Spring naar inhoud

AVONDKLOK

HOE WAS HET TOEN OOK WEER ? CORONA CONCENTRATIEKAMPEN IN DUITSLAND – MINISTERIE VAN WAARHEID IN DE V.S. EN ANDER VROLIJK NIEUWS

Momenteel wordt in de V.S. door DEEP STATE-lakeien openlijk de invoering van een Ministerie van Waarheid besproken. In een beginfase onder vorm van een commissie die vooral gaat kijken of informatie in de media door de fact-checkers, moreel als juist kan worden geklasseerd. Daarbij gaat het dus niet om feiten, maar of de informatie al dan niet conform de belangen van de Illuminati, dus moreel juist is..

Democraat Alexandria Ocasio-Cortez:

Alexandria Ocasio-Cortez

“Wat ik kan zeggen is dat er absoluut een commissie is die wordt besproken, maar het lijkt meer onderzoekend te zijn in stijl dan waarheid en verzoening en dus denk ik dat dat een interessant concept is voor ons om te onderzoeken,” zei Ocasio-Cortez. “En ik denk dat verschillende leden van het Congres in sommige van mijn discussies de kwestie van de media-educatie aan de orde hebben gesteld, omdat dat een deel is van wat er hier is gebeurd en we moeten uitzoeken hoe we onze media-omgeving kunnen beteugelen, zodat je niet alleen maar desinformatie en verkeerde informatie kunt uitspuwen.”

Ze voegde eraan toe: “Het is één ding om verschillende meningen te hebben, maar het is een ander ding om gewoon dingen te zeggen die vals zijn en dus is dat iets waar we naar kijken.”

Dat zijn de plannen van de Illuminati, die natuurlijk nooit werkelijkheid kunnen worden door de gigantische veranderingen die nu voor de deur staan in de V.S. en wereldwijd.

Lees hier verder het Engels origineel

Ja het omdraaien van de feitelijke betekenis van woorden kennen we al uit George Orwell’s: 1984

George Orwell
Foto: Wikipedia

Noem het niet Ministerie van Oorlog, maar van Vrede.

Nog een Duitser die naam heeft gemaakt

Goebbels, de propaganda minister van Hitler was een meester in het bespelen van de massa, door manipulatie, valse voorstellingen en het aanjagen van angst.

Goebbels Nieuwe Normaal

Toen hij in 1943 in het Sportpaleis in Berlijn zijn beruchte rede hield: ‘Willen jullie de totale oorlog ‘ (tegen de geallieerden), schreeuwde de massa: “Ja, ja”

Voor de mensen die het Duits beheersen, hier een grappige persiflage van dat gebeuren:

Wollt ihr den TOTALEN Aal? (Aal = paling)

Nu we het toch over keuzes hebben:

Willen wij Rutte’s nieuwe normaal?

en hier: Rutte’s, de Jonge’s en Halsema’s nieuwe normaal

of liever het nieuwe normaal van de Nieuwe Tijd in 5D?

Kort ‘Vrolijk’ Nieuws:

Onder Rutte:

Business Insider: De ouders vonden geen bescherming bij het kabinet, de Tweede Kamer en de rechter. (DEEP STATE in kabinet, kamer en rechterlijke macht).

Onder Merkel & Co

Coronakampen voor Covid ‘misdadigers

In Duitsland worden kampen ingericht voor quarantaine weigeraars.

Waarlijk vrolijk:

Zwitserland gaat een referendum houden om de regering de macht te ontnemen om lockdowns op te leggen.

Twitter aandelen verliezen 15% van hun waarde na de definitieve lockdown van Trump en over de klokkenluiders video betreffende verdere uitsluitingen.

Twitter CEO Jack Dorsey
Twitter CEO Jack Dorsey

Avondklok in Nederland

Jensen over de Nieuwe Tijd (laatste 16 minuten)

Ik heb een hele serie foto’s van Cabal lakeien in Nederland en wereldwijd die ik praktisch elke dag Licht en Liefde stuur, gewoon zonder enige intentie. Wellicht helpt dat iets, als we het met zijn allen doen kon dat wel eens een mooie doorbraak forceren, want ook duistere figuren kunnen zich nog het Licht toewenden. Gelukkig weten we dat we van de huidige bezetting van Nederland door de Cabal spoedig worden bevrijd.

Bevrijdingsfeest Amsterdam 1945

Ehyeh Asher Ehyeh – Ehyeh Asher Ehyeh – Ehyeh Asher Ehyeh

Meer over Elias

1 reactie »

  1. Waarom stemmen weldenkende mensen op de extreem linkse rakker rutte en zijn verlinksde vvd ? Voor werkende mensen heeft deze dictator geen enkele toegevoegde waarde. Deze leugenachtige hónd verloochent elke van oorsprong Nederlandse burger om uitvoering te geven aan agenda 2030 van de VN. Waarom stemmen mensen hierop ? Omdat je een wappie of complotdenker genoemd wordt als je niet met de idioterie van rutte en zijn struikrovers mee gaat ? Bedeel mij dan 1 der geuzenamen toe en ik zal hem met trots dragen. Het fascisme en de vernieuwde N.S.B vieren hoogtij. Elke tegenreactie zullen we met grof geweld de kop indrukken is het standpunt van het blauw ofwel het nieuwe bruin.

    Zum kotzen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: