Spring naar inhoud

De journalist die zijn mond opende over de gemanipuleerde media is dood!

Afbeeldingsresultaat voor udo ulfkotteUdo Ulfkotte is een duitse journalist die in 2014 uit de school klapte en naar buiten bracht dat in Duitsland bijna de gehele reguliere media was omgekocht door de geheime diensten uit eigen land maar ook door de CIA.  kijk voor het volledige artikel van destijds hier 

In de onderstaande video kun je zien wat hij destijds daar over te zeggen had

Maar de auteur-journalist Udo Ulfkotte (foto), voormalig redacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, is eergisteren plotseling overleden na een harstilstand. De net geen 57 jaar oud geworden Ulfkotte schreef diverse bestsellers waarin hij met tal van harde feiten en bewijzen de plannen van de Europese elite om ons continent met miljoenen moslimmigranten te islamiseren en te verarmen, onthulde. Ulfkottes dood wordt op sommige forums verdacht gevonden, omdat hij nog maar vier dagen geleden een openlijke oproep deed voor het opstellen van een gezamenlijke aanklacht tegen bondskanselier Angela Merkel. Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart stierf enkele jaren geleden eenzelfde verdachte dood.

Waarschuwingen tegen islamisering en ‘gekochte journalisten’

De Duitser was één van de eersten die op grond van zijn talrijke bronnen en insiders openlijk waarschuwde voor de plannen van de Europese elite om onze landen met miljoenen moslimmigranten te islamiseren, waardoor het defintief gedaan zal zijn met onze welvaart, vrijheid en veiligheid.

Veel van zijn waarschuwingen zijn de afgelopen jaren realiteit geworden. Zijn boek ‘Gekochte journalisten’, waarin hij aantoonde dat de reguliere journalisten in Duitsland en Europa vrijwel uitsluitend nog door de overheid gedicteerde propaganda verspreiden, stond een jaar lang op de bestseller lijst van Der Spiegel. Ook in talrijke talkshows nam hij nooit een blad voor zijn mond, wat hem sinds 2014 net als Geert Wilders een plekje op diverse islamitische (en later ook linksradicale) dodenlijsten opleverde. (1)

4 dagen geleden oproep tot gezamenlijke aanklacht tegen Merkel

Op 10 januari deed hij op het in Duitsland bekende ‘Gelbe Forum’ een oproep om hem te helpen om alle flagrante en systematische wetsovertredingen van bondskanselier Angela Merkel –zoals de bankenredding met belastinggeld, het openen van de grenzen voor enorme aantallen moslims, het ondertekenen van de Verdragen van Lissabon, Maastricht, Dublin en Schengen, en het stopzetten van kernenergie- met onderbouwde feiten op een rij te zetten, en gezamenlijk een aanklacht tegen haar in te dienen – althans, als zo’n aanklacht überhaupt in behandeling zou worden genomen. (2)

‘Heeft Udo zich met zijn laatste oproep te dicht bij het epicentrum van het complot –de ‘realpolitik’ van Angela Merkel- gewaagd?’ vraagt een moderator van het Gelbe Forum zich hardop af, daarmee suggererend dat Ulfkottes dood mogelijk geen natuurlijke oorzaak had (ook al had hij al jaren gezondheidsproblemen). (3)

Andrew Breitbart: Vermoord vanwege publicaties over Obama?

Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart overleed op 1 maart 2012 eveneens volkomen onverwacht aan een hartstilstand. De onderzoeksjournalist werd slechts 43 jaar oud en was voor zover bekend volkomen gezond. Pal voor zijn overlijden had hij aangekondigd om precies op 1 maart een extreem belastende video te publiceren waarop Barack Obama te zien zou zijn in het gezelschap van ultralinkse Weather Underground terroristen, wier doel de omverwerping van de Amerikaanse overheid en het vermoorden van minstens 25 miljoen ‘rechtse’ (christelijke) Amerikanen was.

Destijds werd er op onafhankelijke nieuwssites al druk gespeculeerd over een mogelijke moord door de CIA met microgolfwapens (die op afstand een hartaanval zouden kunnen opwekken) of een geheime injectie met een dodelijke substantie. Het is slechts speculeren of Udo Ulfkotte eveneens een te grote bedreiging voor de elite begon te worden, en hij daarom op eenzelfde manier werd geëlimineerd.

Het is dus een dood die de geheime elite, die de media aansturen, heel goed uitkomt.  Mensen die echt te veel naar buiten brengen moeten tot zwijgen gebracht worden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: