Spring naar inhoud

We gaan winnen !!

✨ Ze hebben verloren. Want door ons op te sluiten, dwingen ze ons om onze schaduwen onder ogen te zien, om naar onze eigen demonen recht in de ogen te kijken, om ze te helen en te transmuteren.

✨ Ze hebben verloren. Want door onszelf van elkaar te isoleren, moedigen ze ons aan om onze band te verzamelen, te versterken en van hart tot hart te verbinden.

✨ Ze hebben verloren. Want door schaamteloos tegen ons te liegen, leiden ze ons ertoe om elders en alleen waarheid te zoeken, zo uit de illusie te komen.

✨ Ze hebben verloren. Omdat ze ons proberen bang te maken, duwen ze ons om los te laten, gecentreerd te blijven, zelfverzekerd en verbonden met onze ziel.

✨ Ze hebben verloren. Omdat ze door het beheersen van onze fysieke voertuigen, ons in staat stellen om onze subtiele lichamen en geweten te verruimen, dus onze kracht.

✨ Ze hebben verloren. Want door ons ziek te willen maken, geven ze ons eindelijk meer vrije tijd, rust en wedergeboorte.

✨ Ze hebben verloren. Omdat ze ons proberen te laten verdwijnen in de duisternis, laten ze ons groeien en ons innerlijk licht cultiveren.

✨ Ze hebben verloren. Want door ons af te sluiten van Moeder Natuur, laten we haar toe om zichzelf te reinigen en te helen, en wij, om voor haar te mediteren zoals nooit tevoren.

✨ Ze hebben verloren. Want door ons te manipuleren om ons slaven te maken, dwingen ze ons om onze soevereiniteit en vrijheid terug te nemen.

✨ Ze hebben verloren. Omdat deze lockdown een mooie allegorie is van onze lockdown in de 3 D matrix, waardoor we nog meer in 5 D kunnen klimmen.

✨ Ze hebben verloren. Want door ons in slaap te brengen en te bedwingen, trillen ze de hele mensheid en ontwaken.

✨ Ze hebben verloren. Want door ons te infantiliseren, doen ze ons groeien. Onze elders en kinderen aanvallen, ze doen ons brullen.

✨ Ze hebben verloren. Want door ons te willen verzwakken, versterken ze de Warrior of Light die diep in ieder van ons slaapt.

~ door Starseed Éloïse Al’Cyona 🧡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: