Spring naar inhoud

Schrijf een Email aan alle bedrijven die meewerken aan de testmaatschappij

Als het aan de (r)overheid ligt gaan we ons begeven in een test en vaccinatie maatschappij.

Een maatschappij waar je alleen nog deel mag nemen als je kunt aantonen dat je niet ziek bent. Een omgekeerde wereld die niemand zou moeten willen.

Zo’n maatschappij kan alleen vorm worden gegeven als bedrijven er aan meewerken. Door nu juist de bedrijven die dus voorstander zijn van een discriminerende maatschappij aan te schrijven en hun aan te spreken op hun verantwoordelijkheid , kunnen we het tij keren .

Hieronder een voorbeeld tekst

Geachte heer/mevrouw,

Graag mail ik u over uw besluit om uw bedrijf te openen op voorwaarde van negatieve COVID-19 test. Dit heb ik gezien op
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/cijfers-en-onderzoeken-over-het-coronavirus/pilot-toegangsbewijzen

Ik wil u mijn verontwaardiging delen. Ik zie op dit moment een tweedeling in de maatschappij ontstaan waar ik niet achter sta. De toegang via testen zet de stap tot het normaliseren van permanent testen. Hiermee helpt u bouwen aan een maatschappij waarin gezonde volwassenen en kinderen zich constant moeten onderwerpen aan tests. Dit is een maatschappij waar mensen derhalve continu als besmet worden behandeld tenzij zij het tegendeel bewijzen. Dat is onacceptabel. Zelfs het RIVM en ook dhr. Rutte zeggen nota bene: ,,Laat je niet testen zonder klachten.’’

Mensen uitsluiten op basis van de uitslag van een medische test valt onder medische discriminatie. Dit is strafbaar. Los daarvan vind ik het moreel verwerpelijk om mee te willen werken aan een testmaatschappij. Dit is een groeiend aantal ondernemers (zoals Monkey Town) met mij eens. Door het stramien van de testmaatschappij op te zetten beschuldigd u al uw potentiële klanten van besmetting tot zij het tegendeel bewijzen. Is dit de maatschappij die u voor onze kinderen wilt?

Bent u ervan op de hoogte dat massaal testen medisch gezien onverantwoord is? Zie https://artsencollectief.nl/massaal-sneltesten-medisch-gezien-onacceptabel/

Bent u ervan op de hoogte dat de PCR geen diagnosemiddel is voor COVID-19, en zelfs significant vaak vals positieve uitslagen geeft?

https://artsencollectief.nl/pcr/

Desondanks worden testuitslagen momenteel door de overheid gebruikt om de maatregelen te blijven handhaven. Dit beschadigd alle ondernemers, inclusief uzelf. Ik begrijp uiteraard dat u uw deuren weer wilt openen. De prijs hiervoor mag mijn inziens niet betaald worden door een draconische maatschappij te stichten. Testen en vaccinatie mogen bij wet niet als dwangmiddel worden ingezet tot sociale activiteiten. Uw besluit om hier toch aan mee te werken bemoedigd de politiek om de wet te wijzigen.

Ik vraag u uw aandeel hierin te overdenken en dit mee te nemen in verdere besluitvorming. Ik verwelkom een reactie van u zodat ik dit kan mee laten wegen in mijn besluit om in de toekomst met mijn gezin een bezoek te brengen aan uw onderneming.

Met vriendelijke groet,

Lijst met mailadressen van bedrijven die meewerken aan de testmaatschappij

info@keukenhof.nl ,
museumhuizen@hendrickdekeyser.nl ,
groeneveld@staatsbosbeheer.nl ,
info@twickel.nl ,
info@laurenskerkrotterdam.nl ,
secretaris@molendehoopzoetermeer.nl ,
partnerships@peacepalace.org ,
info@geofort.nl ,
info@slotschaesberg.nl ,
info@slotzuylen.nl ,
info@vestingmuseum.nl ,
info@kasteeltuinen.nl ,
meike.verhagen@eusebius.nl ,
info@stellingvanamsterdam.nl ,
info@academiehuis.nl ,
beheerder@bergkerk.nl ,
info@groningerkerken.nl ,
info@denieuwebibliotheek.nl ,
service@jck.nl ,
ammersoyen@glk.nl ,
info@grotekerk-alkmaar.nl ,
info@grotekerknaarden.nl ,
info@grotekerkveere.nl ,

Aanvullingen zijn welkom .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: