Spring naar inhoud

Amerika: ongerust dat Saudi’s uit 911-school klappen..!

26 April 2005: George Bush jr loopt hand-in-hand met koning Abdullah van Saoedi Arabië. 18 Van de 19 kapers waren uit het land van Abdullah afkomstig.In de VS grote ongerustheid waar te nemen in die kringen waar men vreest dat de autoriteiten in Saudi Arabië informatie zullen vrijgeven over de medeplichtigen op VS-bodem van de aanslagen van 11 september 2001. Volgens een voormalig huurling van de CIA, Steven Kelley, die ook al stevige uitspraken deed over de rol die de VS speelt bij de opkomst van ISIS, lijkt het erop dat de Saudi’s namen gaan noemen van ‘belangrijke sleutelfiguren’ achter de aanslagen van 11 september 2001. Daarbij zou dan moeten blijken dat de Saudi’s slechts ‘mede-plichtigen’ waren van deze figuren in de VS..

Klinkt allemaal heel cryptisch wellicht voor je, maar het verhaal is simpel. Lees rustig verder zouden we je willen adviseren..! Volgens dezelfde Steven Kelley, die een interview gaf, afgelopen zaterdag 8 oktober, aan Press TV, komt aan het hele verhaal van de openbaarmaking van het ‘geheime deel’ van het officiële 9/11-rapport nog een stevig staartje.. Want het is voor mij duidelijk dat Israël, de Zionistische Mossad, de CIA, de NSA en de voormalige president George Bush-clan-in-charge, deze belangrijke sleutelfiguren waren en zijn..!

Senator Th. Massie zei, na het lezen van de geheime pagina’s:
It challenges you to rethink everything.’

“Saudi Arabia zal zeker haar bronnen aanboren, om aan te tonen, dat zij, indien überhaupt betrokken, slechts een kleine rol speelden in de hele poppenkast, die 9/11 feitelijk is”, aldus Steven Kelley in het programma van PressTv. Kelly zei ook dat het niet lang meer kan duren, voordat er grote waarheden boven water zullen komen, over de rol die de US zélfEN ANDERE PARTIJEN hebben gespeeld voor, tijdens en ná de aanslagen van 11 september.

“Uiteindelijk zal dit volgens mij leiden tot de val van de regering in de VS en de hele niewe wereld orde, de NWO. Deze openbaringen zullen ook de belangen van de VS in het buitenland ernstig schaden, waardoor deze NWO wordt vernietigd en de Rothschild’s (als machthebbers-achter-de-schermen) en hun trawanten eindelijk voor het gerecht zullen dienen te komen. Daarna kunnen we met een schone lei beginnen.”

Obama’s veto ten spijt: de Saudi-connectie werd openbaar gemaakt..!!
Op 23 september jl. gebruikte president Barack Obama vergeefs zijn vetorecht als president om de beslissing van het Congres te dwarsbomen, slachtoffers en nabestaanden van de 9/11-aanslagen de gelegenheid te geven de Saudi’s aan te klagen voor medeplichtigheid bij de aanslagen. Immers waren 18 van de 19 kapers afkomstig uit dit land..! Deze terroristen’ zouden de aanslagen hebben gepleegd, waarvan er 15 zelfs de Saudische nationaliteit hadden. Bij de aanslagen werden direct 2996 mensen gedood en zo’n 6000 gewond, nadat de beide Twin-towers waren ingestort. Ook de doden en gewonden die vielen bij de aanslag op het Pentagon vallen onder deze telling/opsomming. De totale kosten voor de VS-bveolking is becijfers op zo’n US$ 3 miljard.

obama-saudi-911Volgens Kelly is de officiële verklaring van de aanslagen ‘natuurlijk ook een lachertje’.. “Er is veel meer bewijs dat het instorten van de torens het resultaat is van gecontroleerde instorting (‘controled demolition’) dan dat er überhaupt van een terroristische daad sprake was.” Het veto dat Barack Obama had uitgesproken over de beslissing van het Amerikaanse Congres, werd door de Senatoren van Capitol Hill verworpen, met een overweldigende meerderheid van 97 tegen 1..!! Ook dat is natuurlijk een krachtig signaal aan de politiek in de VS.. De nieuwe wet, de ‘Justice Against Sponsors of Terrorism Act (JASTA), werd dus alsnog aangemone, waarna de Amerikaanse volksvertegenwoordigers ook nog eens met overweldigende meerderheid (348 tegen 77) vóór deze wet stemden…

Waar rook is, is vuur.. En niet zo'n beetje ook..! 2000-200:1 De Saudische ambassadeur in de VS prins Bandar blijkt een bedrag van US$ 130.000 naar één van de kapers overgemaakt te hebben..

