Spring naar inhoud

Mainsteam media begint damage control – MH17 was een vergissing !!

Zoals ik al een hele tijd heb aangegeven in meerdere artikelen is de questie met de MH17 een grote leugen.  Alles wat we in de media hebben gezien was er alleen maarop gericht om ten eerste Rusland zwart te maken, maar ook om de ware toedracht te verhullen.   Er zijn heel veel zaken onduidelijk en niet goed onderzocht door de nederlandse regering.  

 

Veel beelden van net na de ramp, die al heel snel van internet werden verwijderd, geven een heel ander beeld van wat er gebeurt is .   Mensen die duidelijk straaljagers hebben waargenomen die het vliegtuig hebben neergeschoten.  

Nu een paar jaar later , hebben ook heel veel nabestaanden nog heel veel vragen die gewoonweg niet beantwoord worden.    De roep om de waarheid wordt steeds groter , maar de waarheid kan natuurlijk nooit naar buiten gebracht worden en daarom wordt er nu in de media een campagne opgezet om alles in het daglicht te zetten van de grote vergissing.  De militairen hebben bij vergissing het vliegtuig  aangezien voor een militair vliegtuig !  

Het was geen vergissing,  de MH17 is bewust neergehaald door waarschijnlijk de oekrainse regering om daarna de schuld bij Putin neer te leggen.  

In het onderstaande artikel van Niburu kun je hier nog wat meer over lezen

Artikel  Niburu

Na jarenlang beschuldigend schreeuwen richting de Russische president Poetin als schuldige, begint het voormalig NSB orgaan de Telegraaf met een nieuwe tactiek.

Nu opeens wordt de bevolking voorbereid op het feit dat MH17 een geweldige vergissing is geweest.

Het is inmiddels al meer dan twee jaar geleden dat de rampzalige MH17 vlucht uit de lucht werd geschoten en formeel zijn we nog net zo ver als toen.

We waren in juli 2014 op een punt aanbeland waar Europa ernstig liep te twijfelen over de door Amerika gewenste sancties richting Rusland. Europa kon op zich goed met Rusland overweg en de handelsbelangen waren na de val van het IJzeren Gordijn aan beide kanten aanzienlijk toegenomen.

Dan volgt de ramp met MH17, schreeuwt de Telegraaf van de daken dat Poetin de grote moordenaar is achter dit alles en worden de door Amerika gewenste sancties zonder ook maar een verdere kik uit Europa ingevoerd.

Nu breekt het moment aan dat dit leugenachtig en levensgevaarlijke propagandaorgaan een totaal andere tactiek moet gaan voeren, want zelfs de meest geduldig wachtende nabestaande, begint nu nattigheid te voelen.

Daarom schrijven de voormalige NSB’ers een artikel met de grote kop: Een rampzalige vergissing. Met daaronder, je gelooft je eigen ogen niet: “Op grote schaal wordt geprobeerd de kwestie in de doofpot te stoppen en de waarheid te verdraaien”.

Wat ze daarmee doen, is het precies omschrijven van hun eigen acties.

Daarom laten ze nu een tweetal experts aan het woord die uitgebreid weten te vertellen dat hier alleen maar sprake geweest kan zijn van een dramatische vergissing. Wel wordt natuurlijk gezegd dat er stiekem een BUK installatie vanuit Rusland naar het door rebellen bezet gebied is vervoerd, maar dat de bemanning niet genoeg opleiding van de Russen heeft gekregen en dat ze daardoor niet in staat waren om snel genoeg het vliegtuig te identificeren.

Volgens één van die experts, een Duitser met de naam Schiller, is er geen enkele indicatie dat MH17 door een gevechtsvliegtuig is beschoten.

Een klein stukje uit een eerder artikel:

Alle experts zijn het erover eens dat een dergelijke raket onder het toestel explodeert. Hoe is het dan mogelijk dat er aan de bovenkant van de vleugel zwaar kaliber kogelinslagen zijn te zien?

Wanneer je op de volgende afbeelding kijkt dan zijn het gaten die zijn veroorzaakt door een inslag van buiten naar binnen, vanwege het naar binnen toe omgebogen metaal. Een schade aan de vleugel die moet zijn veroorzaakt door iets boven het toestel, niet eronder.

oek 3

Zoals de ex straaljagerpiloot ons e-mailde: “Dit kunnen alleen straaljagers hebben gedaan op 10km hoogte”

Bewoners uit naburige dorpen die verklaren militaire jets te hebben waargenomen, net voordat MH17 naar beneden kwam. Zij zijn er volgens een BBC rapportage die later snel werd geschrapt, van overtuigd dat deze jets verantwoordelijk zijn voor het naar beneden halen van het toestel.

Veel van de propaganda die daarna volgt, is afkomstig van een groep “burgerjournalisten” onder leiding van ene Elliot Higgins.

Iedere keer als hij er weer iets uitkraamt, komt het uitgebreid in de Telegraaf en bij televisieprogramma’s zoals het Journaal en het volledig corrupte EénVandaag.

De waarheid over Higgins:

Higgins is niet een eenzame nerd met een vreemde hobby. Hij is een onderdeel van The London Project Investigation Media Network, een samenwerkingsverband van hackers en journalisten van The Financial Times.

Zij werken naar eigen zeggen ook samen met de nog veel grotere OCCRP, The Organised Crime and Corrupting Reporting Project. Offciëel is het een onderzoeksprogramma naar de georganiseerde misdaad, maar in werkelijkheid een anti Russische informatiedatabase. De OCCRP wordt gesponsord door organisaties zoals The Open Society van niemand minder dan George Soros.

Met andere woorden: die onschuldige huisvader Higgins is in werkelijkheid onderdeel van een veel groter, bepaald niet onschuldig, netwerk waarachter onvoorstelbaar veel geld, hele grote belangen en pressiegroepen schuilgaan. Doel van de pressiegroepen is het openbreken van de Russische en Chinese markten, die zich op hun beurt steeds meer organiseren binnen de tegenhanger van de dollar-macht, het BRICS verband.

Poetin is daarbij een sta in de weg. Als ‘bewezen’ kan worden dat Poetin achter de aanslag op MH17 zit, dan is er een grote stap gemaakt.

MH17 is niet zomaar een neergehaald verkeersvliegtuig. Eliot Higgins is niet zomaar een huisvader.

Een onderzoek wat echter wel met behulp van het (internet) publiek tot stand is gekomen, is een onderzoek dat in augustus 2014 werd uitgevoerd door James Corbett van Corbett report.

In een gezamenlijke poging de waarheid boven tafel te krijgen, hebben tientallen mensen zich belangeloos beziggehouden met dit onderzoek.

Het resultaat daarvan zie je hieronder in een ruim één uur durende presentatie. Ook voor degenen die alweer een beetje vergeten zijn hoe het was, belangrijk om te zien, omdat de Telegraaf nu alweer volop bezig is om het volgende rookgordijn te trekken.

Geef de NSB’ers geen kans en verspreid de waarheid.

Bron: Telegraaf begint met MH17 damage control (video) | Niburu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: