Spring naar inhoud

Kondigt Paus Franciscus Lucifer aan als God van de Nieuwe Wereld Religie ?

Loofhuttenfeest - september 2013De nieuwe paus is erg druk geweest dit jaar met het bezoeken van veel leiders van verschillende geloven i
n de wereld. Goed bedoeld natuurlijk, tenminste zo wordt het gebracht.   Maar als je weet dat deze paus een Jesuit is en dus verantwoording moet afleggen aan zijn eigen leider, de zwarte paus, dan weet je misschien dat zijn motieven misschien niet zo vroom zijn als het zich voordoet.

Het streven van de jesuiten is het vestigen van een Nieuwe Wereld Orde. Een totale controle van de gehele wereld door middel van beheersen van economie, leger, regeringen en  het vestigen van een nieuwe wereld geloof.

De paus gaat binnenkort naar Jeruzalem om daar een 11 daags evenement te leiden dat als doel heeft het verenigen van de geloven van de wereld.  Vele geloofsleiders en andere vooraanstaande wereld burgers zullen er aanwezig zijn.

Wordt hier het Nieuwe Wereld Geloof gevestigd. Is dit het begin van de Nieuwe Wereld Orde ??

Kijk de video en zie dat er wel iets bijzonders gaande is.   De tijd zal het leren maar als dit zo is wees dan op je hoede.  Want de Nieuwe Wereld Orde is geen goddelijk plan maar een misleiding van duivelse krachten.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: