Spring naar inhoud

ONOMSTOTELIJK BEWIJS: DE GESTOLEN VERKIEZING IN DE V.S.

Mike Lindell heeft een documentaire gepubliceerd, die na enkele minuten al van Facebook en Vimeo was verdwenen. De video bevat tot nu toe onbekend materiaal dat laat zien dat de ‘Witte Hoeden’ de hele malversatie van de verkiezing nauwkeurig gemonitord hebben.

Alles werd opgetekend en uitgewerkt in lijsten die laten zien op welk tijdstip de stembiljetten van de V.S. naar het buitenland werden gestuurd, de meeste naar China en dat de veranderde uitslagen weer terug naar de diverse county’s werden verzonden. In die lijsten staan niet alleen de namen van de landen maar zelfs welke computers daaraan hebben deelgenomen met het precieze aantal stemmen dat per computer van Trump naar Biden werden overgeheveld.

Deep State zal er wel alles aan doen om de verspreiding van die video te voorkomen. Dit materiaal zal de rechters tot de Supreme Court toe wel enorm in verlegenheid brengen. Zij hebben immers haast zonder uitzondering verklaard dat ze geen bewijs van fraude hadden gezien. Dit, omdat ze natuurlijk alle aanhangig gemaakte zaken niet in behandeling wilden nemen. Brengt dit de sneeuwbal eindelijk aan het rollen?

Hier de Engelstalige documentaire

NIEUWS VAN FLYNN

Flynn Resigns as National Security Adviser Amid Russia ...

In het laatste interview van Doug Billings met generaal Flynn doet de generaal het voorkomen alsof er geen plan bestaat om de Cabal-regering van Biden te vervangen. Hij ontkent ook dat het leger de feitelijke macht heeft. Wel nodigt hij alle patriotten uit om actief te worden binnen de bestaande structuren van lokaal tot landelijk niveau. Dus een nieuwe Patriot Party zegt hij niet als een oplossing te zien. Toen Doug Flynn vertelde dat hij voor een fles wijn met een vriend had gewed dat Trump de verkiezing zou winnen en hem vroeg of hij zijn vriend die fles maar zou geven, was het antwoord van de generaal: ” Als ik jou was, zou ik die fles maar houden”. Is dat niet een boodschap aan de mensen wereldwijd dat er toch nog iets op stapel staat”?

Ik heb er echt moeite mee om te geloven dat Trump echt in de huidige toestand zou berusten. Dat strookt ook niet met de boodschappen die we van de Geestelijke Wereld ontvangen. Het zou weer een poging kunnen zijn om de Illuminati zand in de ogen te strooien. Hoe dan ook, we zullen wel zien wat er al dan niet gebeurt. Laten we de film zonder verwachtingen voor onze ogen afrollen en blijven actief om onze persoonlijke en globale toekomst steeds opnieuw vorm te geven door deze te visualiseren en weer los te laten: Niet mijn wil maar uw wil geschiede.

BLOKKEERT HET ETEN VAN VLEES ONS ASCENTIEPROCES?

In haar boek ‘Lessons from a Living Lemuria’ van Magenta Pixie spreken de ‘Negen’ zich uit over het effect van ons eetpatroon op onze ascentie. Samenvattend: het eten van vlees afkomstig van de vleesindustrie kan inderdaad de ascentie blokkeren. De Raad van Negen legt uit dat het eten van vlees meestal een bepaald karma schept en dat een vegan dieet dat overeenkomt met dat wat de mensen in Lemuria aten ons het beste voorbereidt voor de ascentie met het lichaam en dat er verschillende niveau’s van ascentie mogelijk zijn. In haar boek wordt gedetailleerd uitgelegd hoe dat karma werkt en waar we rekening mee moeten houden om het opstijgen te vergemakkelijken.

Een bijzonder interessant boek dat ons de tot nu toe de ontbrekende informatie levert over de invloed van ons eten op ons ascentie proces.

Meer over Elias

1 reactie »

  1. ELIAS, stop toch eens met deze baarlijke nonsens. Ga eerst je zelf ‘healen’, misschien dat je daarna nog iets nuttigs met je leven kunt doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: