Spring naar inhoud

David Icke geeft zijn visie op de wereld (RAI Amsterdam)

Gisteren heb ik met eigen oren en ogen kunnen zien wat David Icke de wereld wil vertellen over de problemen die zich overal afspelen, maar vooral wie er verantwoordelijk voor zijn en wat wij er als burger zelf aan kunnen doen.

 

 

Allereerst wil ik David een compliment geven voor zijn uithoudingsvermogen om 10 uur lang te praten in een ongelofelijk tempo zonder ook maar een keer een slokje water te nemen. Ongelofelijk.

 

Het was een lange zit, van 10 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond met een paar pauzes tussendoor, maar dubbel en dwars de moeite waard.  De zaal , 700 mensen, heeft hij die 10 uur continue kunnen boeien.

Veel zaken waren bij mij al bekend, maar ook vele nieuwe inzichten kwamen voorbij en hebben toch weer gezorgd dat het totaalplaatje van wat er mis is in deze wereld wat completer is geworden.

Zo kwamen natuurlijk de problemen met de banken voorbij,  het geld creëren uit niets en daar dan ook nog rente over vragen,  de milieu mafia die ons doet laat geloven dat CO2 slecht is voor deze wereld, terwijl het de levensbron is voor al het groen op deze wereld.

Maar ook vooral waarom wij met zijn allen niet mee moeten gaan in de propaganda van de media en overheden om ons zelf als werkslaven te verkopen aan dezelfde overheden.

 

 

Ons doel in het leven is niet geld verdienen, rijk worden en een groot huis. Het doel is er om er voor elkaar te zijn en je naasten lief te hebben en voor hen te zorgen.  Maar de kleine elite die de wereld compleet in haar handen heeft ziet dit heel anders.

Zij willen niets liever dan de complete controle over de mensheid in al zijn facetten.  Hun doel is een wereld regering die alle controle heeft over de mensheid.   De elite die 1% van mensheid omvat willen dus de rest, 99% onder controle willen houden.

De gereedschappen die ze hiervoor hebben worden recht voor onze ogen uitgebreid uitgebuit en benut. Denk hierbij aan het onderwijs, waar kinderen volgens Samson al vanaf hun 3e jaar deel uit moeten maken om gevormd te worden naar de ideeën van de elite.

De media waarin ons een beeld van de werkelijkheid wordt geschetst die al meerdere keren bewezen is niet waar te zijn en in veel gevallen zelfs compleet omgedraaid van de werkelijkheid.

 

De filmindustrie die gebruikt wordt om ons te laten wennen aan een wereld met totale controle door een militaire politie.  Hoeveel films komen hier tegenwoordig uit waarin dit eerder standaard is dan uitzondering.

De bank wereld die de basis is van hun macht, waarin gestreefd wordt naar een contactloze maatschappij, die dan dus met digitale regels de mensheid kan dwingen om bepaalde zaken te doen die ze anders nooit zouden willen.  Denk aan verplichte vaccinatie die op dwang van financiële consequenties worden doorgevoerd.

Zo zijn  er nog vele zaken die de elite tot hun beschikking staan om hun ultieme plan ten uitvoer te brengen :

  • Militaire apparaat
  • Politie
  • NSA en andere geheime diensten
  • Facebook, google
  • farmaceutische industrie
  • gezondheidszorg

Maar waar het allemaal om draait is dat wij continue in een staat van angst gehouden worden zodat wij makkelijk te vormen zijn en zelf zullen vragen om verdragende maatregelen die onze vrijheid in verre mate zal beperken.

Een andere zaak waarvan ik op internet al veel van voorbij heb zie komen en waar David ons voor waarschuwt is de integratie van mens en machine.  De steeds verder gaande aansluiting van allerlei apparaten op internet waardoor overheden steeds meer van ons weten en controleren.

Maar het gevaarlijkste is het aansluiten van onze hersenen op internet toepassingen,  hier wordt op het ogenblik veel mee geëxperimenteerd onder het mom van genezing van mensen met verlammingsverschijnselen. Maar eigenlijk wordt er gewerkt aan de mens/ machine die volledig te controleren is . Niet meer voor nageslacht hoeven te zorgen en  geslachtloos zullen zijn .

Ondertussen worden we inderdaad door Hollywood hier weer op voorbereid en is reden van de transgender propaganda ook in eens  duidelijk

Uiteraard kwamen er in die 10 uur veel meer aspecten aan bod, maar het draagt te ver om alles hier te behandelen.  Heel veel aspecten waar we aan kunnen zien dat er een duister plan op de achtergrond wordt uitgevoerd om de mens uiteindelijk tot de ultieme slaaf te vormen.Afbeeldingsresultaat voor transhuman

Maar we kunnen hier een antwoord op bieden en dat is het inzien dat wij als massa uiteindelijk veel meer macht hebben dan deze kleine elite.  We kunnen ons verzetten tegen deze Nieuwe Wereld Orde door het gewoon in te zien en bewust te worden van wat er gaande is.  Het inzien dat er een complot tegen de mensheid is en deze bekend maken aan al je vrienden en kennissen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: