Spring naar inhoud

Europa moet eigen centrale inlichtingendienst krijgen, privacy geen issue | Stop de bankiers

Zo langzamerhand ontvouwd zich de totale controle staat.   De nieuwe wereld orde (NWO)   Het zo gewenste systeem door de elite. Een wereld waar privacy en eigen mening geen enkele waarde meer hebben en waar de overheid bepaald wat jij moet doen en vooral hoe jij moet denken.

BigBbrother is watching you !  Is weer een stap dichterbij na de ( false flag) aanslag in Brussel.  Dit soort aanslagen wordt altijd met een bepaald patroon uitgevoerd en dat was ook hier weer duidelijk zichtbaar.

  • Daders direct bekend
  • twee broers plegen de aanslag met een derde die op de vlucht gaat
  • weinig tot geen goede beelden van de aanslag
  • Bewezen gebruik van crisis acteurs

Door het in scene zetten van aanslagen en bewust op gang zetten van emigranten stromen wordt onrust gezaaid en treed het Problem, Reaction, Solution systeem in gang gezet.

Het probleem is dat door deze acties de moslim bevolking in een kwaad daglicht wordt gezet , De Reaction van de bevolking zal hierdoor zijn dat er geroepen wordt om een oplossing (Solution), die natuurlijk direct geboden wordt door de overheid (elite) zoals in het onderstaande artikel weergegeven.

Doorzie dit soort zaken en open je ogen, laten we ons niet in de hoek van de angst drukken waardoor we onze machthebbers nog meer handvatten geven om ons al onze rechten te ontnemen.

 

Artikel : STOP de BANKIERS

Guy Verhofstadt, de leider van de liberale fractie in het Europarlement, wil dat Europa zo snel mogelijk een echte centrale inlichtingendienst krijgen. Daar moet alle informatie over terroristen worden gebundeld. De dienst moet over de landsgrenzen heen kunnen opereren, zonder gehinderd te worden door bezwaren over privacyschending.

 

Ook Amerika ziet een soort ‘Europese CIA’, om direct mee te kunnen communiceren in de strijd tegen terreur, wel zitten. Amerikaanse regeringsbronnen klagen dat ze vaak niet eens weten wie ze moeten bellen.

Als het aan Guy Verhofstadt, de leider van de liberale fractie in het Europarlement, ligt, moet Europa zo snel mogelijk een echte centrale inlichtingendienst krijgen. Daar moet alle informatie over terroristen worden gebundeld. Dat meldt de Telegraaf.

De dienst moet over de landsgrenzen heen kunnen opereren, zonder gehinderd te worden door bezwaren over privacyschending. Dat stelt de Belgische ex-premier naar aanleiding van de aanslagen in Parijs en Brussel.De Europese inlichtingendienst zou gegevens mogen verzamelen, vergelijken én operaties opzetten in alle 28 landen die lid zijn van de EU. Volgens Verhofstadt kan alleen zo de strijd tegen het terreur worden gewonnen. Nu houden veel inlichtingendiensten, inclusief die van kernlanden als Duitsland en Frankrijk, nog cruciale informatie binnenskamers uit wantrouwen dat er in hun keuken wordt gekeken.

Bellen
Ook Amerika ziet een soort ‘Europese CIA’, om direct mee te kunnen communiceren in de strijd tegen terreur, wel zitten. Amerikaanse regeringsbronnen klagen dat ze vaak niet eens weten wie ze moeten bellen. ,,Er moet een Europese veiligheidsdienst komen. De Belgen liepen ver achter de bal en betaalden daarvoor een hoge prijs”, meent Amerikaans Congreslid Adam Schiff die een hoge positie bekleedt in de inlichtingencommissie.

Bron: Guy Verhofstad; Europa moet eigen centrale inlichtingendienst krijgen, privacy geen issue | Stop de bankiers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: