Spring naar inhoud

WANNEER GAAN BIJ HET GROTE PUBLIEK NOU EINDELIJK EENS DE ALARMBELLEN AF?In het NOS-Journaal van maandag 15 februari vertelde Rob Trip dat er vorige week een Corona uitbraak heeft plaatsgevonden in Verpleeg- en Gasthuis St. Elisabeth in Amersfoort. De uitbraak greep zo snel om zich heen dat binnen korte tijd zeventig van de honderdzes bewoners besmet waren. Inmiddels zijn daarvan twee overleden. Hoeveel zullen er nog volgen?

Na deze mededeling zei Trip tussen neus en lippen door dat de uitbraak ontstaan is nádat alle bewoners gevaccineerd waren (…).

Ik vraag me werkelijk af wanneer bij het grote publiek nou eindelijk eens de alarmbellen afgaan bij het horen van dit soort nieuws. Dit is namelijk niet het eerst geval in Nederland sinds er massaal gevaccineerd wordt. Hoe kunnen mensen überhaupt volhouden dat alles achter de rug is wanneer meer dan zeventig procent van de bevolking gevaccineerd is, als duidelijk blijkt dat er ná vaccinatie nog steeds Corona kan uitbreken onder een gevaccineerde groep, zoals in Verpleeg- en Gasthuis St. Elisabeth?

En dan heb ik het nog niet eens over de cytokinestorm die kan ontstaan na bijvoorbeeld toediening van het mRNA-vaccin van Pfizer. In normaal Nederlands houdt dat in dat je immuunsysteem dermate op hol slaat, dat het diverse organen in het lichaam gaat aanvallen, met als gevolg orgaanfalen wat vaak tot de dood leidt.

Inmiddels komen er uit alle landen wereldwijd berichten van spontane uitbraken van Corona met daarbij ook talloze overlijdensgevallen, ná toediening van het vaccin. Maar dat horen en lezen we niet via de mainstream media! Als je op https://waarheid.tv/videotheek klikt en dan naar beneden scrolt tot de video die daar 3 februari geplaatst is, kun je zien hoe de Engelse Dr. Vernon Coleman (74) in een ruim vijftien minuten durend emotioneel betoog diverse van dit soort gevallen benoemt.

Voor uitgebreide uitleg over alle Covid-19 vaccins en hun bijwerkingen, verwijs ik naar het artikel ‘Iedereen proefpersoon: de werking en gevaren van de verschillende vaccins uitgelegd’ op Eindtijdklok: https://eindtijdklok.org/2021/02/04/iedereen-proefpersoon-de-werking-en-gevaren-van-de-verschillende-vaccins-uitgelegd/?fbclid=IwAR0UxvlCi0BRD2WiVJ7DMiID6d7OJRypOURYmMVCR1aCGBLNrinxu4LPKqk

Het is ‘even doorbijten’ om de inhoud van dit artikel tot je te nemen, wat te maken heeft met het technische gedeelte qua de verschillende vaccintypes en de verschillende verwachte uitwerkingen. Maar besef dan maar dat je leven ervan af kan hangen!

Tekst: Leo Singor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: