Spring naar inhoud

De totalitaire politiestaat die voor onze neus wordt opgebouwd !

Afbeeldingsresultaat voor police military american

Vanavond was er een schokkende documentaire op de VPRO te zien “Do NOT Resist” over de militarisatie van de Amerikaanse politie.   Deze militarisatie neemt zeer ernstige vormen aan .

Amerika is langzaam aan het veranderen in een politie staat waarbij vrijheid aan de kant geschoven wordt en waar een totalitair regime aan de macht is gekomen.

We moeten ons dan ook ernstige zorgen maken over de situatie waarin we ons nu als mensheid bevinden.  We hebben namelijk onze vrijheden laten afnemen en doen dat in steeds grotere mate omdat ons voorgehouden wordt dat er altijd een dreiging is van terrorisme en criminaliteit.

Maar in werkelijkheid wordt de wereld voorbereid op de Nieuwe Wereld Orde, het totalitaire regime wat de elite voor ons in gedachten hebben en wat zij op alle fronten aan het voorbereiden zijn

1 regering , bestaande uit de allerrijksten, de elite die voor ons gaan bepalen wat goed voor ons is.  Hiervoor hebben ze echter een sterk militair politie apparaat nodig om alle in opstand onder de bevolking direct de kop in te drukken door gebruik te maken van overmatig en ernstig geweld.

Daarnaast zal alle elektronica en informatie aangewend worden om elke burger te controleren en in de gaten te houden.  Sociale media zal hier voor de basis zijn waaruit gekeken wordt of jij een bedreiging bent voor de totalitaire staat.

Dan vraag ik mij af , willen we dit ?  Hebben we dit over voor een zogenaamde vrijheid die geen vrijheid meer zal zijn.  Nee!!!   absoluut niet, maar als we allemaal onze ogen sluiten zal ook hier in Nederland een militaire politie macht op straat komen om ons van onze vrijheden te beroven.

Wordt wakker en verspreid deze informatie en zorg dat je weet wat er gaande is in de wereld.

Want de Rothschilds, Bushes, Clintons, Trumps en andere illuminati leden hebben hun plannen voor ons al heel lang klaar liggen en zullen niet stoppen als wij als makke schapen zullen volgen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: