Spring naar inhoud

HET GAAT HEEL PITTIG WORDEN

Bij het laatste gesprek met mijn gids Jonah (van Sirius) vroeg ik om zijn zienswijze over de komende tijd op aarde.

Jonah: Jullie gaan een pittige tijd tegemoet en zullen op de proef worden gesteld om in de eigen waarheid te blijven en te gaan staan voor waar je in gelooft. Het gaat heel, heel pittig worden.

Elias: Er is ook altijd gezegd, dat er een achterdeur zal blijven openstaan, wat er ook moge gebeuren.

Jonah: Dat klopt. Daarbij is het wel essentieel dat de verbinding met je ziel goed is en dat is van heel, heel groot belang om dan de aanwijzingen te kunnen volgen. Voor mensen waarvan de verbinding minder is, maar waarvan het wel de bedoeling is dat ze blijven, zal het op andere manieren gaan. Ze zullen in ‘toevallige’ situaties terecht komen, waarin ze als het ware geleid worden. Er gaan veel mensen vertrekken.

Elias: Ja, we weten dat ze voor dat pad gekozen hebben om nog meer ervaringen in de dualiteit te kunnen maken. Ondertussen stellen we vast dat de transportketens beginnen uiteen te vallen. Er zullen binnenkort ook wel grote tekorten aan voedsel ontstaan. Heel veel mensen zullen niet voorbereid zijn en honger gaan lijden. Degenen die een voorraad eten hebben aangelegd kunnen wel wat mensen helpen, die aan de deur gaan kloppen, maar kunnen onmogelijk alle hongerigen uit de omgeving voeden, zelfs als ze dat zou willen doen …

Foto: NewsMax

Jonah: De mensen die wat voorraad hebben moeten ook niet aan iedereen vertellen dat ze dat hebben, dat zou onverstandig zijn. Want mensen, die in paniek raken kunnen dingen doen vanuit hun oerinstinct, die je niet kunt voorzien. Probeer wel de mensen in je omgeving voor te bereiden, je naasten in te lichten, dat ze echt eten moeten inslaan. Er staat een zware periode van een maand of vijf zes te wachten. Er zullen ook heel veel mensen ziek gaan worden van de vaccinaties. De mensen hebben hier geen idee van, vanuit hun bewustzijnsniveau en ook niet van de honger die ze gaan hebben, wat er weer voor gaat zorgen dat ze dingen in een ander perspectief gaan zien. Het zal heel heftig worden voor veel mensen.

Elias: Gaan ook veel mensen van honger sterven?

Jonah: Dat zou een combinatie kunnen zijn. Er zal chaos uitbreken. Maar er zullen ook veel mooie dingen tegelijkertijd plaatsvinden. De chaos zal er zijn, want veel mensen zijn niet voorbereid op dat wat komen gaat.

This image has an empty alt attribute; its file name is ankhesenamun-at__80jsbe-unsplash.jpg
Foto: Ankhesenamun

Elias: De mensen met enige voorraad zullen dat wel niet aan de grote klok hangen, maar ik kan me niet voorstellen dat, als er een hongerige aan de deur klopt, ik die zou wegsturen als ik nog iets te eten heb. Langs de andere kant neem ik ook aan dat we op dat vlak van ‘boven’ bescherming zullen krijgen zodat er geen invasie naar ons zal plaatsvinden?

Dat klopt, er zijn altijd wel een paar mensen die weten van jullie voorraad, dat zijn ook de mensen, die jullie gewaarschuwd hebben.

Elias: hoe lang kan die periode van gebrek aan voedsel duren? Er zijn channelings en waarschuwingen, die variëren van drie weken tot drie maanden.

Jonah: Als je rekent op drie maanden, dan zit je safe. De bescherming zal er altijd zijn en je kunt mensen ook met woorden en energie helpen en met ze te wijzen op wat ze uit de natuur kunnen eten.

flat lay photography of mushrooms

Foto: Andrew Ridley

Wat we nu zien, is de ineenstorting van het oude systeem. Het gaat niet anders, het oude moet verdwijnen. Het is wel de bedoeling van de Geestelijke Wereld om het zo zacht mogelijk te laten verlopen, maar dan zal het nog lastig worden voor veel mensen.

Elias: De laatste dagen krijgen we meer en meer informatie dat de witte hoeden acties ondernemen, ondergrondse bases opruimen, dat er snel veranderingen gaan komen in de regeringen. Hoe ziet dat er voor Nederland uit?

Jonah, Het hangt ervan af, wat je onder snel verstaat. Het spel op aarde is nog niet uitgespeeld. Vanuit een ander perspectief gezien, zijn we al veel verder. Je moet het zo zien, dat het de laatste stuiptrekkingen zijn van de duistere kant. Aan alles wordt gewerkt en het is niet de bedoeling dat teveel naar buiten komt wat er allemaal plaatsvindt achter de schermen, wat nodig is voor de bescherming van degenen die er mee bezig zijn.

Elias: Wanneer kunnen we in Nederland een omwenteling op regeringsniveau verwachten?

Jonah toont een beeld van Mark Rutte, die terecht staat en Hugo de Jonge, Grappenhaus en Klaus Schwab. Die verandering zal plaatsvinden in alle landen en Nederland zal er zeker bij horen, wel iets later dan andere landen. Engeland verandert nog later.

Neurenberg Proces 1

Elias: hoe zit het met Brussel. Die Commissie bestaat toch ook uit Cabal lakeien?

Jonah: In elke regering zijn er mensen, die ook het goede voorhebben en daar moeten we ook vertrouwen in hebben, namelijk dat het uiteindelijk ten goede zal keren. Want het gaat ook veranderen door de kracht van de bevolking. Dingen, die niet meer in het duister kunnen blijven, zullen aan het Licht komen. Dat zal eerst gebeuren in de alternatieve media tot de gewone media het niet meer kunnen tegenhouden. Er vindt steeds meer infiltratie plaats op allerlei gebieden en het zal mensen diep en diep schokken.

Om terug te komen op Rutten en Co. Hoe lang zou het nog kunnen duren voor die terecht staan?

Jonah: toont weer een beeld van een jaar, anderhalf jaar en zegt: waar de duisternis heel diep lijkt te zijn, is er ook heel veel Licht, heel veel Licht. Blijf in een diep vertrouwen wat er ook weer voor zorgt dat alles sneller gaat. Het voorstellen van de Nieuwe Aarde is zo essentieel …

Elias: Ja, met deze informatie kunnen we weer verder en laten we met ons allen het hele proces versnellen door de Nieuwe Aarde in onze geest vorm te geven. Laten we ons zelf visualiseren in de Nieuwe Tijd en dat we daar doen waar ons hart naar uitgaat. Zo scheppen we nu de Nieuwe Aarde en onze individuele toekomst in harmonie met het plan van onze ziel.

Meer weten over mijn werk?

Elias Telegram-groep

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: