Spring naar inhoud

Corona zal ons tot slaaf maken

Nou, daar heb je ze dan, de Corona-regels. Ja, vorig jaar had niemand met een gezond werkend brein deze idioterie kunnen verzinnen maar, de push voor het ‘nieuwe normaal’ gaat lekker door. Dat is nog lang niet alles, dit is pas het begin. Aankomende winter wordt de paniek volledig gehyped en daarna komen de Corona-paspoorten en vaccinaties.

Daar is het allemaal om te doen, de vaccinaties en de bijbehorende documenten. Geen vaccinatie betekent straks dat je de toegang tot de Albert Heijn geweigerd wordt. Je kunt niet meer door de toegangspoortjes als je geen digitaal bewijs hebt dat je de prik van Bill hebt ontvangen, dus wordt je gedwongen je te vaccineren als je nog mee wilt doen.

Dus, ongeacht wat er in die spuit zit, je gaat dood als je hem niet neemt. Desondanks heb je keuzevrijheid. Jij mag kiezen of je gaat creperen of dat je de toegangskaart van de farmaceutische industrie neemt. Er zijn heel wat mensen die straks voor die spuit in de rij staan. Anderen zullen angstig afwachten en hem vervolgens nog moeten nemen omdat ze niet op straat willen staan. Ja, woningcorporaties zullen natuurlijk eisen dat hun huurders een spuit laten zetten. Die bedrijven hebben de hele sociale woningbouw voor een knaak en een rol drop gekregen. Het lijkt niet meer dan logisch dat zij de overheid in deze waanzin ten dienste zullen zijn.

We belanden straks in een scenario gelijk aan “Invasion of the Bodysnatchers”. De gevaccineerden zullen mensen met gezond verstand kunnen aanwijzen op basis van de digitale registratie van ontbrekende documenten. Neem maar aan dat die app straks alarm slaat als een ongedocumenteerde door de straten gaat. Uiteindelijk zullen razzia’s plaatsvinden om de laatste ongevaccineerden met geweld te bekeren en ze tot modelburgers te spuiten.

Er zijn nog steeds mensen die heilig geloven in de bullshit van tv en overheid. Zij worden in een vrije samenleving niet beperkt in hun waanzin en hun waanzin gaat een einde aan die vrijheid maken.
Ik weet niet wat er in die spuit zit maar, vanuit een technisch perspectief kunnen dat de meest enge zaken zijn. Dan mogen we naar de biotechnologie en de nanotechnologie kijken en niemand gaat je vertellen wat er allemaal inzit. Dat gaan we pas veel later horen, als we het überhaupt nog te horen krijgen. In beide gevallen is dan de zet al gedaan en de schade zal wellicht niet te herstellen zijn. Dat hebben we dan aan die hersenloze ordervolgers te danken die liever gehoorzamen met alle gevolgen van dien, dan wellicht een griepje krijgen.

Ik hoop dit verhaal zonder gevaccineerd te worden te overleven. Ik wil de gevolgen zien en de slachtoffers tevreden horen vertellen dat ze dit bij een nieuwe ‘gezondheidscrisis’ weer voor hun medemens zouden doen. Een grotere bullshit kun je niet bedenken. Zo’n virus sterft uit als genoeg immuunsystemen er mee in aanraking zijn geweest. De sterksten onder ons zouden juist geïnfecteerd moeten raken zodat zij na eventuele ziekte kunnen functioneren zonder het door te geven. Iedere viroloog kan je dat vertellen maar met vaccineren valt meer te verdien, vraag maar aan Ab Osterhaus.

Dus, als je nog genoeg hersencellen hebt om deze alinea tot je te nemen, dan weet je dat de regerende domheid heeft gewonnen. De kleinburgerlijke schijterigheid van lieden die de overheid klakkeloos geloven, heeft het gewonnen van het gezonde verstand als deze overheid hiermee wegkomt. Je zult nu moeten kiezen, ga je de vaccinatie nemen of niet. Gewoon bedanken voor de eer gaat niet meer lukken als straks de laatste maatregelen in stelling zijn gebracht. Daarna mag je je overgeven aan een overheid die de afgelopen decennia steeds meer schijt aan je heeft gehad. De Euro, het Europese recht, de toetreding van Griekenland tot de monetaire unie, je hebt duidelijk laten horen dat je er tegen was maar, de regeringen Balkenende en Rutte hebben nooit de behoefte gevoeld naar jou te luisteren.

De resultaten van jarenlang tegen beter weten in stemmen zijn bereikt. Je huidige regering verbiedt je stem. Je mag niet meer demonstreren, je moet je dieren laten creperen omdat er stikstof in de lucht zit. De waanzin is er al en die wordt gesteund door burgers die klakkeloos de orders van een losgeslagen regering volgen. Het hoe en waarom is onbelangrijk geworden. Je staat voor een simpele keuze, ga je je laten vaccineren of zet je alles nu in om straks ongevaccineerd door te leven.

Verstuurd vanaf mijn iPhone

1 reactie »

  1. Pingback: ARCHIEF VAN ZORGEN

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.