Galerijen

Is er leven na de geboorte…?

Dit bijzondere vziel01erhaal is een vergelijking met de vraag die vaak wordt gesteld: is er leven na de dood?
Mensen hebben een stoffelijk lichaam die functioneert op deze aarde.ziel02
Ik merk altijd dat er een ziel in mijn lichaam woont.
Toen mijn kinderen kleuters waren en opa was overleden heb ik dat als volgt uitgelegd: Het lichaam van opa zoals je hem hebt gezien, leeft niet meer. Dat gaan we begraven. Maar wat in het hoofd zit, waar je mee denkt (van opa in dit geval) is naar de hemel gegaan.
Andere mensen zeggen wel dat de overledene (kan ook een huisdier zijn) een sterretje is geworden.  Zolang het voor een jong kind maar begrijpelijk is.

Maar voor volwassenen werkt dat verhaal al lang niet meer.
Jaren geleden hoorde ik dit onderstaand  verhaal dat me altijd is bijgebleven. Ik kwam het tegen omdat iemand (die ik niet eens ken)  het deelde op Facebook.

Ik heb meteen mijn laptop erbij gepakt om passende afbeeldingen te zoeken en wil dit verhaal graag met jullie delen. Het is een echte nadenker. Voor mij is het onvoorstelbaar dat er na dit menselijk leven helemaal niets meer zou zijn.

 

regenboogbrug
De regenboogbrug voor zielen

 

tweeling01In de buik van een moeder zitten twee baby’s. Zegt de één tegen de ander: “Geloof jij in een leven na de bevalling?”
“Waarom vraag je dat? Natuurlijk!”, zegt de ander. “Er moet iets zijn na de bevalling. Misschien zijn we hier wel om onszelf voor te bereiden op dat wat we later zullen zijn.”
“Onzin”, zegt de één. “Er is geen leven na de bevalling. Wat voor soort leven zou dat zijn?”
Zegt de ander: “Ik weet het niet, maar ik denk dat er meer licht zal zijn dan hier. Misschien kunnen we daar wel lopen met onze benen en eten met onze monden. Misschien dat we meer zintuigen hebben om dingen te begrijpen die we nu niet begrijpen.”
Zegt de één: “Dat is absurd. Lopen is onmogelijk. En eten met onze monden? Belachelijk. De navelstreng geeft ons alles wat we nodig hebben. Maar de navelstreng is heel kort. Dus leven na de geboorte is sowieso uitgesloten.”
De ander staat erop. “Nou, ik denk dat er iets is en misschien is het anders dan hier. Misschien hebben we die navelstreng wel helemaal niet meer nodig.”
“Onzin. En trouwens, wat als er nog leven is, waarom is er dan nooit iemand uit dat leven teruggekomen? Bevalling is het einde van het leven. Daarna is er niets dan duisternis, stilte en vergetelheid. Het brengt ons nergens.”
“Nou, dat weet ik nog niet. Wat ik wel weet, is dat we moeder ontmoeten en dat ze voor ons zal zorgen.”
“Moeder? Geloof je echt in moeder? Dat is om te lachen! Als moeder bestaat, waar is ze nu dan?”
De ander antwoordt: “Ze is overal om ons heen. We zijn omringd door haar. We zijn van haar. In haar leven we. Zonder haar zou en kan er geen leven zijn.”
Zegt de één: “Nou, ik zie haar niet en ik merk niks van haar, dus het is alleen maar logisch dat ze niet bestaat.”
Waarop de ander zegt: “Soms, als je stil bent en je echt luistert, kan je haar aanwezigheid voelen en kan je haar liefhebbende stem horen, die ons roept van boven.”

tweeling02

Door Ankie Schrijver

Ons geld is waardeloos ✅

De man in deze video legt uit waarom ons geld slechts papier zonder waarde is.
Vroeger was er nog  wel sprake van goudstaven die lagen opgeslagen in kluizen bij de Nederlandsche Bank. Die vertegenwoordigde de waarde van het briefpapier dat in omloop was. Maar dat is al lang ingepikt door de elite.

Dat is in het verleden ook al gebeurd in Amerika.
intussen hebben o.a.  de Amerikaanse en Europese banken onbeperkt geld laten drukken waarvoor geen borg was in de vorm van goudstaven. Dus is er sprake van valsemunterij, zoals dat heet.

Er komt binnenkort een  moment dat de banken ons het geleende geld terug willen laten betalen. Maar dat heb je niet in één keer, dus mag je het nog een keer lenen met rente.
Dan leen je geld om een vorige lening terug te kunnen betalen met geld dat helemaal niets meer waard is, maar toch nog eens rente over mag betalen.

?????????? Rente over niets is niets zou je zeggen. Maar de banken denken daar anders over en dus nemen ze alles in beslag. Wij hebben straks geen bezittingen meer.

Daar word je toch helemaal eng van?

 

Door Ankie Schrijvers

 

0 euro biljet

 

Facebook voert censuur uit ✅

 

facebook-censuur-martin-vrijland-300x185Al langere tijd worden geplaatste teksten op Facebook gecontroleerd in opdracht van de overheid.
Ja, want voor wie anders?
Er is een team die het nodig vindt om hele artikelen te verwijderen dat niet strookt met de wensen van de overheid, dan wel een link naar het volledige artikel onklaar te maken.
Die zelfs  niet schuwen om erbij te vermelden dat het om een schadelijke link zou gaan. (Je kan dit zelf lezen op http://www.martinvrijland.nl)
Daar wil ik even mijn visie op geven.

Even voor de duidelijkheid: Martin Vrijland is geen “gekkie” en ook niets in die richting. Want waarom wordt hij anders in de gaten gehouden met wat hij publiceert? Omdat hij onzin schrijft? Nou, nee. Wat zou Facebook dat nou interesseren? Niets! Zo iemand gaan ze toch niet volgen in zijn schrijfsels? Lekker belangrijk!
Maar Facebook doet dat dus wel.

censuur2 - kopieOmdat Martin Vrijland alles tot op de bodem uitzoekt, desnoods door persoonlijk onderzoek ter plekke als dat mogelijk is. Facebook heeft opdracht gekregen van de overheid om hem te saboteren wanneer er te veel ware informatie wordt geschreven. Feiten die wij Nederlanders niet mogen weten.

Dat gebeurt toch niet in Nederland denk je dan, maar er er is heel veel mis in Nederland en de liegende overheid.
Dat zeg ik niet zomaar. Dus je schouders erover ophalen heeft weinig zin, aangezien het niets verandert aan de situatie.
Wel lopen meer alternatieve websites risico. Waar blijf je dan met de vrijheid van meningsuiting? Die is steeds verder te zoeken!

bannerafb_2

 

Ankie Schrijvers

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

Vreemd licht na middernacht ✅

Op 25 juni liet ik ca. kwart over twaalf, na middernacht dus, mijn visite uit.
Tot onze verbazing zagen we recht tegenover ons  een  gele gloed door de wolken heen schijnen. Het was een zacht licht  en het bleef constant.
Het bereik was ook best groot, want degene die op visite was heeft het onderweg naar huis het een half lang kunnen zien, terwijl het verlichte deel langzaaam afnam in grootte.
Dat  is ook te zien op de foto die ik een half uur later maakte. Toen was de kleur ook verandert van geelachtig naar groenachtig.

Om nou te zeggen dat het licht is dat uitstraalt van kassen die ’s nacht verlicht worden dat gaat me te ver. Dan zou ik dat elke nacht moeten kunnen waarnemen en  dat zie ik nooit.  Het is ook op grotere afstand nog zichtbaar en de kleur verandert later.

Wie heeft dit licht wel eens gezien en weet wat het zou kunnen zijn?

Ankie Schrijvers

 

 

 

 

De leugens over pyramides ✅

Zoals gewoonlijk vertelt de elite ons veel leugens, zo  ook over de pyramides. Daarvan bestaan er wereldwijd veel meer dan wij weten. De  voor ons bekendste staan in Egypte, de bakermat van de goden.

Ze hebben er een mooi sprookje van gemaakt. Het zouden de graven zijn van overleden farao’s, koningen van Egypte.  Begraven met hun vrouw(en) dieren, slaven en  alles wat er nodig is voor de grote reis.
In Gizeh is er een pyramide die van binnen bezichtigd kan worden. Daar is te zien hoe de gemummificeerde farao in een sarcofaag is neergelegd.

masker
Masker van een sarcofaag

Maar er zijn nog veel meer piramides in o.a. dezelfde omgeving die gesloten zijn en niet toegankelijk voor het publiek. Waarom eigenlijk niet?
Daar is een goede reden voor.  Piramides zijn helemaal geen graven, nooit geweest. Daar zijn ze ook niet voor gebouwd.
Ze staan ook altijd in groepen van drie bij elkaar en die zijn van binnen onderling verbonden, ook ondergronds.

piramiden

Een groep onderzoekers heeft zo’n groep piramides onderzocht en er geen doden gevonden die daar begraven lagen, dus weten meteen dat ze daarvoor niet bestemd zijn.

Weet je dat er over de hele wereld piramides staan, ook in China? Daar mag iemand komen.die blijven hermetisch gesloten.
Zelfs op de bodem van de oceaan zijn pyramides waargenomen. Ze vormen een wereldwijd mysterie dat alleen maar groter wordt.

Deze video laat iets zien over de piramides waarover we zo weinig weten, omdat het blijkbaar een groot geheim is dat die bestaan en waar ze voor dienen.

 

Ankie Schrijvers

 

 

Chemtrailpiloot wijst naar opdrachtgever

Op het internet circuleren deze foto’s. Het is niet bekend waar deze foto is gemaakt, maar duidelijk  is wel dat de piloot het helemaal heeft gehad met de opdrachtgevers (van het besproeien van de wereldbevolking). Hij brengt deze opdrachtgevers in beeld.  De Zionisten, oprichters van de staat Israël  in  1948. Vlak na de tweede wereldoorlog.

jodenster

Let op: niet te verwarren met de Joden die onder leiding van Mozes en later Jozua naar het land Kanaän werden geleid.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Beloofde_Land

                                                zion

palestina

 

 

 

 

 

Maar denk niet dat Israël  als land de grote boosdoener is. Deze staat is in 1948 opgericht als dekmantel voor de VN die nu het hele gebied in nieuwe schoolboeken al van de kaart heeft geveegd. Lees hier wat er werkelijk gebeurt http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/01/VN-wist-Isral-compleet-van-de-kaart-in-Palestijnse-schoolboeken

De plannen van de elite of illuminatie worden langzaam zichtbaar al zwijgen alle media hierover.

jodenster

Ankie Schrijvers

Free Masons zichtbaar aanwezig bij aanslag Londen

Er waren meerder opvallende details op 22 maart in Londen.
Alfred Lambremont Webre maakte een behoorlijke lijst met opvallende punten,waarvan de belangrijkste hier worden genoemd.

22-3 is een satanische feestdag voor de illuminati.  Op 22-3 waren er die dag in 2016 aanslagen in Brussel op luchthaven Zaventem en bij metrostation Maalbeek.
Precies een jaar later was het raak in Londen.

Wat er onder andere opviel was een soort generale repetitie met een ander onderwerp op 19 maart. Een paar honderd man vanwege terreurdreiging.

Armed counter terrorism officers of the London Metropolitan Police, take part in a training exercise to rescue hostages held by armed terrorists, played by actors, from a cruise boat on the river Thames, in London
ls

Opvallende dingen op 22-3-2-017:
Waarom was de hoofdingang naar beneden van de ingang van het parlement open en onbewaakt gelaten? Normaal gesproken zijn daar vier stafleden gestationeerd bij alle ingangen, twee binnen en twee buiten.

westminster

 

 

Het  viel op  dat er niemand dienst had toen de aanvaller arriveerde.

Er was melding gedaan dat de CCTV camera’s voor de Westminster off-line waren gezet.

Er waren dus vanaf die locatie geen camerabeelden geregistreerd op het moment dat ze juist nodig waren. Of juist niet….het is maar net van welke kant je het wilt bekijken.
helicopter2helicopter1

Dit keer waren de Free Masons  zichtbaar aanwezig. Het logo stond duidelijk op de eigen helicopters. De Free Masons (in Nederland de Vrij Metselaars genoemd) is niet zomaar een vereniging. Degenen die hier lid van zijn hebben eerst een test af moeten leggen en geheimhouding moeten zweren. Hier zijn een aantal namen te vinden van leden:

http://www.vrijmetselarij.nl/lavertu/Vrijmetselarij/Bekendevrijmetselaren.aspx
Waaronder in Nederland de koning en een grootgrutter.

Dit hele toneelstuk is geregeld door Free Masons en dat wilden ze dit keer duidelijk laten zien.

logo fm

Dit is het logo van de Free Masons / Vrijmetselaars.
Simpel uitgelegd staat de G voor Geometrie  staat daar  omheen een passer en een zogenaamde winkelhaak.
Maar in werkelijkheid steekt er veel meer achter.

Mannequin betekent ook : etalagepop.

Wie zich verdiept in de Illuminati komt steeds bepaalde getallenreeksen tegen: 11, 911, 22, 33, 13 en 666. Dat is niet zonder reden, want numerologie behoort tot de ‘verborgen kennis’, die door de Illuminati en Vrijmetselaars wordt benut om hun sinistere plannen te bekrachtigen.

Lees bijvoorbeeld hier waarom Rutte 33 zetels kreeg.
http://www.ellaster.nl/2017/03/17/waarom-behaalde-rutte-overwinning-33-zetels/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben een reptielen brein maar wat hier gebeurt is niet menselijk meer

 

reptielenbrein

In onze hersenen hebben we drie verschillende breinen. Eén daarvan is het reptielenbrein die het in noodgevallen overneemt om te overleven. Wanneer je zo vreselijk schrikt dat je even niet meer kan bewegen, maar je toch in gevaar bent.
Dan neemt je reptielenbrein het over als de automatische piloot die je actie laat ondernemen buiten je bewustzijn om. Dat je je later afvraagt, hoe heb ik dat kunnen overleven?
Hier  staat een uitleg over de werking van ons menselijk brein:
http://www.coachy.nl/coaching/de-controle-kwijt/

 

Maar degene in dit filmpje heeft wel een heel ongewoon supersnelle reactie. Dat is geen echt mens, maar een levensgroot reptiel (reptilian) die zich voordoet als mens. (Ik schrijf hier geen wartaal, maar het is een heel waar verhaal apart, voor wie hier nog niet in thuis is). We komen hier nog op terug.

Een mens kan niet zo snel reageren en zonder een schrammetje wegrennen, nadat hij van een brommer valt en vrijwel meteen door een bus zou zijn overreden als hij niet zo onmenselijk snel was weggedoken.
Zoals je ziet is dit nietsvermoeden gefilmd met  een dashboardcamera.

 

De negatieve rente is in aantocht ✅

Bijna niemand heeft het in de gaten of durf het te zeggen, maar de banken drukken zoveel papier geld bij dat je niet meer kunt spreken over inflatie. Het gaat in deze video over dollars. Maar voor de euro geldt hetzelfde.
Wanneer de banken alle saldo’s contant uit zouden moeten betalen aan alle Europese rekeninghouders. Dan zou er nooit voldoende papiergeld en munten genoeg zijn om te verzilveren. Dat heet dan bankroet.
Dan wordt alles en onbetaalbaar.
Negatievere rente op je spaargeld ligt al op de roer.

De Triodosbank heeft de rente al op 0 gezet en sluit negatieve rente niet uit.

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.

 

Anne Frank is gereïncarneerd in Zweden – aantoonbaar ✅

 

Ja, ik weet het, dit klinkt voor veel mensen als iets ongelooflijks en pure fantasie.
Maar ik  (Ankie Schrijvers) ben er van overtuigd dat het waar is omdat alles klopt.
Dus ik hoop dat niemand nu meteen afhaakt, want het is zo bijzonder. Daarom wil het toch graag delen met de lezers van Renes Wereld.

anne-schoolfoto
Het wordt misscien een beetje zweverig, maar dit is een uitleg over de onsterfelijke ziel en.of geest die in ons stoffelijke lichaam woont. Kort gezegd: dood is niet DOOD.

zielReïncarnatie (Latijn: caro = “vlees”; re=opnieuw, “wedervleeswording”, Grieks metempsychôsis, “opnieuw bezield”, vandaar “zielsverhuizing”) is de religieuze of filosofische opvatting dat het niet-lichamelijke deel van een levend wezen (de ziel of de geest) na de dood niet verdwijnt maar opnieuw in een ander levend.

Het Zelf of de ziel is eeuwig – Door Wendy Gillissengeest-ziel-en-lichaam-1
Wij zijn eeuwige wezens, met onbegrensde vrije wil, en de persoonlijkheid die we in elk ander leven aannemen is in wezen een deel van ons totale Multidimensionale Zelf of Ziel. Ons Multidimentionale Zelf verblijft in de Eenheid, net als de Schepper, en is daarom niet onderhevig aan tijd en aan de dualiteit zoals wij die kennen. Het Zelf of de ziel is eeuwig, onaantastbaar, en onbegrensd in haar mogelijkheden.
https://www.nieuwetijdskind.com/reincarnatie-en-het-multidimensionale-zelf

 

barbo-karlen-kleur

Barbro lijkt zelfs op de jonge Anne (midden)

 

Korte Nederlandse omschrijving
Barbro Karlen werd in 1954 geboren in Zweden, dus ongeveer 9 jaar na het overlijden van Anne Frank in het kamp Bergen-Belsen.
Ook bij Barbro zat het schrijven in het bloed; op 12-jarige leeftijd verscheen haar eerste boek met gedichten.Haar leven is vanaf klein kind heel bijzonder geweest. Vanaf haar tweede jaar had ze nare dromen over een ander leven en werd heel angstig wakker.
Toen ze kon praten, zei ze tegen haar ouders, dat haar naam geen Barbro was maar Anne.Het werd voor fantasie aangezien. Maar Anne bleef de dromen houden en begreep niet waarom ze als het ware twee levens had.
Ze bleef tegen haar ouders zeggen dat haar naam Anne Frank was.
Er was toen niemand in Zweden die een link kon leggen, want het dagboek van Anne Frank werd paszweeds-anne-dagboek eind jaren ’50 in het Zweeds vertaald en was nog niet heel bekend.
Barbro stopte om over haar dromen te praten omdat niemand er iets mee kon.

Ze dacht veel na over de zin van het leven en reïncarantie.
Later op school kwam ze achter het bestaan van het Dagboek van Anne Frank, dat voor het eerst in Nederland was uitgekomen in  1947 en later in het Zweeds toen Barbro op school zat.
Ze realiseerde zich toen voor het eerst dat Anne Frank echt bestaan had.

Haar oudere regelden een reis naar Nederland toen Barbro tien jaar was en ze verbleven in Amsterdam. Als eerste zouden ze een bezoek brengen aan het Anne Frankhuis. Barbro wist precies de weg er naar toe en wees haar verbaasde ouders de weg.
Het viel Barbro op dat het stoepje voor de deur anders was dan ze zich herinnerde.
Binnen werd ze overvallen door een angstig gevoel, het slaapkamer-annekoude zweet brak haar uit en haar moeder dacht dat Barbro ziek werd. Ze liepen door want Barbro wilde alles zien. Aangekomen in de kamer van Anne, zag ze alle platen aan de muur hangen,die in werkelijkheid tijdelijk waren  weggehaald om ze achter glas te gaan doen.
De ouders van Barbro ontdekten toen dat alles waar was wat Barbro had gezegd
en dat ze echt de wedergeboorte is van Anne Frank.

Lees hier de Engelse versie: https://exemplore.com/paranormal/The-Reincarnation-Of-Anne-Frank-Barbro-Karlen-The-Amazing-Story-Of-Past-Life-Memories
of bekijk onderstaande video.

 

boek-van-barbro

 

Barbro Karlen schreef ook een boek over haar leven met twee levensgeschiedenissen.
Het verscheen in 2002.

 

 

 

 

Vond je dit artikel interessant ? Deel het dan of plaats het op je eigen blog of andere socialmedia kanalen.