Spring naar inhoud

Bill Gates is de machtigste man op aarde

Het is niet de Amerikaanse of Russische president die bepaalt wat er op het wereldtoneel gebeurt.

Het is Bill Gates, de man die het totale gezondheidsbeleid van de complete wereld in handen heeft.

Er is naast geld nog een belangrijk aspect waarmee je een complete wereldbevolking onder controle kunt krijgen en dat is via hun gezondheid.
Gezondheid is voor een mens meestal het meest kostbare bezit en als er op dat front een kink in de kabel dreigt te komen, dan is die mens bereid om daar heel wat voor op te offeren, zelfs zijn vrijheid.

Eerder schreven wij dat voor ons Bill Gates de Antichrist is, simpelweg omdat hij aan de voorwaarden voldoet voor die kwalificatie. De Antichrist wordt als volgt omschreven:

De naam ‘antichrist’ is door de tijden heen een synoniem voor het kwade geweest, maar de waarheid is dat als hij openbaar wordt, dat de meerderheid hem niet zal herkennen zoals hij is. Hij zal niet als een afschrikwekkend persoon verschijnen; integendeel, hij zal talentvol zijn en ambitieus om de wereldproblemen op te lossen.

Als je ziet hoe Bill Gates wordt omschreven in de mainstream media (MSM) ga je niet alleen bijna over je nek, maar het voldoet precies aan bovenstaande beschrijving.

Het volgende staat in Trouw:

Bill Gates, orakel, weldoener en online-zondebok. Bill Gates voorspelde de pandemie al jaren geleden. (Redactie: niet zo gek als je zelf aan de knoppen zit.) En nu heeft de miljardair plannen voor de bestrijding. Maar hij wordt gewantrouwd door rechtsradicalen en allerlei complotdenkers op sociale media.

De arme man wordt gewantrouwd, terwijl het zo’n grote “weldoener” is. Hoe is het in ’s hemelsnaam mogelijk dat iemand kwaadspreekt van zo’n nobel mens? Het artikel in Trouw is een misselijkmakend stuk propaganda waar om het andere woord de uitdrukking filantroop of weldoener wordt gebruikt.

Niemand in de mainstream wereld kijkt naar de werkelijke Bill Gates, wel wordt hij vergeleken met andere “weldoeners” zoals de Rockefellers.

Net zoals de Rockefellers behoort ook Bill Gates tot de satanische sekte en zijn beiden meer dan geïnteresseerd in eugenetica, oftewel deze planeet geschikt maken voor het einddoel. Natuurlijk wordt “arme Bill” volledig beschermd door de MSM en zijn het allemaal gemene complottheorieën en is de man een toonbeeld van een voorbeeldig mens.

Maar zelfs als je gelooft dat Gates een echte weldoener is, dan schrik je als je de hiernavolgende video bekijkt. Dan schrik je, omdat duidelijk wordt dat het totale gezondheidsbeleid van de complete wereld in handen ligt van een man die geen enkele medische opleiding heeft gehad.

Dan zie je hoe deze man (indirect) heeft bepaalt op welke manier het coronavirus bestreden dient te worden en zie je dat bij iedere internationale organisatie op het gebied van gezondheid de naam Bill Gates opduikt als degene die een forse vinger in de pap heeft.

En niet alleen bij internationale organisaties, want zoals wij al eerder schreven, werkt zelfs onze overheid voor hem.

Als je de video bekijkt, dan zie op welke manier hij zijn fortuin heeft weten te vergaren en hoe hij daarna via een uitgekiende PR campagne opeens wordt gebombardeerd tot de gezondheids-tsaar van de wereld.

Een man die meer doneert aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dan alle West-Europese landen bij elkaar en een man die grotere macht heeft dan wie dan ook op deze wereld.

We wachten dan ook met niet zo prettige spanning op de volgende stap van de Antichrist, die, als hij waar maakt wat hieronder volgt, door de wereld zal worden onthaald als een soort messias.

Gates beloofde per direct 230 miljoen euro voor de strijd tegen het longvirus en wil nog veel meer doen. Zo gaat hij de bouw van fabrieken financieren voor de vervaardiging van zeven veelbelovende vaccins. Deze fabrieken zullen tegelijk worden gebouwd met de ontwikkeling van de vaccins, om direct op grote schaal te kunnen produceren zodra een vaccin is goedgekeurd. Gates neemt hierbij voor lief dat een deel van de fabrieken niet zal worden gebruikt omdat slechts een of twee vaccins in productie gaan. “We zullen een paar miljard dollar verspillen aan fabrieken die we nooit zullen gebruiken”, zei hij in tv-programma ‘The Daily Show’. “Maar we zitten nu in een situatie waarin duizenden miljarden dollars verloren zijn gegaan door anti-coronamaatregelen. Dus het is het toch waard. Elke maand telt.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: