Spring naar inhoud

De macht van de geheime genootschappen

De machtsstructuur op deze wereld zit zodanig vernuftig in elkaar dat mensen die wij zien als de uitvoerende politici ook geen flauw benul hebben over wie hun werkelijke meesters zijn.

Mark Rutte is, net zoals Edith Schippers bijvoorbeeld, een soort volledig geprogrammeerde robot die zonder mankeren de aan hem opgedragen taken uitvoert zonder te weten voor wie hij eigenlijk werkt.

De werkelijke machthebbers en degenen die aan de touwtjes trekken, verbergen zich handig via een netwerk van religieuze, semi religieuze of geheime genootschappen, waarbinnen ook weer een piramide-achtige machtsstructuur schuilgaat.

Je kunt een belangrijke vrijmetselaar zijn en halverwege de piramide zijn opgeklommen, maar dan nog heb je werkelijk geen flauw idee over wie er bovenin die piramide aan de touwtjes trekt.

Om de Orwelliaanse New World Order te creëren die deze machthebbers achter de schermen willen bewerkstelligen, moeten er een aantal drastische dingen gebeuren. We noemen deze mensen achter de schermen vanaf nu globalisten.

Wanneer ze tegen de bevolking zeggen: “We gaan nu al jullie vrijheden één voor één weghalen, we gaan het traditionele gezin ontmantelen en allerlei excentrieke (seksuele) levensvormen promoten, we gaan jullie kinderen vanaf jeugdige leeftijd volledig programmeren, we gaan een chip bij jullie inbouwen waarmee wij jullie straks op afstand kunnen controleren” en nog wat van dat soort zaken, dan was er nu een wereldwijde revolutie uitgebroken.

Daarom worden er door hen diverse problemen gecreëerd, waardoor de bevolking bang wordt. Want, als een bevolking bang wordt, smeken zij hun meesters om te zorgen dat ze veilig zijn en dat is precies wat er nodig is, want in het kader van veiligheid zijn moeiteloos alle vrijheden weg te nemen.

Dat is wat er nu onder onze ogen gebeurt en nog steeds zijn er mensen die dat niet geloven en denken dat een doorsnee overheid het beste voorheeft met de bevolking.

Hoe gewetenloos dit systeem opereert, blijkt wel uit de oorlog in Irak met miljoenen slachtoffers. Een oorlog die door gewetenloze psychopaten in opdracht van hun meesters werd uitgevoerd op basis van honderd procent leugens zoals nu naar buiten komen.

Als ze nu al in staat zijn om dergelijke dingen te doen, dan zijn een aantal aanslagen in Europa waarbij misschien enkele honderden, of misschien straks enkele duizenden, mensen omkomen, absoluut geen enkel probleem.

Op dit moment zijn ze precies waar ze moeten zijn. De bevolking siddert van angst. Niemand weet waar de volgende eenzame wolf zal toeslaan en zelfs bij McDonald’s ben je niet meer veilig tegenwoordig.

Door het systeem dat de globalisten hanteren, is het werkelijke aantal mensen aan de top van de machtspiramide, mensen die echt weten waar het over gaat en die écht iets in de melk te brokkelen hebben, heel erg klein. Zeker in verhouding met het aantal mensen dat ze door middel van dit gecompartimentaliseerde systeem kunnen controleren.

Hiermee is de cultuur geschapen voor de meest wrede psychopathische uitvoerders die niet weten voor wie ze werken en van wie ze opdrachten aannemen. Vanwege die gecompartimentaliseerde structuur zien ze dan ook alleen het gedeelte waarin zij opereren. Zij zien niet de grote lijnen en zijn ook niet in staat om de dots, de punten, met elkaar te verbinden.

Als globalist zou je de wereld niet kunnen controleren als er een bevolking zou zijn die in harmonie met elkaar zou leven, geen grote onderlinge meningsverschillen heeft of als die er wel waren, in staat zouden zijn om dit middels discussie of een compromis op te lossen.

Het zou voor de globalisten onmogelijk worden om een dergelijke bevolking onder controle te krijgen. Het wordt een heel ander verhaal als die bevolkingen over de hele wereld elkaar over en weer in de haren vliegt, want die zijn tegen elkaar uit te spelen.

De manier voor globalisten om de massa onder controle te krijgen is zoals David Icke het noemt, het spelen van Mind Games. Psychologische spelletjes die ervoor zorgen dat de wereld één groot conflictgebied wordt met angstige mensen.

Het is ook bijvoorbeeld niet voor niets dat er bij politiekorpsen wereldwijd veel psychopaten worden aangenomen. Want, net zoals bij politici psychopaten zoals Rutte, voeren zij de meest wrede orders uit zonder het stellen van lastige vragen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen die bij de politie werkt een psychopaat is, er zijn ook hele goede politiemensen met de juiste motieven, maar hun aantal daalt snel.

Om de zo gewenste rassenoorlog in Amerika goed van de grond te kunnen krijgen, zijn psychopaten nodig in de vorm van politiemensen zodat deze steeds vaker ongewapende burgers kunnen doodschieten. Om de zo gewenste burgeroorlogen in Europa van de grond te krijgen, heb je ook hier een politiemacht nodig die steeds harder en wreder optreedt.

Daarom heb je de Mind Games, waarbij, hoe harder de bevolking schreeuwt om extra veiligheid, de agenda van de globalisten steeds beter gediend wordt.

Dit gaat door, totdat je het spelletje doorziet.

Bovenstaande en nog een aantal interessante zaken worden door David Icke belicht vanuit een hotelkamer in Brisbane.

Bron: De macht van de geheime genootschappen (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: