Spring naar inhoud

Vluchtelingenstroom onderdeel van masterplan voor de Nieuwe Wereld Orde ✅

Afbeeldingsresultaat voor Coudenhove-Kalergi

Door een van mijn lezers werd ik gewezen (waarvoor dank) op het bestaan van  graaf Richard Nikolaus Eijiro von Coudenhove-Kalergi ( (November 16, 1894 – July 27, 1972) , een man waarvan ik het bestaan niet wist naar die schijnbaar een zeer belangrijke rol heeft gespeelt in de vorming van wat wij tegenwoordig de EU noemen.

Maar wat verontrustend is, is dat wat er op het ogenblik gebeurt met de massale vluchtelingenstroom vanuit het midden oosten en noord afrika niet bij toeval is ontstaan maar al bedacht  was door deze man en nu bewust tot uitvoer wordt gebracht

Kalergi was de zoon uit een huwelijk van Heinrich Kalergi een Oostenrijkse-Hongaarse diplomaat en Mitsuko Aoyama, de dochter van een een olie tycoon en antiek dealer uit Tokio. Zijn doel was de nationalistische gedachten van Nazi Duitsland, namelijk een ras, te vervangen door een Multi culturele maatschappij. In het begin van 1924 werd Kalergi door Baron Louis de Rothschild in contact gebracht met Max Warburg, die aanbood zijn gedachtengoed en de daar achter zittende organisatie  hem middels een bedrag van 60.000 goudmarken voor een periode van 3 jaar te financieren. Warburg bleef ook na deze 3 jaar geïnteresseerd in wat Kalergi deed en zorgde voor contacten met de Amerikaanse bankier Paul Warburg, de eveneens Amerikaanse financier Bernard Baruch  en andere belangrijke joodse figuren van de invloedrijke B’nai Brith beweging.

Kalergi besloot zijn filosofie op papier te zetten en de rode draad die door zijn verhaal loopt is dat rassen gemengd dienen te worden en dat Joden een vooraanstaande rol moeten spelen om dit te bereiken. In zijn boek ‘Praktischer Idealismus’schreef hij o.a dat net als in het oude Egypte, waar sterke invloeden van Europese landen aanwezig waren, de huidige Europese rassen en landen zouden verdwijnen daartoe gedwongen door omstandigheden, ruimte en vooroordelen en dit zou leiden tot een ‘Euro Aziatische Negroïde ‘ bevolking in Europa. De gedwongen vermenging van rassen zou moeten leiden tot wat men in die tijd noemde ‘de kinderen van Kalergi’.

Zou Angela Merkel als zij toen al geleefd had stiekem ’s avonds onder de deken het boek van Kalergi met rode oortjes gelezen hebben ?

Je zou denken dat het boek en de ideeën zouden leiden tot het afvoeren van Kalergi gehuld in een spanlaken, maar niets is minder waar. In 1923 richtte kalergi zijn Paneuropese Unie op, de voorloper van de huidige EU. Bekende leden van de unie waren o.a. Charles de Gaulle, Konrad Adenauer, Bruno Kreisky en Georges Pompidou, maar voor de 2e wereldoorlog was de organisatie door de Nazi;s verboden. Na de oorlog  werd de draad weer opgepakt en is de organisatie nauw verbonden met de Duitse CDU van Angela Merkel. In ons land is  voor zover wij weten er geen aftakking. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en de voorzitter is de Fransman Alain Terrenoire.

Tot de  doelstellingen  van Kalergi  behoorden o.a. een verenigd Europa als tegenwicht tegen de VS, Rusland en China. Winston Churchill behoorde tot zijn bewonderaars en in 1950 ontving Kalergi de eerste Karel de Grote prijs van de stad Aken (heeft Merkel ook gekregen! ). In 1955 stelde hij voor de ‘Ode aan die Freude ‘van Ludwig von Beethoven aan te wijzen als het Europese volkslied, hetgeen in 1972 werd overgenomen door de Raad van Europa en daarna door de Europese Unie. Leuk is te weten dat er ook een prijs naar Kalergi werd vernoemd en een van de eersten die de prijs ontving ( 2014) de voormalige president van de EU, Herman van Rompuy was.

Toch blijven de verhalen rond Kaleri vaag. Vast staat dat zijn ideeën voor een groot deel werden gefinancierd door Joods geld, maar duik je in de nog aanwezige literatuur over Kalergi’s leven, dan is er weinig bekend, ofschoon er natuurlijk veel mensen zijn die er op wijzen dat b.v. andere ontvangers van de Karel de Grote prijs zoals Tony Blair, Simone Veil, Edward Heath, Kissinger en Angela Merkel, allen op een grote hoop van de Bilderbergers, Vrijmetselaars  en ‘Illuminati’ gooien.

Deze zouden samen met het Joodse kapitaal van grote Amerikaanse banken verantwoordelijk zijn voor de huidige opzettelijk veroorzaakte vluchtelingen crisis in Europa.

Dat Kalergi , of zijn familie, die als zoveel adellijke families altijd in geldnood zaten en naar verluidt geholpen werden door Joodse financiers  er voor gezorgd hebben dat de Joden met Kalergi een spreekpop kregen om hun macht uit te breiden, wij weten het niet laat staan dat iemand dat zou kunnen bewijzen. Wel staat vast dat  vader Kalergi een vriend was van Theodor Herzl, de oprichter van het Zionisme en Kalergi pro joodse gevoelens had.  De eerder genoemde Baruch zag kans tijdens de 2e wereldoorlog fortuinen te vergaren en droomde van een Joods Europa, hetgeen echter niet strookt met de gedachten van wat Kalergi in zijn boek schreef.

Maar Kalergi is niet de enige die Pan Europese dromen had.

Ook de u bekende George Soros liet zich ontvallen dat het blanke ras in Europa diende te verdrinken in bloed en lijden en dat de toekomst zou liggen in een bevolking van gemende rassen.

U ziet veel mist en weinig concrete gegevens. Wij dachten echter dat enige toelichting op Kalergi wel op zijn plaats is en…. dat de oorzaken van de huidige vluchtelingencrisis niet zo maar spontaan zijn ontstaan door slechts de oorlogen in Syrië en/of Irak.  Ongetwijfeld zullen er ergens tussen en achter de coulissen personen zijn, die gebaat zijn aan chaos en wanorde van een verenigd Europa.  De wereld heerschappij die de VS zich zo graag toemeten, Rusland in het kielzog en op afstand China, zouden inderdaad een reden kunnen zijn, dat de VS trachten Europa te destabiliseren. Daar is geld voor nodig, veel geld en of dat uit Joodse fondsen komt? Niet geheel ondenkbaar daar de grootste banken in Joods bezit zijn!

Maar als u het weet en de overtuigende bewijzen heeft, laat het ons weten.

http://www.geennieuws.com/2015/12/richard-nikolaus-eijiro-von-coudenhove-kalergi-grondlegger-van-de-eu/

3 Comments »

 1. Het Europa van Charles de Gaulle
  http://historiek.net/het-europa-van-charles-de-gaulle/65961/

  Wist je trouwens dat Charles de Gaulle tegen de islamisering van Frankrijk was ?
  En wat komt er nu allemaal Europa en met name Frankrijk binnen met dat stil gezwegen Coudenhove-Kalergi plan?
  Ik denk dat Charles de Gaullle en Coudenhove-Kalergi nooit beste maatjes met elkaar zijn geweest. Hun ideeën over Europa botsen immers met elkaar.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: