Spring naar inhoud

Facebook voert censuur uit ✅

 

facebook-censuur-martin-vrijland-300x185Al langere tijd worden geplaatste teksten op Facebook gecontroleerd in opdracht van de overheid.
Ja, want voor wie anders?
Er is een team die het nodig vindt om hele artikelen te verwijderen dat niet strookt met de wensen van de overheid, dan wel een link naar het volledige artikel onklaar te maken.
Die zelfs  niet schuwen om erbij te vermelden dat het om een schadelijke link zou gaan. (Je kan dit zelf lezen op http://www.martinvrijland.nl)
Daar wil ik even mijn visie op geven.

Even voor de duidelijkheid: Martin Vrijland is geen “gekkie” en ook niets in die richting. Want waarom wordt hij anders in de gaten gehouden met wat hij publiceert? Omdat hij onzin schrijft? Nou, nee. Wat zou Facebook dat nou interesseren? Niets! Zo iemand gaan ze toch niet volgen in zijn schrijfsels? Lekker belangrijk!
Maar Facebook doet dat dus wel.

censuur2 - kopieOmdat Martin Vrijland alles tot op de bodem uitzoekt, desnoods door persoonlijk onderzoek ter plekke als dat mogelijk is. Facebook heeft opdracht gekregen van de overheid om hem te saboteren wanneer er te veel ware informatie wordt geschreven. Feiten die wij Nederlanders niet mogen weten.

Dat gebeurt toch niet in Nederland denk je dan, maar er er is heel veel mis in Nederland en de liegende overheid.
Dat zeg ik niet zomaar. Dus je schouders erover ophalen heeft weinig zin, aangezien het niets verandert aan de situatie.
Wel lopen meer alternatieve websites risico. Waar blijf je dan met de vrijheid van meningsuiting? Die is steeds verder te zoeken!

bannerafb_2

 

Ankie Schrijvers

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: