Spring naar inhoud

HET Pentagon heeft toegegeven dat het wrakstukken van UFO-crashes in bezit heeft en test.

CNN: Amerikaanse Inlichtingendiensten hebben 180 dagen om te delen wat ze weten over UFO’s…

https://ufofenomeen.blogspot.com/

Onderzoeker Anthony Bragalia schreef naar de Defense Intelligence Agency (DIA) met het verzoek om details van al het UFO-materiaal, dat zij in hun bezit hebben en de resultaten van eventuele testen die zij erop hebben uitgevoerd. Hij schreef: “Dit kan fysiek puin omvatten dat door personeel van het Departement van Defensie wordt teruggevonden als residu, drijfhout, afgeschoten materiaal of neergestort materiaal van UAPS [ongeïdentificeerd luchtverschijnsel] of ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen.”

In het antwoord, gedeeld met The Sun, gaf de DIA 154 pagina’s aan testresultaten vrij, waaronder rapporten over een mysterieus “geheugen” metaal, Nitinol genaamd, dat zijn oorspronkelijke vorm onthoudt wanneer het wordt gevouwen of vervormd.

Sommige brokstukken bezitten “buitengewone capaciteiten”, waaronder de mogelijkheid om dingen onzichtbaar te maken of zelfs de snelheid van het licht te vertragen.

“Het Pentagon heeft toegegeven dat het afwijkende brokstukken van UFO’s vasthoudt en test.

“Ze hebben een aantal dingen kunnen leren over de bouwmaterialen die een enorme belofte inhouden als futuristische materialen die ons leven voor altijd zullen veranderen.”

Bragalia gelooft dat een deel van het materiaal dat wordt getest afkomstig zou kunnen zijn van het beruchte Roswell incident van 1947, waarbij een UFO neerstortte in New Mexico.
“De opname van geavanceerde technische rapporten over Nitinol is merkwaardig,” zei Bragalia.
“Nitinol is een vorm-geheugen legering die zijn oorspronkelijke vorm ‘onthoudt’ wanneer het wordt gevouwen of platgedrukt, en naadloos en onmiddellijk terugklikt.
“Deze eigenschap van geheugenmetaal werd door vele getuigen in Roswell gemeld.

“De opname van geavanceerde technische rapporten over Nitinol is merkwaardig,” zei Bragalia.

“Nitinol is een vorm-geheugen legering die zijn oorspronkelijke vorm ‘onthoudt’ wanneer het wordt gevouwen of platgedrukt, en naadloos en onmiddellijk terugklikt.

“Deze eigenschap van geheugenmetaal werd door vele getuigen in Roswell gemeld.”

Bepaalde details over het materiaal worden achtergehouden – waaronder informatie over de mogelijke herkomst van buitenaardsen.
“Ze hebben ook de namen van de betrokken wetenschappers weggelaten, maar ik heb sindsdien enkele van hun namen vernomen en zal contact met hen opnemen.”

Klik hier voor foto’s, documenten en een video:

Dat er communicatie plaats vindt tussen mensen hier en buitenaardsen heb ik eerder geschreven, bijvoorbeeld hier over hun inzichten over ons financieel systeem geschapen en gecontroleerd door enkele families die we de Cabal, Illuminati of Deep State noemen.

Elias volgen op Telegram? – Link: https://t.me/elias9990

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: