Spring naar inhoud

Wie zijn onze koning en koningin eigenlijk?

In juli 2015 plaatste ik  al grote vraagtekens bij  de identiteit van het koningshuis.

Afbeeldingsresultaat voor Is Willem van Oranje de stamvader van ons koninklijk huis?Al langer geleden waren er ook vraagtekens door het gerucht dat rondging kort na de geboorte van prinses Juliana.In mijn jeugd hoorde ik van mijn moeder dat er in een bejaardentehuis in Amersfoort een mevrouw woonde, die zei dat prinses Juliana haar kind was. Maar daar schonk toch niemand aandacht aan, want dat mens wat toch “kinds” zoals  ‘dementie’ vroeger werd genoemd.

Onderstaande komt uit de  blogspot van Jacobus de Roma:Het toeval wil dat rond 1960 een oudere dame de gehele dag in bejaardentehuis Nijenstede te Amersfoort verkondigde dat haar dochter koningin Juliana was. Deze dame had vroeger in Soest gewoond.

Steeds meer komen geluiden naar voren dat Juliana geen kind is van Wilhelmina,maar een “geruilde”dochter van een moeder uit Soest. Een burgermeisje dus zonder enig “blauw bloed” wat zou kunnen verwijzen naar het DNA van de Russische Tsaar. Zonder duidelijkheid van een DNA Afbeeldingsresultaat voor julianaonderzoek ziet het er dus naar uit dat deze “koninklijke”familie niet alleen geen recht op de troon en vermogen heeft, maar heeft gefraudeerd over de afkomst.dus  eigenlijk een geadopteerd kind, omdat er steeds iets niet goed was met de babies.

Omdat de buitenlandse adel precies weet hoe de vork in de steel zit en neerkijkt op deze “pseudo Oranjes” (het laatste staatbezoek aan Engeland was in 1982) kon men slechts een niet adelijke partner met zeer twijfelachtige reputatie vinden,zoals Maxima Zorreguieta en Mabel / de Marmot. Het is blijkbaar om die reden dat Beatrix besloot bij koninklijk besluit in 2001 en tenslotte nogmaals aangevuld in 2004 dat alle met de naam van Oranje-Nassau van Amsberg de titel graaf of gravin of het predikaat jonkheer of jonkvrouw mochten voeren.Dat is riskant,want een DNA onderzoek moet uitwijzen of er uberhaupt een Oranje in de “Koninklijke familie”bestaat.

Dus de buitenlandse adel is hier helemaal van op de hoogte. Wie weet hebben ze allemaal wel zo’n soort geheim en houden ze het daarom stil. Er zijn aanwijzingen over de ware afkomst van twee buitenlandse prinsen, maar dat is weer een ander verhaal. Dat bedoel ik daar daar dus mee.
Wilhelmina en Juliana

De uiteindelijk vijf miskramen van Wilhelmina hingen samen met haar syfilis, naar buiten werd meegedeeld dat het tyfus was. Wilhelmina was in feite net als prins Hendrik tot na 1910 ook onvruchtbaar door haar syfilis. Na de “geboorte”(lees adoptie Juliana)probeerde Wilhelmina nogmaals ZELF een kind te krijgen.Dit werd de vijfde miskraam.

Diagnostisering van syfilis werd eerst 1906 wereldkundig gemaakt (August Wassermann) Eerst op 31 augustus 1909 werd Salvarsan 606 (Arsphenamine) op een konijn uitgetest. In 1910 werd het zeer giftige en niet werkende middel Salvarsan op de markt gebracht,tot eerst 1928 de penicilline werd ontdekt. De historicus Kikkert heeft zich wel eens laten ontvallen, dat na de zoveelste miskraam een kind werd geboren, met afwijkingen, ongeschikt als troonopvolger.De telg van Wilhelmina was bij de geboorte niet helemaal gezond en er diende een vervanging, middels ruil te komen en een familie in Soest voedde “gekke Klaartje”op waar de ouderen van Soest en Baarn nog over mee kunnen praten. Juliana zou zijn binnengebracht als baby van een burgervrouw uit Soest. Het toeval wil dat rond 1960 een oudere dame de gehele dag in bejaardentehuis Nijenstede te Amersfoort verkondigde dat haar dochter koningin Juliana was.Deze dame had vroeger in Soest gewoond.Is dat o.a. de reden voor weigering van een DNA onderzoek? In dit licht wordt het duidelijk, hoe Bernhard von Lippe,die hiervan op de hoogte moet zijn geweest,ongestraft er tientallen maîtresses op na kon houden.

Je kan hier het hele verhaal lezen in de blogspot van Jacobus de Roma

“Oranjes” actief in de Bilderberg groep

Afbeeldingsresultaat voor bernhardWeet je dat Bernard von Lippe Biesterveld mede-oprichter is van de
Bilderberg Groep?
De Ware Wereld schreef al eerder over de Bilderberg groep

Voor deze bijeenkomsten worden veel belangrijke zakenlui en politici uitgenodigd van over de hele wereld.
Hier is een gastenlijst van 2015 die gepubliceerd is http://vrijetribune.nl/2015/06/gastenlijst-bilderberg-2015/Bepaald geen koffie- of borrelclubje.

Je ziet dat de Oranjes zorgen dat er een vertegenwoordiger is. Niets van deze bijeenkomst komt naar buiten en  er worden ook geen notulen gemaakt.
Is dat niet vreemd?  Dat wekt veel wantrouwen en verwachtingen dat hier niets goeds voor de internationale bevolkingen besproken wordt.  Waarom zou het anders  zo angstvallig geheim gehouden worden? Kijk maar naar de laatste ontwikkelingen zoals de vreemdsoortige huurverhogingen, 40% inhoudingen op een basissalaris, weinig tot geen rente op spaarrekeningen, wetswijziging voor orgaandonatie, gesjoemel met de geheimhouding van onze medische gegevens, camera’s op alle hoeken van de straat,zo lijkt het.  Zo zijn  er nog veel meer ontwikkelingen te vinden,waarvan ik durf te zeggen dat ze voortkomen uit de Bilderbergbijeenkomsten.Afbeeldingsresultaat voor bilderberggroep

De koning en hiervoor Beatrix zijn hier mede voor verantwoordelijk. Mogelijk hebben ze ook nog een dikke vinger in de pap ,aangezien Bernhard mede-oprichter was.

Nederland is niet te benijden met dit koningshuis dat onterecht op de troon blijft zitten.

img_3157

2 Comments »

  • Het is eigenlijk niet de eerste keer dat ik dit hoor wat betreft Juliana
   Dus moet het wel waar zijn!!
   Dit koningshuis profiteert alleen van zijn burgers….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: