Spring naar inhoud

Nu ook FEMA camp in Nederland bij Zaanstad.

Wel eens gehoord van FEMA camps? Zoek maar eens op internet. In de VS zijn er al meer dan 800 FEMA camps gebouwd.

FEMA betekent: Federal Emergency Management Agency
Maar waarom zijn er dan zoveel gebouwd en voor wie dan?

Dit is wat wikipedia erover zegt:
De doelstelling van FEMA is het coördineren van de hulpverlening na een ramp die plaatsgevonden heeft binnen de VS en waarvoor de lokale autoriteiten niet over de benodigde capaciteiten beschikken.
* De gouverneur van de getroffen staat moet in een voorkomend geval de noodtoetstand uitroepen en formeel aan de president verzoeken om assistentie van de federale regering.

Eén van de belangrijkste taken van FEMA ter plaatse is logistieke  ondersteuning. Daarvoor beschikt FEMA onder meer over mobiele ‘basiskampen’ die snel op te zetten zijn om hulpverleners ter plaatse onderdak en ondersteuning te bieden. Ook is FEMA verantwoordelijk voor het verdelen van door de regering beschikbaar gestelde fondsen voor hulp en herstel voor zowel burgers als bedrijven. FEMA laat op haar kosten ook lokaal personeel trainen in de VS en haar territorium.

* Dit kan betekenen dat Obama de noodtoestand aankondigt en aanblijft als president.
Er zijn meerdere voorspellingen dat Obama de 44e en laatste president zal zijn van de VS.

Aan de uitleg van Wikipedia wordt weinig geloof gehecht.

Koning opent Justitieel Complex Zaanstad

2016-09-06 09:27:35 WESTZAAN – Koning Willem-Alexander en Klaas Dijkhoff, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, tijdens de offici‘le opening van het Justitieel Complex Zaanstad (JCZ). Het JCZ is de grootste en modernste gevangenis van Nederland, gebouwd in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie. ANP ROYAL IMAGES ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Waarom opent de koning samen met de minister een nieuwe mega gevangenis en worden andere gevangenissen gesloten?
Er wordt ons helemaal niets verteld via nieuwsprogramma’s.

Hier staan foto’s van het terrein

Op het gebouw bij Zaanstad staat een andere Nederlandse naam: Justitieel complex Zaanstad. Zou kunnen,denk je dan. Totdat je de video ziet die gemaakt is door mensen die dit enorme complex ontdekten en er omheen zijn gereden. (Hieronder de video link)
Ontdekking FEMA kamp Zaanstad

Zaanstad-PI-1 - Strijland

Op deze video is te lezen wat de overheid erover vertelt en niemand gelooft. Hoezo weet de regering dan dat er rampen gaan gebeuren en hoeveel opvang er dan nodig is? Dan weten zij zoals wel vaker meer dan wij. Daarom volgt de waarheid erachter, dat het meest logisch is.

Heb je vragen of reacties? Reageren kan ook via Facebook.

6 Comments »

  1. Wel vreemd dat het Fema kamp in de Zaanstad is gebouwd…bij een natuurramp, denk aan doorbraak dijken v/d kust, heb je er niets meer aan. Persoonlijk zou ik een hoger gelegen gebied uitgekozen hebben…. beetje heel vreemd dus.

    Like

  2. Op internet kun je stukken van defensie terug vinden en heel simpel vertaald mogen ze dan eigenlijk doen met de burgers wat ze willen en is art.11 niet meer van toepassing. Fijn dat dit artikel mensen op de hoogte stelt. Ik vroeg mij al af dit gebeurt toch niet alleen in Amerika, dus gelukkig ben ik niet verbaasd. Maar het wordt wel tijd dat mensen met goede intenties voor anderen zich hier ook in gaan verdiepen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: