Spring naar inhoud

Flat Earth deel 11 – Apollo astronauten en hun grote geheim ✅

 

In deze artikel reeks zal ik de situatie behandelen waarin het idee van de globe in stand gehouden wordt door instanties en overheden. En alle moeite die ze er voor doen om je te doen geloven dat de aarde een globe is.

In dit artikel zal ik ingaan op een gebeurtenis uit het recente verleden. Een gebeurtenis die wordt aangemerkt als een van de grootste complotten uit de menselijke geschiedenis .

Wat ik wil laten zien is hoe het onthullen van een aarde die is afgeschermd door een koepel de wereld heel snel zal veranderen op een manier waaraan je niet eens zo snel gedacht zult hebben.

Hiervoor moeten we een klein stukje terug in de geschiedenis naar een documentaire uit 2004.   “Austronauts Gone Wild”

Voor degene die deze documentaire hebben gemist, hier kun je hem helemaal zien

Als je geen zin hebt de ducu helemaal te kijken zal ik het even voor je samenvatten.  De documentaire maker  Bart Sibrel heeft als doel gesteld te bewijzen dat alle maanlandingen fake waren.  Hiervoor heeft hij met heel veel maan astronauten afspraken gemaakt om hen te interviewen.  
Afbeeldingsresultaat voor bart sibrelHij gaf hen echter de indruk dat het om een gewoon interview ging. Maar tijdens het gesprek vroeg hij elke astronaut te zweren op de bijbel dat ze echt op de maan geweest waren.  Zoals je misschien begrijpt waren zijn vragen natuurlijk er op gericht de astronauten te ontmaskeren en waren de interviews op zijn lichts gezegd nogal gespannen.

In enkele gevallen liepen de interviews helemaal uit de hand en vielen er rake klappen en werd Sibrel het huis uitgezet en bedreigt met een rechtszaak.  Voor mij  hoef je de documentaire niet helemaal te kijken, de astronauten hebben al lang genoeg moten leven met de leugen die ze moesten verkondigen.

Maar wat mij het meeste intrigeerde waren niet de belastende vragen die Bart stelde maar het feit dat geen van de astronauten wilden zweren met hun hand op de bijbel dat ze op de maan geweest waren. De meeste van hen behandelde het boek zelfs al was het gemaakt van een gevaarlijke stof.  ze bleven er ver van.

Dit heeft mijn al die tijd verwonderd, want het gaat helemaal in tegen de basisregels van een samenzwering.  “Lieg over alles en vertel nooit de waarheid ”

Want de vele piloten van de apollo missies hadden in de vele jaren na hun expeditie meerdere interviews gegeven op allerlei soorten media, televisie, radio en vele kranten.   Zonder maar een keer wroeging ten toon te spreiden.

Afbeeldingsresultaat voor hand on the bibleWaarom dan nu niet even die hand op de bijbel en de samenzwering even ontkrachten. Zou toch geen enkel probleem moeten zijn. En helemaal niet als je echt op de maan bent geweest toch ?!

Mensen die een eed afleggen op de bijbel blijken in werkelijkheid continue te liegen, meineed genoemd. Alle landen hebben een zeer uitgebreide wetgeving om juist die meineed te bestraffen.   Maar ook deze wetgeving en maatregelen blijken mensen niet te stoppen om te liegen voor de rechter.

Daar komt nog bij dat de astronauten op het moment dat ze gevraagd werden te zweren op de bijbel zich niet in de rechtszaal bevonden en er dus geen gerechtelijke consequentie aan waren gebonden.  Het zou dus eigenlijk geen betekenis hebben

Dit feit heeft jarenlang in mijn achterhoofd rondgespookt, waarom waren deze astronauten zo bang om hun hand op die bijbel te leggen?  Er zit gewoon geen logica in. Waarom zouden astronauten die zeer intensief getraind waren in een militaire omgeving bang zijn om hun hand op de bijbel te leggen?

Voor hen was het misschien niet gewoon een boek maar iets met meer betekenis , een symbool met veel meer betekenis!?

Voor jou, voor mij en voor bijna iedereen is de bijbel een boek van geloof , omdat de creator of creators zich nog bekend moeten maken.  Want als je zou weten dat de creator van deze wereld en dus van de bijbel echt zouden bestaan dan zou dit boek voor een ieder die het weet een hele andere betekenis krijgen.

Het zou veel relevanter zijn en vol van betekenis en accuraat zijn!   De astronauten zouden in hun opleiding bij NASA bekend zijn gemaakt met het feit dat de aarde is afgeschermd door een koepel. En belangrijker dan dat, dat deze wereld door een creator is gemaakt en dus in de gaten wordt gehouden.

Of de creators van deze wereld nu echt elk detail kunnen zien valt te betwisten maar als jij bewijs hebt dat zij echt bestaan dan wordt de mogelijkheid dat elke stap van jou gevolgen kan hebben en bestraft kan worden wel heel reëel .

Jij en ik kunnen dit misschien wel geloven maar als de astronauten het bewijs van de afgesloten wereld met eigen ogen hebben gezien, krijgt de bijbel voor hen een hele andere betekenis.  In feite had het niet eens een bijbel hoeven te zijn, het had ook een encyclopedie of gewoon een stuk hout, het was het idee dat hen er van weerhield hun hand er op te leggen

Afbeeldingsresultaat voor flat earth dome

Als je het nog niet begrijpt zal ik het je op een ander manier vragen.  Als jij wist dat de wereld vlak was en afgedekt is door een koepel die dus het bewijs is van het werk van een God, zou jij dan liegen tegen deze god als jij wist dat hij echt zou bestaan en jouw altijd kon volgen?  Zou jij het er op gokken ?

Of nog anders gesteld, iedereen vloekt wel eens waarbij hij God aanroept, zou je dat nog steeds doen als je wist dat God dit echt zou horen?

Dit is maar een van de voorbeelden hoe de kennis van een afgeschermde, gecreëerde wereld ons zou veranderen.  De astronauten wilden het er niet op gokken en er over liegen met de mogelijkheid daarvoor bestraft te worden.  Misschien vertrouwden ze er wel op dat ze niet direct door een bliksemstraal geraakt zouden worden maar het er op gokken wilden ze dus absoluut niet

Maar is dit niet zoals we allemaal zouden reageren?   Als we op een lege weg een stoplicht zien dat op rood staat en er is niemand in de buurt?  Wie zou er dan toch niet stiekem een keertje door rood rijden? Veel mensen zouden het in ieder geval toch overwegen.

Afbeeldingsresultaat voor stoplicht cameraMaar hoe anders reageren mensen als er vlak voor dat stoplicht een camera staat , een camera die dus het door rood rijden vast legt en er dus consequenties aan verbindt.   Dan zouden de meeste mensen het risico niet willen lopen en gehoorzaam stoppen voor het stoplicht, zelfs al staat die alleen nog maar op oranje.

 

We weten wat de regel is en zullen ons hier dus aan houden omdat we weten dat het gevolgen zal hebben.

Nu dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik het geheim van de vlakke wereld wil onthullen.  Want de beschaving van onze wereld reikt alleen zover als dat het consequenties heeft voor die zelfde beschaving.   Het is geen vrijheidsideaal maar heeft te maken met wat goed is.

Je weet dat het rijden door rood licht verkeerd is en de camera is een herinnering hieraan. Beeld je eens in wat het voor goeds  zou betekenen als de gesloten wereld onthuld zou worden?  Zou je nog liegen om iemand wat aan te doen, zou je nog een bank durven te beroven of fraude te plegen ?

Zou je nog iets doen wat een ander zou beschadigen zonder dat jij zelf in levens gevaar zou zijn? Afbeeldingsresultaat voor criminaliteit

Nee want alles wat verkeerd is zou niet zonder consequenties blijven.  Dit is wat er gebeurt als je weet dat de wereld is gecreëerd en geen globe is die per ongeluk is ontstaan.

Het zou betekenen dat oorlogen zouden eindigen, criminaliteit niet meer zou bestaan en haat verbannen zou worden.  Misschien niet van de ene op de andere dag maar wel binnen afzienbare tijd.

Want jij zou namelijk voor het eerst in je leven beseffen dat jij aan het eind verantwoordelijk bent voor handelen in je leven en daar uiteindelijk voor zult worden afgerekend.

Je realiseert je ineens dat je ziel in dit systeem er niet is voor je eigen welzijn , maar om een ander te helpen.  Ofwel   ” Behandel een ander beter dan dat je je zelf zou behandelen”

En dit, precies dit, is zo belangrijk om de vlakke wereld openbaar te maken.  Daarom vraag ik zelfs de autoriteiten die ons van bovenaf regeren de sluier op te heffen en de wereld een beter plek te maken.

Want dat is wat er zal gebeuren als we allemaal beseffen dat we in een gecreëerde wereld leven die door een creator is ontworpen en bovendien wordt gecontroleerd.

Want wat heeft het verbergen van de waarheid ons gebracht?   Heb je onze wereld de laatste tijd gevolgd?   Niets dan ellende !  Oorlogen, vluchtelingen, armoede en heel veel ellende!

Afbeeldingsresultaat voor oorlog

Is het niet tijd dat we hier eens een eind aan maken en de waarheid onder ogen zien.   De waarheid dat alleen onze ziel belangrijk is en liefde voor een ander.  Dat materiële zaken als geld en macht ons niets dan ellende hebben gebracht.

Maar zoals ik al vaker heb gezegd,  geloof  niets van wat ik vertel maar onderzoek het zelf en trek dan je conclusies . Ik ben hier alleen maar om je de eerste stap te laten zetten

 

Dit artikel is met toestemming gebaseerd op de video serie van Mark Sargent – Flat earth clues

 

 

 

 

 

2 Comments »

  1. Hallo René,

    Ik wil je laten weten dat ik de artikelenserie over de Platte Aarde geweldig vindt. Goed onderbouwde informatie met duidelijke filmpjes van Mark S. Ik hoop dat velen deze informatie nog gaan vinden. Zelf herken ik veel in deze informatie. Die, zoals je weet, via de spirituele weg naar mij toekomt. Dit is voor mij een bevestiging dat spiritualiteit en wetenschap steeds dichter bij elkaar komen, Hartelijk dank, Jozette Weijkamp

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: