Spring naar inhoud

DE MOED VAN THE VOICE SLACHTOFFERS VERANDERT DE WERELD

Artikel van Frank ReusinkLieve mensen,

Gisteren zijn er in mijn hoofd wel 10 verhalen langsgekomen. 10 verhalen die ik had kunnen schrijven over The Voice en de uitzending van BOOS.

Ik had kunnen schrijven over macht, over misbruik, over mannelijke seksuele onvolwassenheid, over slachtofferschap, over moed, over liefdeloosheid, over schijnheiligheid, over ons kop in het zand steken en of over het negeren van signalen.

Maar eigenlijk kan ik nu alleen nog maar schrijven over de bewonderingswaardige kracht van de slachtoffers.

✅ Ik heb bewondering voor het lef en de moed, die de slachtoffers hebben getoond om zich uit te spreken.

✅ Ik heb respect voor de slachtoffers, die gewacht hebben op het juiste moment om naar voren te stappen.

✅ Ik heb waardering voor de slachtoffers, die hun innerlijke twijfels, angsten en onzekerheden hebben overwonnen om toch aangifte te doen.

Mijn dankbaar is groot voor de steen, die zij hebben verlegt in het wereldwijde probleem dat “machtsmisbruik” heet.

Dankzij hun pijnlijke verhalen wordt elke Nederlander wederom keihard met de neus op de feiten gedrukt, wat er gebeurt als mensen en systemen te groot worden waardoor ze hun macht kunnen misbruiken ten koste van een ander.

En laten we niet naïef zijn. Natuurlijk gebeurt dit niet alleen bij The Voice of in de mediawereld. De wereld zit nog steeds vol met mensen en systemen, die zo groot zijn en zich zo onaantastbaar wanen waardoor mensen in het systeem macht kunnen verkrijgen en misbruiken.

Daarom ervaar ik dat deze slachtoffers niet alleen zichzelf maar ook de gehele mensheid een hele grote dienst hebben bewezen door naar voren te stappen. Hoe moeilijk dit ook geweest moet zijn.

Ik weet zeker dat hun moed een bijdrage gaat leveren in:

✅ het stoppen van het misbruik van het onschuldige kind.

✅ het stoppen dat het mannelijke misbruik kan maken van het vrouwelijke.

✅ het stoppen van het archontische, narcistische, psychopathische energieveld, dat de vrije en bezielde mens tracht te overheersen.

✅ het een halt toeroepen van mannen, die hun seksuele onvolwassenheid uitleven ten koste van vrouwen.

✅ het stoppen van globalistische machtigssystemen, die de vrije en bezielde mens nog onmachtiger maakt.

✅ het stoppen van het “idoliseren” van mensen en hen succesvol te noemen die karmisch gezien heel onsuccesvol zijn.

En ja, het feit dat deze slachtoffers naar voren zijn gestapt, stimuleert mij om terug te gaan naar datgene waarvoor ik ooit ben begonnen.

Erkenning krijgen voor al die duizenden vaccinatieslachtoffers in Nederland.

Vanuit mijn plek wens ik alle slachtoffers van welke vorm van machtsmisbruik en zeker seksueel misbruik veel sterkte en heling toe.

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

1 reactie »

  1. Als slachtoffer van maandenlang seksueel misbruik als 13 jarig meisje vind ik het heel moedig van de vrouwen. Ik heb me heel lang een ,,vies,, kind/vrouw gevonden. Ben al vroeg getrouwd met een, wat ik veel later pas begreep , verkrachter binnen t huwelijk. Pas nu na 50 jaar komt alles boven. Ik hoop zo dat alle verkrachters, ritueel misbruikers en andere viespeuken flink gestraft zullen gaan worden. Ook de heer Demmink mag zijn straf niet ontlopen…Ik hoor steeds meer vrouwen in mijn omgeving die nare ervaringen hebben gehad. 🙏🙏🙏🙏

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: