Spring naar inhoud

Twee coronawetten door de Eerste Kamer, terwijl we versoepelen. Hoe zit dat?“We zijn in Nederland inmiddels druk aan het versoepelen en het ‘oude normaal’ lijkt nabij. Maar beleidstechnisch gebeurt er in Nederland en binnen de Europese Unie rondom het coronavirus een hoop. Een A-status, verlening van de Spoedwet en gesprekken over een Europese of zelfs internationale aanpak van pandemieën. Hoe zit dit precies?”

Op Metro Nieuws een helder artikel waarin wordt uitgelegd wat er op nationaal en Europees niveau gaande is:

“Hoewel aankomende vrijdag de mondkapjes, QR-codes en sluitingstijden verdwijnen, is de politiek ook bezig met lange een termijnvisie als het gaat om het coronavirus. Gezondheidsminister Ernst Kuipers liet weten dat instrumenten zoals de QR-codes in de gereedschapskist blijven. Terwijl we uitkijken naar de festivalzomer en zorgeloze vakanties, worden een aantal zaken ook vastgelegd.”

https://artsencollectief.nl/twee-coronawetten-door-de-eerste-kamer/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: