Spring naar inhoud

Je ziet het pas als je het doorhebt (Johan Cruijff)

merry lockdwon christmas coronaWat voor velen misschien wel de mooiste dagen van het jaar hadden moeten worden, is in werkelijkheid uitgedraaid op een trieste bedoening.

Omdat een variant van de griep is verheven tot een coranapandemie is een groot deel van de wereld veranderd in een medische dictatuur en zien slechts weinigen het grote beeld.

Je ziet het pas als je het doorhebt en dat is helaas bij het gros van de angstige gehersenspoelde bevolking nog steeds niets het geval. Heb je het echter eenmaal door, dan zie je ook onmiddellijk hoe voorspelbaar ze bezig zijn.

Zo hebben we sinds deze week een volkomen onzichtbare virusmutatie waarvan ook alweer een nieuwe mutatie wordt gemeld. Volgende week volgt er dan een mutatie van de mutatie en niemand merkt er in de praktijk iets van. De enige manier waarop wij iets merken van al die mutaties zijn de lading berichten in de mainstream media die zeggen dat er een mutatie is.

Maar, dat mag de pret niet drukken, want het kabinet voert de zoveelste komedie uit om de burger om de tuin te leiden.

Het kabinet worstelt met een reactie op de mutatie van het coronavirus. Moeten er naast de maatregelen die vorige week al werden afgekondigd nog meer beperkingen komen of kan het kabinet de situatie laten zoals die nu is?

Natuurlijk, het kabinet worstelt met een onzichtbare mutatie waar niemand in het land iets van merkt.

Oh wacht, er verandert wel iets:

Vanaf 29 december moet iedereen die vanuit het buitenland naar Nederland vliegt vanuit een zogenoemd hoog risicogebied (code oranje of rood) verplicht een negatieve coronatest kunnen overleggen. Dat geldt ook voor Nederlanders, meldt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Momenteel is de gehele wereld aangemerkt door het kabinet als hoog risicogebied, waardoor de eis geldt voor alle vliegreizen.

Daar was het natuurlijk altijd om te doen geweest. Weer meer beperkingen opleggen aan reizigers in de aanloop naar het vaccinatiepaspoort.

Er zullen de komende jaren de ene na de andere mutatie van een onzichtbaar virus worden ontdekt, waar iedere keer nog een stukje extra vrijheid wordt weggenomen en waar iedere keer een extra overheidscontrolemaatregel wordt ingevoerd.

Het is de 9/11 false flag all over again, met dit keer “the war on the burger” in plaats van “the war on terror” als gevolg. Net zoals de satanische sekte degene was die 9/11 uitvoerde, zo zijn zij ook degenen die de corona false flag uitvoeren.

Na de 9/11 false flag zijn de burgers wereldwijd al heel veel vrijheid kwijtgeraakt en nergens werd dat meer duidelijk dan met reizen. Nu raken ze het laatste deel van hun vrijheid kwijt en nergens wordt dit meer duidelijk dan bij het reizen.

Hoe erg we worden beetgenomen wordt duidelijk in Afrika en dan in het bijzonder Tanzania.

Eerder dit jaar schreven wij al over de bijzondere coronatesten die president John Magufuli had laten uitvoeren. Hij liet hij monsters nemen van een papajavrucht en een geit en liet deze vervolgens testen met de PCR test en beiden kwamen positief terug.

Dit gebeurde in mei van dit jaar en op 8 juni had president Magufuli genoeg van al die corona onzin en verklaarde hij het land coronavrij. Op dat moment kende het land formeel 21 coronadoden op een bevolking van formeel  ruim 56 miljoen mensen (in werkelijkheid zelfs rond de 65 miljoen).

Tot op de dag van vandaag zijn daar geen sterfgevallen bijgekomen, simpelweg omdat corona niet meer bestaat in Tanzania. Wij hebben op dit moment contact met mensen die in het land verblijven en daar lachen ze om al die toestanden die wij hier nu meemaken. Het leven is daar zoals het altijd geweest is en alles gaat zijn normale gang. Het aantal mensen dat iedere dag doodgaat is hetzelfde als wat het altijd is geweest.

Je gaat het pas zien als je het doorhebt. En dat is onze kerstwens voor alle Nederlanders en Belgen die zich nu onderwerpen aan de coronaterreur.

Help mee om de ogen van anderen te openen.

Laat ze zien dat overal ter wereld de griep opeens is verdwenen.

corona, griep is verdwenen
Laat ze zien dat wat wij nu meemaken met drukke ziekenhuizen iets is dat in ieder beetje heftig griepjaar voor komt, maar waar verder nooit aandacht aan werd besteed.

Tot nu, tot de griep opeens corona was geworden, zoals we duidelijk hebben gemaakt met veel plaatjes uit de mainstream media in een eerder artikel.

Hierna volgen een serie nieuwsberichten die allemaal betrekking hebben op recente jaren. Jaren voordat corona bestond en jaren waarin de griep nog gewoon de griep heette en het leven zijn normale gang ging, ook al konden de ziekenhuizen de patiënten niet meer aan en er in één griepseizoen meer doden vielen dan gedurende de hele nep corona pandemie.

Laat mensen dit zien als ze jou, mompelend achter hun muilkorf, proberen te vertellen hoe gevaarlijk “het virus” wel niet is.

Plaatjes werken vaak beter dan de meest zinnige antwoorden. Let goed op de jaartallen (2016, 2017, 2018)

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

nep corona pandemie, is griep

Bron: Je gaat het pas zien als je het doorhebt 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: