Spring naar inhoud

Nu de overheid radicaliseertNu de overheid verder radicaliseert wordt het haast een plicht om jezelf en je medemens te beschermen. Wanneer jij ineens het trieste besef hebt gekregen dat je ongewild een abonnement hebt afgesloten of dat je tot een zondebok bent gemaakt; of je nu bij elke scan een stukje menselijke waardigheid voelt verliezen of dat jij simpelweg wordt uitgesloten, de steeds verdere radicalisering van de overheid brengt ons pad in de nabije verte juist weer samen in plaats van dat de wegen zich nog verder scheiden. Onherroepelijk.

Nu de overheid radicaliseert is het namelijk een daad van liefde om de verantwoordelijkheid te nemen en naar voren te stappen. De integriteit en de rechten die nu langzaam uit uw handen worden gerommelt krijgen uw kinderen en kleinkinderen namelijk niet meer terug. Voor iedereen wordt het in ieder geval een stuk gemakkelijker zijn eigen ongemak te voelen nu de overheid steeds verder radicaliseert.

En nu de overheid steeds verder radicaliseert is het juist aan ons om steving hand te haven. Het handhaven van menselijke waarden, in plaats van het vergaren van data voor een radicaal beleid, wordt de verplichting waar we straks niet meer omheen kunnen want nu de overheid nog verder radicaliseert rest er niets meer dan jouw eigen stuur in handen te nemen. En nu de overheid verder radicaliseert vind ik het normaal dat er miljoenen mensen door de straten lopen. Als antwoord op vergaande radicalisering. En we moeten het ook niet om gaan draaien en er zeker ook niet meer omheen draaien. Het is de overheid die radicaliseert en de mensheid die zich er tegen verzet. De overheid radicaliseert en daardoor zijn er wereldwijd rellen.

Nu de overheid radicaliseert hebben we onze daadkracht uit het stof te halen en onze naïviteit aan te kijken. We kunnen om ons heen blijven staren en wachten op een volgende stemronde of een redder. Dat doen we al te lang. Er draait een misdadig programma welke ons heldere denken in een vernauwende staat heeft gebracht. Het gaat niet stoppen tenzij u uw eigen stuk pakt. Ieder zijn eigen stuk. We lopen allemaal op dezelfde weg van de toekomst, terwijl de overheid nog verder radicaliseert..

3 Comments »

 1. Als je dit leest ,
  Quote , De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen end
  Of dit leest ,
  quote The European Court of Human Rights (#ECHR) on Thursday ruled that obligatory #vaccinations can be seen as necessary in democratic societies, in a landmark judgement after a complaint brought by Czech families over compulsory jabs for children end

  Dan rijst al snel de vraag wat tegen deze krankzinnigheid ondernomen kan worden. Vechten tegen miljardairs met de knokploegen van de roverheid is niet te winnen.
  Misschien maar weer een verzet oprichten om de NSB te bestrijden !

  Verplicht vaccineren terwijl de ziekenhuizen overbevolkt worden door volledig gevaccineerde slachtoffers van de big farma.
  Vecht voor u vrijheden, uw integriteit op uw eigen lichaam, uw grondrechten. Het zijn uw grondwettelijke rechten die politici verkwanselen met een noodwetje. Adolf Hitler en Jozef Mengele likken hun bek af bij dit ongekende fascisme verstopt in een sociaal jasje.

  Like

 2. Als je dit leest ,
  Quote , De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen end
  Of dit leest ,
  quote The European Court of Human Rights (#ECHR) on Thursday ruled that obligatory #vaccinations can be seen as necessary in democratic societies, in a landmark judgement after a complaint brought by Czech families over compulsory jabs for children end

  Dan rijst al snel de vraag wat tegen deze krankzinnigheid ondernomen kan worden. Vechten tegen miljardairs met de knokploegen van de roverheid is niet te winnen.
  Misschien maar weer een verzet oprichten om de NSB te bestrijden !

  Verplicht vaccineren terwijl de ziekenhuizen overbevolkt worden door volledig gevaccineerde slachtoffers van de big farma.
  Vecht voor u vrijheden, uw integriteit op uw eigen lichaam, uw grondrechten. Het zijn uw grondwettelijke rechten die politici verkwanselen met een noodwetje. Adolf Hitler en Jozef Mengele likken hun bek af bij dit ongekende fascisme verstopt in een sociaal jasje.

  Like

 3. Als je dit leest ,
  Quote , De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen end
  Of dit leest ,
  quote The European Court of Human Rights (#ECHR) on Thursday ruled that obligatory #vaccinations can be seen as necessary in democratic societies, in a landmark judgement after a complaint brought by Czech families over compulsory jabs for children end

  Dan rijst al snel de vraag wat tegen deze krankzinnigheid ondernomen kan worden. Vechten tegen miljardairs met de knokploegen van de roverheid is niet te winnen.
  Misschien maar weer een verzet oprichten om de NSB te bestrijden !

  Verplicht vaccineren terwijl de ziekenhuizen overbevolkt worden door volledig gevaccineerde slachtoffers van de big farma.
  Vecht voor u vrijheden, uw integriteit op uw eigen lichaam, uw grondrechten. Het zijn uw grondwettelijke rechten die politici verkwanselen met een noodwetje. Adolf Hitler en Jozef Mengele likken hun bek af bij dit ongekende fascisme verstopt in een sociaal jasje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: