Spring naar inhoud

Rol van Amerika is zeer gevaarlijk !

De laatste tijd wordt Rusland in de media continue in een kwaad daglicht gezet.  Als er iets in de wereld aan de hand is lijkt het wel of het altijd de schuld van Poetin is.   Ook als ik met mensen praat over de situatie in de wereld draait het er vaak op uit dat mensen Rusland de schuld geven van allerlei zaken.   Maar als je kritisch kijkt blijkt dat Rusland in de laatste jaren in bijzonder weinig conflicten betrokken was en al helemaal geen voortrekkers rol innam.

 

 

Daarin tegen heeft Amerika zich de laatste eeuw in bijna alle conflict situaties en oorlogen gemengd en daar ook een voortrekkers rol ingenomen.   Maar wat het meest verontrustende is is dat de strategie die daarachter zit niet via een democratisch besluit is genomen.

Het militaire apparaat van Amerika is in handen van een aantal op macht beluste figuren die er zels een compleet plan voor hebben opgezet om te zorgen dat zij tegen elke prijs de totale macht in de wereld krijgen en behouden.  In dit plan wordt de NAVO , en dus indirect Nederland, ook in hun oorlogsplannen betrokken.

Wij als Nederland worden in opdracht van Amerika naar Soedan , Irak en  Afghanistan gestuurd.  Ondertussen bouwt America aan nog meer militaire bases in heel de wereld. Officieel 800 over de hele wereld, Maar er wordt geschat dat er zeker nog een 200 geheime bases zijn, Waarmee het op een ongelofelijk aantal van 1000 stuks komt die dan ook nog eens voornamelijk rond om Rusland en China zijn gepositioneerd.

Karel van Wolff , oud NRC correspondent, geeft in de onderstaande video in zeer begrijpbare taal uitleg over hoe Amerika heden teh dage te werk gaat en welke risico’s hier mee gemoeid gaan. Ook voor ons als Nederland maar ook voor heel de wereld.

In de video komt ook een oud generaal uit het Amerikaanse leger aanbod, die zijn ervaring met ons deelt over deze machthebbers achter de schermen en welke plannen er al jaren geleden zijn gemaakt om in totaal 7 landen omver te werpen en onder de macht van de NAVO en dus Amerika te plaatsen.   Waaronder Syrië, Libië, Soedan, Irak, Iran, Afghanistan en Jemen.

 

Zoals je weet zijn er al een aantal waarbij het gelukt is maar Syrië en Iran blijven zich nog steeds verzetten.   Neem even de tijd om de onderstaande video te kijken en zie hoe anders de wereld in elkaar zit dan dat de NOS en RTL ons willen doen geloven.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: