Spring naar inhoud

Rechercheur wordt ‘wakker’: We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus

Niet alleen politieagenten en ME’ers, maar ook rechercheurs kloppen aan bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie. Een vrouwelijke rechercheur zegt zeer bezorgd te zijn over wat er nu allemaal gebeurt in Nederland. Ze zag op YouTube filmpjes voorbijkomen van politiegeweld tegen burgers die haar enorm raakten.

“De doorslag voor mijn ‘wakker’ worden was dat minister Grapperhaus doodleuk zijn bruiloft gevierd bleek te hebben. Tegen alle waarschuwingen in, de waarschuwingen die hij nota bene zelf had geroepen. Hij had zelfs mensen uitgemaakt voor aso’s,” verklaart de rechercheur.

“Ik ben er eens goed naar gaan kijken en er bleken toch een heleboel zaken niet te kloppen. Het begon toen naar buiten te komen dat de uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis, uitleg had gegeven over hoe de PCR-test te gebruiken. Dat deze geen coronabesmetting kan aantonen, dat deze PCR-test op een andere wijze gebruikt dient te worden. Helaas is Kary Mullis overleden, hij kan hier geen discussie meer over aangaan,” vervolgt de vrouw.

Er stond ook bij: de dood. Er werd door collega’s gelachen

Ze sprak met collega’s over het virus, de maatregelen en probeerde feiten uit te leggen. Dat er geen oversterfte was in 2020, dat er medicatie is voor corona, dat we gehersenspoeld worden door de media en gemasseerd werden naar een ‘vaccin’ toe, en dat mondkapjes niet werken.

Ze liet collega’s op de website van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA zien dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden bij de ‘vaccins’. “Er stond ook bij: de dood. Er werd door collega’s gelachen.”

De rechercheur zei openlijk dat ze zich niet zou laten vaccineren, dat haar immuunsysteem het zelf kan oplossen en dat de IFR (infection fatality rate) 0,23 procent is. Ze zei ook dat het vaccinatiepaspoort eraan zat te komen en dat er mensen buitengesloten zouden worden. “Sommige collega’s zeiden dat ik me onder andere daarom maar moest laten inenten. Ik was geschokt.”

Ik heb echt gedacht: het is oorlog. In welk land leven we?

Ze zag de beelden van vredelievende, bezorgde burgers die demonstreerden. De beelden van ME’ers en politie te paard die onschuldige, rustige, vredelievende mensen slaan, schoppen en omver walsen. “Dat ging mij te ver. Ik heb erom gehuild. Ik was er totaal kapot van.”

Op 20 maart zag ze de zorgmedewerkers en veteranen die voor de demonstrerende burgers gingen staan. De rechercheur volgde de demonstratie omdat twee zorgmedewerkers die demonstreerden familieleden van haar zijn. Toen ze zag dat ME’ers recht tegenover de veteranen stonden, werd het haar te veel. “Ik dacht: nu is het gebeurd, nu gaan de ME’ers de veteranen en zorgmedewerkers in elkaar slaan. Ik heb echt gedacht: het is oorlog. In welk land leven we?”

Door deze gebeurtenis in Amsterdam, het feit dat ME’ers oog in oog stonden met veteranen en zorgmedewerkers – en blijkbaar klaar om geweld tegen hen te gaan gebruiken – is ze naar eigen zeggen geshockeerd. “Ik zie het zo: we zijn in korte tijd beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus. Waar is ons verstand gebleven?”

Lees hier de volledige verklaring van de rechercheur.[BPOC]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: