Spring naar inhoud

De vlakke wereld (flat earth) – 1 dag onderzoek en ook jij bent overtuigd !!

vlakke aardeEen gedurfde uitspraak van mijn kant, maar ik heb het zelf ervaren.  De aarde is in al onze eigen waarnemingen compleet vlak.

Op het ogenblik is er zoveel goede informatie op internet beschikbaar, dat ik een ieder uitdaag om een dag van je leven te besteden aan misschien wel de meest belangrijke wetenschap. Want ik denk dat als je serieus en met een open houding onderzoek doet je er bijna niet onder uit kunt dat onze wereld vlak is in plaats van een globebol.

Want heb jij ooit persoonlijk, uit eigen ervaring, kunnen zien en/of waarnemen dat de aarde een globe is. Zonder daarbij gebruik te maken van beeld materiaal geleverd door NASA en andere ruimtevaart organisaties?  Waarschijnlijk niet.

We kunnen namelijk niks merken van de snelheid waarmee de aarde rond zou draaien, als we aan zee de horizon bekijken is deze altijd compleet vlak.   En als een boot achter de horizon verdwijnt is deze heel makkelijk weer in beeld te krijgen als je een verrekijker gebruikt.

Zo zijn er heel veel aanwijzingen dat onze wereld compleet vlak is en hier over is heel veel te vinden op internet. Dus besteed hier eens een dag aan en probeer mij eens te overtuigen, zonder gemanipuleerd beeld materiaal van de NASA en consorten dat we op een globe leven.

Hier alvast een paar start hulpjes;

The Flat World – Question Everything

Mijn YouTube kanaal : Flat Earth

200 bewijzen dat de aarde geen ronddraaiende bol is 

 

Uiteraard zal ik proberen een ieder te overtuigen van de flat earth (vlakke aarde) theorie, maar als je werkelijk goede en gefundeerde bewijzen hebt dat de aarde een bol is hoor ik dat graag. Want ook ik zelf heb nog wel een paar puntjes waarbij ik nog enige kanttekeningen kan zetten. Overall is echter het bewijs voor de vlakke aarde (flat earth) veel massaler dan andersom.

Graag alleen serieuze reacties die goed onderbouwd zijn !

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: