Afbeeldingen

Wie zijn onze koning en koningin eigenlijk?

In juli 2015 plaatste ik  al grote vraagtekens bij  de identiteit van het koningshuis.

Afbeeldingsresultaat voor Is Willem van Oranje de stamvader van ons koninklijk huis?Al langer geleden waren er ook vraagtekens door het gerucht dat rondging kort na de geboorte van prinses Juliana.In mijn jeugd hoorde ik van mijn moeder dat er in een bejaardentehuis in Amersfoort een mevrouw woonde, die zei dat prinses Juliana haar kind was. Maar daar schonk toch niemand aandacht aan, want dat mens wat toch “kinds” zoals  ‘dementie’ vroeger werd genoemd.

Onderstaande komt uit de  blogspot van Jacobus de Roma:Het toeval wil dat rond 1960 een oudere dame de gehele dag in bejaardentehuis Nijenstede te Amersfoort verkondigde dat haar dochter koningin Juliana was. Deze dame had vroeger in Soest gewoond.

Steeds meer komen geluiden naar voren dat Juliana geen kind is van Wilhelmina,maar een “geruilde”dochter van een moeder uit Soest. Een burgermeisje dus zonder enig “blauw bloed” wat zou kunnen verwijzen naar het DNA van de Russische Tsaar. Zonder duidelijkheid van een DNA Afbeeldingsresultaat voor julianaonderzoek ziet het er dus naar uit dat deze “koninklijke”familie niet alleen geen recht op de troon en vermogen heeft, maar heeft gefraudeerd over de afkomst.dus  eigenlijk een geadopteerd kind, omdat er steeds iets niet goed was met de babies.

Omdat de buitenlandse adel precies weet hoe de vork in de steel zit en neerkijkt op deze “pseudo Oranjes” (het laatste staatbezoek aan Engeland was in 1982) kon men slechts een niet adelijke partner met zeer twijfelachtige reputatie vinden,zoals Maxima Zorreguieta en Mabel / de Marmot. Het is blijkbaar om die reden dat Beatrix besloot bij koninklijk besluit in 2001 en tenslotte nogmaals aangevuld in 2004 dat alle met de naam van Oranje-Nassau van Amsberg de titel graaf of gravin of het predikaat jonkheer of jonkvrouw mochten voeren.Dat is riskant,want een DNA onderzoek moet uitwijzen of er uberhaupt een Oranje in de “Koninklijke familie”bestaat.

Dus de buitenlandse adel is hier helemaal van op de hoogte. Wie weet hebben ze allemaal wel zo’n soort geheim en houden ze het daarom stil. Er zijn aanwijzingen over de ware afkomst van twee buitenlandse prinsen, maar dat is weer een ander verhaal. Dat bedoel ik daar daar dus mee.
Wilhelmina en Juliana

De uiteindelijk vijf miskramen van Wilhelmina hingen samen met haar syfilis, naar buiten werd meegedeeld dat het tyfus was. Wilhelmina was in feite net als prins Hendrik tot na 1910 ook onvruchtbaar door haar syfilis. Na de “geboorte”(lees adoptie Juliana)probeerde Wilhelmina nogmaals ZELF een kind te krijgen.Dit werd de vijfde miskraam.

Diagnostisering van syfilis werd eerst 1906 wereldkundig gemaakt (August Wassermann) Eerst op 31 augustus 1909 werd Salvarsan 606 (Arsphenamine) op een konijn uitgetest. In 1910 werd het zeer giftige en niet werkende middel Salvarsan op de markt gebracht,tot eerst 1928 de penicilline werd ontdekt. De historicus Kikkert heeft zich wel eens laten ontvallen, dat na de zoveelste miskraam een kind werd geboren, met afwijkingen, ongeschikt als troonopvolger.De telg van Wilhelmina was bij de geboorte niet helemaal gezond en er diende een vervanging, middels ruil te komen en een familie in Soest voedde “gekke Klaartje”op waar de ouderen van Soest en Baarn nog over mee kunnen praten. Juliana zou zijn binnengebracht als baby van een burgervrouw uit Soest. Het toeval wil dat rond 1960 een oudere dame de gehele dag in bejaardentehuis Nijenstede te Amersfoort verkondigde dat haar dochter koningin Juliana was.Deze dame had vroeger in Soest gewoond.Is dat o.a. de reden voor weigering van een DNA onderzoek? In dit licht wordt het duidelijk, hoe Bernhard von Lippe,die hiervan op de hoogte moet zijn geweest,ongestraft er tientallen maîtresses op na kon houden.

Je kan hier het hele verhaal lezen in de blogspot van Jacobus de Roma

“Oranjes” actief in de Bilderberg groep

Afbeeldingsresultaat voor bernhardWeet je dat Bernard von Lippe Biesterveld mede-oprichter is van de
Bilderberg Groep?
De Ware Wereld schreef al eerder over de Bilderberg groep

Voor deze bijeenkomsten worden veel belangrijke zakenlui en politici uitgenodigd van over de hele wereld.
Hier is een gastenlijst van 2015 die gepubliceerd is http://vrijetribune.nl/2015/06/gastenlijst-bilderberg-2015/Bepaald geen koffie- of borrelclubje.

Je ziet dat de Oranjes zorgen dat er een vertegenwoordiger is. Niets van deze bijeenkomst komt naar buiten en  er worden ook geen notulen gemaakt.
Is dat niet vreemd?  Dat wekt veel wantrouwen en verwachtingen dat hier niets goeds voor de internationale bevolkingen besproken wordt.  Waarom zou het anders  zo angstvallig geheim gehouden worden? Kijk maar naar de laatste ontwikkelingen zoals de vreemdsoortige huurverhogingen, 40% inhoudingen op een basissalaris, weinig tot geen rente op spaarrekeningen, wetswijziging voor orgaandonatie, gesjoemel met de geheimhouding van onze medische gegevens, camera’s op alle hoeken van de straat,zo lijkt het.  Zo zijn  er nog veel meer ontwikkelingen te vinden,waarvan ik durf te zeggen dat ze voortkomen uit de Bilderbergbijeenkomsten.Afbeeldingsresultaat voor bilderberggroep

De koning en hiervoor Beatrix zijn hier mede voor verantwoordelijk. Mogelijk hebben ze ook nog een dikke vinger in de pap ,aangezien Bernhard mede-oprichter was.

Nederland is niet te benijden met dit koningshuis dat onterecht op de troon blijft zitten.

img_3157

Mijlpaal: Renés Wereld behaald 50000 views

cropped-5c8fc-neuroplasticity2.jpgNa 3 jaar geblogd te hebben in de huidige vorm heeft Renés Wereld de 50000 views bereikt.

Iedereen bedankt die daar een steentje aan heeft bijgedragen en ik hoop dat we in de toekomst nog meer lezers mogen ontvangen.

Het geeft mij in ieder geval het gevoel dat ik door moet gaan met mijn zoektocht naar de waarheid.  Want ik weet nu wel , wat de afgelopen jaren mij geleerd hebben, dat de wereld compleet anders in elkaar zit dan dat ons wordt voorgehouden.

Gelukkig zien steeds meer mensen dit in en kunnen we misschien met deze nieuwe , of eigenlijk oude, kennis met elkaar een betere wereld maken.

Waarom zwijgt de Nederlandse media over de moordaanslag op Poetin? 

De Westerse media, uitgezonderd de Engelse, blijven doodstil over de dramatische gebeurtenissen in Moskou enige dagen geleden.

Of het nu een directe moordaanslag was op de Russische president Poetin of een waarschuwing, de boodschap is luid en duidelijk aangekomen.

Wanneer de auto van de Amerikaanse president Obama in Washington zou zijn geramd door een Mercedes die op volle snelheid vanaf de andere baan deze zou hebben geraakt en waarbij de chauffeur van Obama zou zijn gedood, dan had je dagenlang niets anders gezien dan berichten over dit incident.

Hele panels van deskundigen zouden aan het woord komen in allerlei praatprogramma’s en er zou urenlang worden gespeculeerd over welke terrorist hier wel niet achter zou zitten, om dan na korte tijd tot de conclusie te komen dat het Poetin geweest moet zijn.

Maar, wanneer iets dergelijks de Russische president Poetin overkomt, zwijgen de door de Chazaren gecontroleerde media braaf.

Waarom? Waarom wordt er over zoiets belangrijks niet gerapporteerd?

Meer dan 24 uur na de gebeurtenis verschijnen wat summiere berichten. Alsof het een “normaal” ongeluk is waarvan toevallig spectaculaire beelden beschikbaar zijn.

Het komt niet vaak voor dat een staatshoofd een dergelijke dramatische en gewelddadige boodschap krijgt.

Zo’n “ongeluk” organiseren, is niet zo moeilijk voor één van de vele buitenlandse inlichtingendiensten die zich in Moskou bevinden. Moskou is wat dat betreft een ideale stad om iets dergelijks op te zetten, want in het grotere geheel van buitenlanders in die stad vallen ze nauwelijks op.

Volgens een lezer die een Russische vrouw heeft, zit het verhaal iets anders in elkaar dan wordt verteld in de Engelse media. De auto die het ongeluk veroorzaakt, de Mercedes, rijdt op een soort gereserveerde middenbaan die alleen gebruikt mag worden door VIP personen. Dan op een gegeven moment zwenkt de Mercedes van die baan en ploegt met volle snelheid in de BMW die uit tegengestelde richting komt.

In dit geval zou de Mercedes dus de auto van Poetin zijn en zou de chauffeur van die auto zijn overleden en die van de BMW zwaar gewond. In de Engelse media werd verondersteld dat Poetin’s werkauto een BMW is maar dat is een Mercedes. Voor de inhoud maakt het weinig uit, want het lijkt erop dat de Mercedes van buitenaf is gehackt, waardoor deze zonder enige aanleiding van een recht stuk weg afwijkt en frontaal op een andere auto botst.

De gebeurtenissen in Moskou hebben alles te maken met het feit dat de machthebbers achter de schermen hun zinnen hebben gezet op Rusland waarbij Poetin, de luis in de pels, dient te verdwijnen.

De Chazaren, een Turks volk dat zich voornamelijk voordoet als Joden en zich als een virus in alle belangrijke organisaties ter wereld heeft binnengewurmd en daar de macht gegrepen, heeft onderweg naar de totale wereldcontrole één doel:

Het einddoel van de Chazaren is de onderwerping van Rusland, de controle van Centraal Azië en de bezetting van de Zijde Route die al duizenden jaren een belangrijke handelsweg is van oost naar west. Wanneer ze ook dit alles in handen hebben, hebben ze in feite de door hen uiteindelijk gewenste wereldcontrole.

Een van de manieren waarop zij hoopten de situatie in Rusland zodanig te destabiliseren waardoor Poetin zou worden verdreven, was door het infiltreren van het virus en Chazaar George Soros met zijn Open Society Foundations, wat niets anders zijn dan dekmantels om een land te destabiliseren. Poetin zei dan ook niet voor niets dat hij heel blij was dat hij Soros en zijn hele handel het land had uitgeknikkerd.

Wanneer je ons uitgebreide artikel leest over de Chazaren en hoe ze zich overal hebben weten binnen te wurmen, lees je daar ook hoe de koninklijke familie van Saoedi Arabië directe afstammelingen zijn van de originele Chazaren.

Dan wat de historicus en auteur Eric Zuesse enkele dagen geleden schreef:

De gelekte e-mails laten een beeld zien van een Bill en Hillary plan om Rusland te vernietigen. Een plan dat origineel afkomstig is van de Amerikaanse president George Herbert Walker Bush in 1990 en dat verder is doorgevoerd door zijn zoon George W. Bush en door de beide Clintons.

Dit plan is eigenlijk nu pas in de openheid gekomen door de gelekte e-mails van persoonlijke communicatie van de hoofdrolspelers die deelnamen aan dit plan, waaronder Bill en Hillary Clinton, George W. Bush, Victoria Nuland, Jeffrey Feltman, Saoedi prins Bandar bin Sultan al-Saud, de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman al-Saud en de emir van Qatar.

xxx

Alhoewel de Chazaren niet zullen rusten voordat het struikelblok Poetin is verwijderd, is in ieder geval deze moordpoging mislukt. En als het een waarschuwing was, prima, want een gewaarschuwd mens telt voor twee. Het karakter van Poetin lijkt echter niet van zodanige aard dat hij zich laat intimideren en zijn vijanden weten dat ook. Reden voor ons om met vrij grote zekerheid aan te nemen dat het hier om een moordaanslag op de Russische president ging.

Hillary Clinton en haar “evil” eigenaren kunnen het de wereld nog even lastig maken, maar winnen zullen ze niet.

Waarbij dan de bekende profeet Edgar Cayce toch gelijk gaat krijgen en de New World Order uiteindelijk het onderspit zal delven. (Feestje!)


Het volgende is een deel uit een artikel dat wij schreven een dag na het neerhalen van vlucht MH17 boven het oosten van Oekraïne.

In deze “endgame” waarin wij ons op dit moment bevinden, gaat het om niets anders dan de totale wereldheerschappij (NWO). Iemand die zich daar niet bij heeft neergelegd en dit ook niet zal accepteren is Vladimir Poetin en zijn Rusland. Sterker nog, niet alleen werkt hij niet mee aan de voorgenomen wereldheerschappij van Amerika/Israël, hij ligt zelfs volkomen dwars, zoals vorig jaar ook bleek in Syrië.

Zo schreven wij in een eerder artikel al over het “verraad van Poetin” aan de NWO.

“Echter, waarschijnlijk heeft een Amerikaanse topdiplomaat, Christopher R. Hill, de spijker op z’n kop geslagen door te zeggen dat Rusland de “New World Order” heeft verraden, een Order waar zij volgens Hill de laatste 25 jaar onderdeel van hebben uitgemaakt.

Volgens Hill bestond voor Rusland de weg naar de New World Order uit Russische deelname aan de westerse systemen, instituten, markteconomieën en een parlementaire democratie. Met andere woorden, een New World Order geleid door de Jezuïeten met als voornaamste uitvoerende macht de bankiers en megabedrijven.


Zo zegt Hill dat het toegeven en meewerken van Rusland aan deze New World Order één van de belangrijkst behaalde mijlpalen was in het tijdperk na de Koude Oorlog. Eigenlijk is hij een beetje verbaasd dat Rusland al die voordelen van de The New World Order laat voor wat ze zijn en volkomen maling schijnt te hebben aan het “grotere doel”.

Poetin zelf heeft aangeven niet te zullen bezwijken onder druk, opgelegd door anderen, zoals we schreven in een eerder artikel:

In maart 2012 hield Vladimir Poetin na zijn verkiezing tot president met tranen in zijn ogen in Moskou een historische toespraak voor het Russische volk.

In die toespraak waarschuwde hij voor krachten die erop uit waren op Rusland “op te slurpen” en dat er niets en niemand is die aan Rusland zijn wil gaat opleggen. Na ongeveer anderhalve minuut in onderstaande korte video kun je dit horen:

De vraag waarom dit alles gebeurt in de Oekraïne is daarmee beantwoord. De echte hamvraag is of Poetin zal afwachten en alle voortdurende provocaties zal blijven slikken. Of zal hij omdat hij uiteraard ook weet wat de uiteindelijke uitkomst zal zijn, besluiten om zelf eerder in actie te komen.

Op een hoger niveau is het een strijd tussen licht en duister. Zoals we schreven in een eerder artikel in verband met het Derde geheim van Fatima:

Er wordt ook gezegd in Rusland dat Poetin één van de “zeven speciale kinderen” is van de nationale orthodoxe kerk. Kinderen die zijn geselecteerd, opgevoed en beschermd door de kerk gedurende de afgelopen honderd jaar. Poetin zou van deze zeven de laatste zijn en voorbestemd om Rusland te leiden naar wat wij de eindtijd zouden noemen.

Het is dan ook waarschijnlijk dat de door Poetin met buitenaardsen gesloten overeenkomst  met volledige instemming en medewerking van de Russisch orthodoxe kerk is gebeurd. Ook dat Poetin het spel met het satanische westen heeft meegespeeld tot het moment dat de tijd rijp werd geacht om te breken. Te oordelen naar de toespraak uit begin 2012 zal dat ergens kort voor die datum hebben plaatsgevonden.

Dat de door Amerika en de daarachter opererende satanische krachten uiteindelijk niet zullen zegevieren, werd al in de jaren dertig van de vorige eeuw voorspeld door de beroemde “slapende profeet” Edgar Cayce, zoals wij schreven in een eerder artikel:

In de jaren dertig deed Cayce een voorspelling over de “zonden” van wat hij noemde de “key nations”, de belangrijkste landen ter wereld.

Amerika: is haar motto “in God we trust” vergeten
Engeland: verwaandheid
Frankrijk: lust
China: isolationisme
India: het niet delen van kennis
Italië: onderlinge strijd

Hij zei in die voorspelling verder dat Rusland het baken van hoop voor de wereld zal worden.

Cayce voorspelde zowel het begin als het eind van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. In de jaren ’20 waarschuwde hij voor de komende rassenonlusten in Amerika en hij voorspelde de dood van twee presidenten.

“Door Rusland zal de hoop voor de wereld komen”, zo zei Cayce. “Niet door wat men soms noemt Communisme of Bolsjewisme. Nee, maar vrijheid, vrijheid. Dat ieder mens zal leven voor zijn medemens. Dat principe is daar geboren. Het zal jaren duren voordat dit zich zal uitkristalliseren, maar toch zal vanuit Rusland de hoop van de wereld weer komen”

Bron: Waarom zwijgen (Nederlandse) media over moordaanslag op Vladimir Poetin? (video) | Niburu