Hierdoor is de weg vrijgekomen voor rechtszaken, waarbij de Saudi’s voor Amerikaanse rechtbanken, of zelfs het Internationale Hof van Justitie in Den Haag kunnen en zúllen worden gedaagd, voor hun rol in deze aanslagen.. Want er zijn sterke aanwijzingen in het officiële 9/11-onderzoek naar voren gekomen -een onderzoek dat zeker niet als érg grondig te boek staat- waaruit blijkt dat de 15 terroristen, die Saudische staatsburgers zijn, hulp hebben gekregen van Saudische vertegenwoordigers in de VS (HIER en HIER). Deze hooggeplaatste Saudi’s, zouden op hun beurt weer gesteund zijn (of zelfs gevraagd zijn voor medewerking) door Amerikaanse ‘overheidsfunctionarissen’, die dus door hun voorkennis van de aanval, ook strafbaar zullen zijn..!

De eerste rechtszaken al van start..
Een weduwe, wiens man was gedood bij de 9/11-aanvallen, heeft als een van de eerste Amerikanen, gebruik gemaakt van de nieuwe mogelijkheden, die de nieuwe wet Amerikaanse staatsburgers biedt. Zij wil schadevergoeding van de Arabieren, voor het leven van haar man. Stephanie Ross DeSimone is deze vrouw, die op vrijdag 30 september een aanklacht heeft ingediend bij het gerechtshof in Washington.

Haar aanklacht bevat de beschuldiging aan de Saudi’s, dat deze materiële steun hebben gegeven aan de leden van Al Qaida en hun voormalige leider Osama bin Laden. Beide organisaties zijn door de Amerikaanse overheid immers aangewezen als de masterminds achter de aanslagen van 11 september 2001.. Mevrouw DeSimone was in verwachting toen ze haar man verloor, marine-commandant Patrick Dunn, die stierf bij de Pentagon-aanval op die dag.

Hoe klef was de samenzwering van de Saudi's met de Bush-clan..??

Ze vertegenwoordigt in deze rechtszaak dus ook haar inmiddels 15-jarige dochter. ‘Doodslag’ en ‘het opzettelijk toebrengen van lichamelijk letsel’ zijn de 2 voornaamste aanklachten die DeSimone in haar procedure naar voren zal brengen. Het is vooralsnog onbekend wat voor een bedrag voor schadevergoeding ze heeft geëist..

Voor Barack Obama is dit een heel grote nederlaag, zo aan het einde van zijn ambtstermijn. Het is ook het eerste veto van zijn hand, dat door het Congres wordt verworpn. Hij spreekt van ‘een gevaarlijk precedent’, nu deze wet is aangenomen. Deze nieuwe ‘JASTA’-wetgeving zorgt ervoor, dat geen  enkel land in de VS nog zich kan beroepen op ‘juridische immuniteit’ tegen rechtszaken in de VS. In zijn commentaar liet Obama ook nog zijn ‘ernstige zorgen’ doorklinken over de gevolgen ‘voor sommigen van onze beste bondgenoten’ van deze wet…

Ook de EU had Obama opgeroepen om deze wet door een veto te blokkeren, omdat deze wet een ‘stevige last zou leggen op de bilaterale relaties tussen beide landen’. Onnodig te vertellen dat de regering van Saudi Arabië álles in het werk gesteld heeft, haar aandeel te leveren, dit wetsvoorstel van tafel te krijgen. Het zou zelfs economische maatregelen gaan treffen, wanneer de VS deze wet zou aannemen, door bijvoorbeeld US$ 750 miljard aan Amerikaanse schuld-obligaties te gaan verkopen.. Ze deden een dringend beroep, officieel vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken, om deze wetgeving niet van kracht te laten worden, om ‘serieuze, onbedoelde consequenties’ te vermijden..! De goede lezer begrijpt dat de woorden van een kat in het nauw komen..!

* * *

911-fox-news-israeli-connections1

Bron: WantToKnow.nl – VS: ongerust dat Saudi’s uit 911-school klappen..!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: