Spring naar inhoud

European Scientific Journal concludeert 9/11 was een gecontroleerde sloop !!!

Een artikel gepubliceerd door het Europees Wetenschappelijk Instituut (ESI) vertelt ons over de 9/11 aanval vanuit een ander perspectief.

15 jaar na de aanslagen op 11 september, komt het Europese wetenschappelijke tijdschrift met een publicatie van het Europees Wetenschappelijk Instituut (ESI), en publiceerde een artikel met de titel “15 Years Later: On the Physics of High-Rise Building Collapses,” waarin ze de ineenstorting van alle drie World Trade Center gebouwen analyseren. De resultaten van hun bevindingen blijven aangeven dat de WTC-torens werden vernietigd door gecontroleerde sloop, en het feit dat dit controversiële onderwerp werd gedekt door een publicatie die een redactiecommissie van gerenommeerde hogescholen en universiteiten over de hele wereld heeft (ondanks disclaimer van het artikel) kan worden beschouwd als nog een kleine overwinning voor 9/11 truthers.

De studie werd in samenwerking geschreven door Steven Jones van de Brigham Young University (nu gepensioneerd), Robert Korol van McMaster University – een Mechanical Design Engineer in de luchtvaartindustrie, Anthony Szamboti en Ted Walter van Architects & Engineers voor 9/11 Truth. De uiterst-onderbouwde studie breekt het wetenschappelijk bewijs in stukjes, terwijl het de discrepanties in het proces-verbaal van NIST aantoont, en we raden onze lezers – vooral de sceptici aan, lees het in zijn geheel.

Een van de belangrijkste getuigenissen van de instorting van het World Trade Towers die in de studie onder de aandacht werd gebracht is afkomstig van de hoofd constructeur van de torens, John Skilling. Het is blijkbaar niet genoeg voor sceptici om de bevindingen van duizenden architecten en ingenieurs serieus te nemen, maar moet een scepticus niet op zijn minst rekening houden met de kennis van een van de mannen die de WTC-torens heeft gebouwd, zo niet dan zijn ze doelbewust blind.

Elke soort van ramp die kan gebeuren met een high-rise gebouw is tijdens de ontwerp- en bouwprocessen in aanmerking genomen, inclusief het effect van een vliegtuig. Volgens een rapport van The Seattle Times uit 1993 werden de Trade Towers jaren geleden geanalyseerd, na bezorgdheid over een zaak waarin een vliegtuig het Empire State Building raakte. Er werd destijds geconcludeerd dat de Trade Towers de impact van een Boeing 707 konden weerstaan.

In een verklaring in The Seattle Times door Skilling:

“We hebben gekeken naar al het mogelijke wat we konden bedenken dat zou kunnen gebeuren met de gebouwen, zelfs in die mate dat een vliegtuig het kan raken, maar in die tijd dachten mensen niet veel na over terroristen.” Hij vervolgt: “Onze analyse toonde dat het grootste probleem het feit zou zijn dat de brandstof (vanuit het vliegtuig) zou worden gedumpt in het gebouw. Er zou een verschrikkelijke brand ontstaan. Veel mensen zouden worden gedood. De bouwstructuur zou echter nog steeds blijven staan. Echter, ik zeg niet dat juist toegepaste explosieven – gevormde explosieven, van die omvang een enorme hoeveelheid schade kan veroorzaken. Ik kan me voorstellen dat als je de top expert in dat soort werk neemt en hem de opdracht geeft van het omlaag brengen van deze gebouwen met explosieven, dan wed ik dat hij het zou kunnen doen.”

Zoals vermeld in de studie: “Met andere woorden, Skilling geloofde dat het enige mechanisme dat de Twin Towers neer zou kunnen halen een gecontroleerd sloop was.” Het moet ook worden opgemerkt, dat een stalen frame hoogbouw nog nooit volledig is ingestort door brand. Toch stortten op 11 september 2001 drie gebouwen zogenaamd in op deze wijze, waarvan er zelfs een niet geraakt werd door een vliegtuig.

Het was op dit laatste punt dat de auteurs hun studie afronden. Zij verklaren:

“Het is gerechtvaardigt te herhalen dat branden nooit de totale ineenstorting van een stalen frame hoogbouw kunnen hebben veroorzaakt voor of na 9/11. Waren we getuige van een ongekende gebeurtenis drie aparte keren op 11 september 2001? De NIST rapporten, waarin werd getracht deze waarschijnlijk conclusie te staven, faalt erin om een groeiend aantal architecten, ingenieurs en wetenschappers te overtuigen. ”

Architects and Engineers for 9/11 Truth

University of Alaska Launches 9/11 Controlled Demolition Investigation

Pentagon Video Proves 9/11 Cover-Up

Small 9/11 Truth Victory Unknown to Most Americans: UK Man Won Case against BBC for 9/11 Cover Up

Anonhq.com

Bron: Het is officieel: European Scientific Journal concludeert 9/11 was een gecontroleerde sloop | World Unity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: