Spring naar inhoud

Wereldwijde UFO invasie in scene gezet

 

canada

Afgelopen weekend zijn er wereldwijd verschillende UFO’s waarnemingen geweest, waaronder Nederland, Engeland, Turkije, en Canada en wie weet waar nog meer.
Het verschilde nogal wat mensen te zien kregen. Bewegende UFO’s in groepen van  vier  die opsplitsten tot bewegende lichten die op zijn plaats bleven.
Ook boven Nootdorp werden ze waargenomen

Canada en Turkije
Op 25 november 2016 laat een boer in het Engelse Yorkshire ’s avonds laat zijn hond uit op een stille weg waar nooit iets  gebeurt, tot die avond…..
Hij ziet plots een serie vreemde felle lichten, probeert foto’s te maken met zijn mobiel. Het lukt om  één foto en daarna is zijn telefoon plotseling volkomen “dood”.  ( Batterij lPal daarop verdwenen de lichten ook weer zo plots als dat ze waren verschenen.

Ook in Turkije waren meerdere UFO’s te zien. Bewoners stuurden massaal foto’s en video’s naar een meldpunt. Het was geen attack, maar eerder een zogenaamde invasie.
Maar de UFO’s verdwenen ook weer, en velen denken dat het hologrammen waren o.i.d. en dus een hoax.

cern

Wat is hier aan de hand? Het is het werk van de illuminatie  die via o.a. CERN  en mogelijk ook met behulp van H.A.A.R.P.deze beelden op ons afsturen. Het zijn hologrammen die levensecht lijken, maar dus een illusie die ons moet laten denken dat er echt een buitenaardse invasie is. We moeten maar afwachten wat ze nog meer voor ons in petto hebben. Ik heb het deze keer in ieder geval gemist. Wie er wel iets heeft waargenomen, kan een reactie geven.

Wat zijn de plannen van CERN?
Een trotse medewerker van CERN laat hier zien wat ze zoal kunnen  en wat we nog kunnen verwachten. Hij licht  in deze video een tipje van de sluier op.

Het vermoeden bestaat dat er wereldwijd een verschijning te zien zal zijn van Jezus, Boeddha, Mohammed of Allah en wie weet wie nog meer. Wat je te zien krijgt hangt ervan af waar je op deze aarde woont, want het wordt afgestemd op het soort geloof dat op een bepaald deel  van de wereld voornamelijk voorkomt.
Dan zal er vanuit de New World Order een soort messias geïntroduceerd worden die we allemaal kunnen aanbidden zodat er net één geloof op aarde er vrede zal zijn.

Maar let op: dat is schijn. Deze laatste paus is de valse profeet die zich hiermee bemoeit en de nieuwe messias is niemand ander dan de duivel, dan wel een marionet van de duivel.  Ga hier niet in mee, want dit is de allergrootste leugen!

van-cern-video

Foto gemaakt door CERN

2 Comments »

  1. De grootste zichtbare Duivel op het moment is Trump als huidig President, die zijn eigen graf inmiddels al kan graven, en wat die UFO’s betreft, dat is in hoofdzaak ruimtestof in de vorm van rotsblokken die onze atmosfeer doorklieven . . .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: