Spring naar inhoud

Herdenking 9/11 of Bedenkelijk 9/11?!

Afbeeldingsresultaat voor 15 jaar 9/11Het is vandaag 15 jaar geleden dat we werden overvallen door de berichten uit New York, het invliegen van twee vliegtuigen in de Twin Towers, 1 in het Pentagon en nog een ander vliegtuig wat neerstortte in Pennsylvania.

Een gebeurtenis die nu na 15 jaar de wereld geheel heeft doen veranderen.  Het was de aanleiding voor Amerika om Irak binnen te vallen en in te grijpen in Afghanistan.   De “War on Terror” was geboren en heeft voor ons als gevolg gehad het inleveren van privacy . Maar ook een tijd van onzekerheid en angst.

Maar na 15 jaar weten we ook dat er heel veel vragen zijn omtrent de gebeurtenissen op 9/11  .  Wat is er nu werkelijk gebeurt?    Waren er wel vliegtuigen ?   Waarom stortte gebeouw 7 in zonder enige aanleiding.

Daarnaast blijft het voor mij en heel veel mensen een onmogelijkheid dat een gebouw als het WTC door het invliegen van de vliegtuigen en de daardoor ontstane brand zijn ingestort.   Het is gewoon technisch gezien niet mogelijk en was daarvoor ook nog nooit ergens in de wereld gebeurt.

Een ander raadsel is de auto’s die in de aanrijroute van het WTC stonden,  van deze auto’s waren alleen de metaal delen gesmolten maar niet de kunststoffen en niet geleidende materialen.  Wat erop zou kunnen duiden dat er sprake is geweest van een hoge mate van straling als bij een magnetron.

Bovendien was de familie Bush er betrokken bij de grootste lift renovatie aller tijden die juist daarvoor in het WTC plaats vond.   Jeb Bush, ( ja die ene Bush die ook nog president wilde worden)  had de leiding over deze operatie.     Maandenlang waren er werkzaamheden binnenin de liftschachten van het WTC en werden complete verdiepingen ontoegankelijk voor publiek.

Neem daarbij de ooggetuige verslagen van brandweerlieden en reddingswerkers, die allen verklaarden dat ze explosieven hoorden afgaan, als of het gebouw gecontroleerd werd gesloopt.    Voor mij is 1 en 1 twee.   De lift operatie was een heel goede dekmantel voor het volstoppen van de Twin Towers met explosieven

Voor een ieder die nog steeds twijfels heeft of het echt een aanslag was door een paar moslim terroristen die alleen nog maar een cessna hadden gevlogen of dat er sprake was van een voor opgezet plan.  Kijk dan eens de documentaire “Loose Change” die hieronder staat

Maar niet alleen het instorten van de Twin Towers blijft een raadsel, mede door het bedenkelijke onderzoek door de Amerikaanse regering dat aan alle kanten rammelt, maar ook de gebeurtenissen bij het Pentagon roepen vragen op.   Waarom zijn er geen beveiligingsbeelden van het vliegtuig?   Het Pentagon is zo’n beetje het best beveiligde gebouw ter wereld dat net op dat moment even niet werd gefilmd?

Van het vliegtuig dat in het Pentagon vloog is bovendien bijna niet teruggevonden en wat men vond bleek van een heel ander type vliegtuig te zijn. Het gat in het Pentagon was ook nog eens belachelijk klein terwijl al het meubilair nog overeind stond binnen.

Normaal als een vliegtuig neerstort met mensen erin ziet het er uit als een slagveld met overal bagage en menselijke resten, maar bovenal heel veel metalen delen die echt overal liggen.  Maar niet op deze dag, nee het vliegtuig leek als in rook te zijn opgegaan.

Het laatste vliegtuig stortte in Pennsylvania neer na ingrijpen , volgens zeggen , van de passagiers die probeerden de terroristen te overmeesteren.   Ook van dit vliegtuig is niets teruggevonden.   Volgens de officiële verklaringen is het vliegtuig onder de grond verdwenen ?!!

Maar er is meer , veel meer ,  zaken die niet kloppen.  Ik kan denk ik wel tien artikelen maken over al deze fouten en inconsequenties .  Op mijn YouTube kanaal kun je nog meer ducu’s over dit gebeuren bekijken

Wat ik en vele met mij hebben moeten concluderen is dat het erg onwaarschijnlijk is dat het verhaal zoals wij het in de media destijds hebben gehoord klopt.  Het is zelfs verre van dat.  De verdenking is dan ook heel groot dat de Amerikaanse regering op zijn minst wist dat dit ging gebeuren, maar nog waarschijnlijker zelf heeft georganiseerd om hun inval in Irak en ingrijpen in Afghanistan te legitimeren

Dus het herdenken van 9/11 zoals vandaag , juist door de Amerikaanse regering, is daar door des te bedenkelijker

Veel van wat we in de media zien en horen klopt niet en is soms zelfs een complete leugen.  Maar heel veel mensen geloven nog steeds het officiële verhaal van 9/11.   Maar zoals ik wel vaker zeg, geloof niet wat ik zeg maar onderzoek het zelf.  Over 9/11 is heel veel goed materiaal te vinden op internet

Tot slot wil ik je de volgende video nog meegeven als afsluiter

Vind je dit artikel interessant ? Help dan om dit artikel door meer mensen te laten lezen. Deel het op social media of op je blog

Samen kunnen we meer mensen bereiken en betrekken in de zoektocht naar de waarheid !

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: