kun je gebruiken om het verhaal over te brengen aan anderen.  Ik zal drie verschillende argumenten geven die je kunt gebruiken om de interesse te wekken bij mensen die er normaal niets van willen weten.  Drie verschillende argumenten met verschillende invalshoeken.

Het eerste argument klinkt als volgt :  Je wordt verborgen gehouden !

Afbeeldingsresultaat voor flightroutes flat earthDit argument heeft betrekking op deel 7 en deel 9 welke gaan over de vliegtuigroutes in het zuidelijk halfrond. En hoe kun je dit gebruiken om de interesse te wekken voor de vlakke aarde?  Heel simpel.   Vraag aan mensen die je kent en in het bijzonder mensen die te maken hebben met vliegtuigen zoals piloten, stewardessen maar ook mensen die bij justitie, politie of bij de overheid werken

 

Vraag hem de simpele vraag waarom vliegtuigen in het zuidelijk halfrond niet getraceerd worden door GPS en in het speciaal waarom er dus een gat in de veiligheid zit van mensen die dus met vliegtuigen reizen in het zuidelijk halfrond.

Vraag hen waarom GPS, dat staat voor Global Positioning System, niet over de hele wereld werkt.  En als er dus iets met een vliegtuig, zoals de MH370, dat verdwijnt of neerstort dus niet terug gevonden kan worden.  Herinner hen er aan dat GPS door het Amerikaanse leger is geïntroduceerd en dat als zij iets doen dit geen half werk zal zijn en dus wereldwijd zou moeten werken .

Maar zoals uit alle beschikbare informatie blijkt werkt het systeem dus niet over de hele wereld en uit je bezorgdheid hierover.  Maar noem vooral de term vlakke aarde niet.    Heeft dit direct nut en zullen mensen je direct een goed antwoord geven ?  Waarschijnlijk niet maar wat er wel zal gebeuren is dat mensen zelf op zoek gaan en je zullen proberen een verklaring te geven voor deze “fout” in het systeem

Maar veel belangrijker is dat ze zelf zullen constateren dat GPS dus nooit kan werken op het ons voorgehouden satelliet principe en dat ze daarover weer vragen zullen stellen aan andere mensen die misschien vaktechnisch iets te maken hebben met GPS.    Het zal er voor zorgen dat mensen gaan twijfelen aan de officiële verklaringen over GPS en zo uiteindelijk zelf tot de conclusie zullen komen dat de aarde vlak is.

 Het tweede argument klinkt als volgt :

Kostbare bodemschatten worden verborgen gehouden

Wat bedoel ik hiermee?   Het heeft betrekking op deel 2 waarin Antarctica aan bod komt. Maar ook alle andere bronnen waarin Antarctica genoemd wordt.

In 1954 verscheen in een Amerikaanse talkshow de beroemde Admiraal Byrd om te vertellen over zijn expedities naar Antarctica.  Hij vertelde hier ten overstaande van het hele Amerikaanse volk dat Antarctica een gebied is dat nog onontgonnen is maar barst van de natuurlijke bodemschatten.

Byrd noemde het een gebied te grote van America dat meer bodemschatten bevat dan er tot dan over de gehele aarde waren gevonden.   Een gebied vol mogelijkheden voor exploitatie.

Maar in 1954 werd het gebied totaal afgesloten voor alles vergelijkbaar met Area 51.   Verboden toegang !!  voor iedereen.   Maar hoe kun je dit gebruiken om de waarheid naar boven te krijgen ?

Heel eenvoudig, vraag een ieder die je kent en iets te maken heeft met olie, gas , kolen of andere bodemschatten en vraag hen waarom een gebied te grote van America  niet door hen aangewend wordt om er geld aan te verdienen.    Een gebied zo rijk aan deze grondstoffen zou het bedrijf waar zij voor werken in een klap schatrijk maken !     Waarom laten ze deze kans liggen ?

Misschien zullen sommige direct het Antarctica verdrag noemen, maar velen zullen zich toch eens achter de oren krabben en misschien bij hun bedrijf eens navraag doen waarom zij inderdaad deze unieke kans laten liggen.  Om wat extra motivatie mee te geven kun je de link naar het interview met admiraal Byrd meesturen . De kracht van dit argument is natuurlijk dat onze hele maatschappij gebaseerd is op winstbejag en de motivatie om dit aan de orde te stellen hierdoor des te groter is.

Het zal ook hier een discussie opgang brengen en uiteindelijk zullen de autoriteiten die Antarctica hebben afgesloten de druk voelen vanuit de zakelijke wereld. Er zal over gesproken worden en uiteindelijk zal ook hier het uiteindelijk leiden tot het constateren dat deze afsluiting van de zuidpool geen andere reden heeft dan het geheim houden van de vlakke wereld.

 

Het derde en laatste argument :   Waarom word het werk van god verborgen gehouden?

Veel mensen die de bijbel kennen weten dat er in de bijbel altijd gesproken wordt over een vlakke aarde. De bijbel gaat er van uit dat de aarde een creatie is van god en dat dit het middelpunt is van ons bestaan. Maar bovenal dat de aarde vlak is en onbeweeglijk.   Het globemodel past dus ook helemaal niet in het verhaal dat door de bijbel gebracht wordt.

Een van de woorden die veelvuldig in oude geschriften gebruikt wordt is het woord “Firmament” of in het Nederlands hemelgewelf.   Stel dat dit hemelgewelf dat de koepel vormt over deze vlakke aarde door admiraal Byrd in 1956 is ontdekt en dat deze informatie kosten wat kost verborgen gehouden moest worden omdat het bewijst dat we leven in een gecreëerde wereld.

Afbeeldingsresultaat voor firmament

Een wereld die niet uit toeval is ontstaan maar is ontworpen door een God of zoals ik zelf liever zeg een creator.  Iets of iemand die ons hele bestaan hier heeft vormgegeven en ontworpen.

Je zou dus kunnen concluderen dat door het instant houden van het globemodel het werk van God verborgen gehouden wordt .

Mensen die zeggen te geloven dat wat er in de bijbel staat waar is, zullen dus alleen maar kunnen constateren dat het verborgen houden van het ultieme bewijs van hun God, de grootste misdaad is die een organisatie of overheid kan begaan.

Een ondoordringbare koepel over de wereld zou namelijk de handtekening van de creator zijn. Neem daarbij de twijfel die bij heel veel gelovige mensen toch nog steeds bestaat.   Is er wel een God.  Bestaat hij wel echt.     Zou dan voor al deze mensen die koepel, het firmament niet het ultieme bewijs zijn voor het bestaan van deze God.

Vraag dus aan mensen die zich hebben verdiept in de bijbel wat zij weten van het bestaan van het firmament.  Maar vooral vertel ze dat dit waarschijnlijk in 1956 is ontdekt en dus bewust geheim gehouden wordt door de wetenschap en overheid.

Door dus mensen aan te spreken op hun interesse en hun bewust te maken van “fouten”in de wereld die we voorgeschoteld krijgen zal er een bewustwording ontstaan.   Mensen zullen zich in eerste instantie neet eens zo zeer richten op het feit dat de aarde  vlak en onbeweeglijk is maar zullen vanuit hun belang en interesse vragen gaan stellen die uiteindelijk zullen leiden naar het bekend worden onder het grotere publiek dat onze wereld geheel anders is vormgegeven dan dat wat ons jaren en eeuwen is voorgehouden.

De wereld is vlak onbeweeglijk, afgedekt door een koepel en bovenal ontworpen voor ons om ons leven in te beleven

Dus als je zelf, net zoals ik, overtuigd bent dat we inderdaad leven op een vlakke wereld, schroom dan niet om deze argumenten te gebruiken.   Het systeem dat ons controleert is gebaseerd op snelheid.  Het verspreiden van misinformatie via media .  Maar juist deze snelheid en het gebruik van nieuwe media kunnen ook de informatie over de vlakke wereld snel verspreiden.

Een paar vragen aan de juiste persoon,  een video of een website kunnen net dat zetje geven om de waarheid aan het licht te brengen

 

 

 

Dit artikel is met toestemming gebaseerd op de video serie van Mark Sargent – Flat earth clues

 

 

 

 

 

 

5 Comments »

 1. Op het noordelijke halfrond of te wel in het midden van de cirkel is de weg naar eden!
  En waarschijnlijk hebben ze dit gevonden, deze zou onder het ijs liggen.
  Alle piramides op de aarde zijn ca 500.000 jaar oud. De piramides zenden een signaal uit recht omhoog. En ik vermoed dat deze piramides wel eens de funderingen zijn van onze aarde of iets te maken hebben met het 3d beeld (de sterren) wat uitgezonden word.

  Als je bedenkt dat de elite tot de conclusie gekomen zijn dat ze eigenlijk gevangen zitten…
  is toch wel een tegenvaller… Je ziel gaat pas verder als je geleerd hebt.

  Like

 2. Misschien zie je 3d sterren op je plafond van je slaapkamer,maar de sterren aan de hemel zijn beslist geen 3d projectie afkomstig uit de piramides.
  Kruip maar weer met je ziel terug onder die steen waaronder je vandaan gekomen bent, want met jouw gespin komt niemand verder.

  Like

 3. Het argument dat je al eerder benoemde: informeren naar de vluchtroutes (bij mensen die ver gevlogen hebben) vind ik ook een goed argument, waarbij mensen aan het denken gezet worden. Het valt me op dat de reactie dan is dat men zelf ook al had bedacht dat het toch wel een beetje vreemd is….

  Like

 4. welke god er is geen god anders werden er geen kinderen verkracht vermoord !!!!!er Als hij bestaat(wat ik tenzeerste betwijfel)Wat een Farce ! Ik twijfel aan ons mensen maar een god niet die is er niet ! Anders zouden deze verkrachtingen en misdaden niet plaats vinden ! Wij als volk moeten er voor zorgen dat het niet meer gebeurt ! Op een zgn. god kunnen we niet vertrouwen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: