Spring naar inhoud

Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is

Het pushen van het coronavaccin heeft vooral te maken met geld, zegt de jonge arts Leland Stillman tegen nieuwssite LifeSite. “Uit de gegevens blijkt duidelijk dat Covid-19 lang niet zo dodelijk is als gedacht.”

De arts licht toe: “Het is een ziekte. Mensen zijn ziek. Mensen sterven. Ik heb vrienden in New York City. Ik heb vrienden in New Jersey waar veel patiënten aan de beademing lagen. Zelf werk ik op het platteland en heb ik 3 gevallen gehad in 8 maanden. Eén daarvan was vals-positief. Moeten we iedereen vaccineren vanwege een virus dat schadelijk is voor een fractie van de mensen, waarvan de meesten al extreem oud, ondervoed of extreem ziek zijn? Dat houdt geen steek.”

Stillman wijst erop dat de mensen die sterven aan het virus al ziek waren. Dat kwam soms door hun eigen keuzes: ze aten slecht, ze rookten of kregen geen beweging.

En dan krijgt de massa, die hard werkt en veel geld investeert in gezondheid, te horen dat ze een vaccin moeten krijgen waarvan we nog niet weten hoe effectief het is en wat de bijwerkingen zijn, aldus de arts.

“Dit druist in tegen een beginsel dat ik als arts moest leren, primum non nocere, wat betekent: ‘ten eerste geen kwaad doen’. “Het is allemaal politiek toneel en er is een agenda om mensen te vaccineren omdat er bepaalde belangen mee gemoeid zijn.”

Het is niet de vraag óf vaccins schade veroorzaken, maar hoe vaak en hoeveel

Hij wees erop dat de vaccinindustrie niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventueel letsel. “Dat is ongekend.”

“Vaccinontwikkelaars zijn al heel vaak veroordeeld wegens criminele activiteiten. Zijn de verantwoordelijken ooit naar de gevangenis gestuurd? Nee. Ze krijgen een boete. Een tik op de vingers. En gaan vervolgens op dezelfde voet verder. Ze hersenspoelen mensen.”

Het is niet de vraag óf vaccins schade veroorzaken, maar hoe vaak en hoeveel, benadrukte de jonge arts. Hij zei dat mensen wakker moeten worden en moeten inzien dat de mainstream media niet de waarheid vertellen over hun gezondheid.

“De mainstream media werken voor de mensen die hun salaris betalen. En dat zijn de grootste adverteerders. Die maken dingen die je ziek maken of worden gebruikt voor de behandeling van ziektes. Waarom zouden zij je gaan vertellen hoe je gezond blijft?”

https://www.ninefornews.nl/jonge-arts-legt-uit-waarom-hij-tegen-het-coronavaccin-is-dit-is-ongekend/

1 reactie »

  1. Pingback: ARCHIEF VAN ZORGEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: