Spring naar inhoud

Mensen zeggen:‘Ik heb mijn vaccin gehad en voel me prima


xPorfessor dr. Dolores Cahill

Dit is de ongeschoolde en onwetende verdediging van iedereen die het vaccin heeft genomen en dit gebruikt als bewijs dat het vaccin werkt, wanneer ze geconfronteerd worden met iedereen die het vaccin in twijfel trekt. Als dat je verdediging is, dan heb je naar geen woord geluisterd van wat iemand heeft gezegd, inclusief de wetenschap zelf. Het is een mRNA vaccin. Innovatief medicijn. Volledig ongetest. Anders dan enig ander vaccin. In feite, stapt het uit de geneeskunde en stevig in de genetica. Laat me het uitleggen.

Wat is RNA? RNA is Ribonucleïnezuur. En als je echt naar school bent geweest, heb je natuurlijk gehoord van DNA. Dat is een afkorting van DesoxyriboNucleïneZuur. En als je iets moet weten over DNA, is het feit, dat het de genetische opmaak van elk organisme bevat. Met andere woorden, het is de unieke kern van wie je verwezenlijkt in deze wereld.

Beide stoffen/verbindingen (RNA en DNA) lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen. Maar het is veel belangrijker, we het eens over hun functies in het menselijk lichaam te hebben. DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk (de kern van) voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet de die genetische informatie in het DNA om, in een bruikbaar formaat om eiwitten te bouwen, en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.

Het mRNA-vaccin bevat de letter ‘m’ die staat voor messenger. Dat mRNA is dus een kunstmatige/synthetische ‘boodschapper’ een RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet. Het DNA gaat dus -na het toegediend krijgen van mRNA- iets ánders doen, dan het DNA dient te doen. Nu hebben ze u verteld dat dit wordt gedaan, om eiwitten te produceren die het immuunsysteem te versterken, zódanig dat het Covid-virus wordt bestreden. MAAR, als je écht naar het grotere plaatje hier kijkt, zou het jou behoorlijk gevoelloos kunnen maken, om de potentiële realiteit van de situatie te begrijpen.

Als je het vaccin al toegediend hebt gekregen,
dan kun je er zeker van zijn,
dat jouw DNA nu aan het veranderen is.
Heb je enig idee van de implicaties daarvan?

JOUW GENETISCHE OPMAAK IS AAN HET MUTEREN!!
Jij werd/wordt onder extreme druk gezet, om een stof in te nemen die uw genetische opmaak verandert, en dat allemaal vanwege een virus dat niet meer gevaar vormt, dan een dodelijk percentage van 0,03% manifesteren. Een virus dat oprecht parallel loopt met de griep (die op mysterieuze wijze is verdwenen sinds de komst van Covid). Om nog maar te zwijgen van het feit dat de FDA dit ‘vaccin’ nog niet heeft goedgekeurd als een legitiem vaccin, maar het alleen heeft goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties als EXPERIMENTEEL VACCIN. Het is dus niet volledig goedgekeurd én het is feitelijk geen vaccin, maar een mRNA-gereedschap..

Dit betekent dus heel simpel dat het op jou wordt getest!
De meeste ‘vaccin’-bedrijven, farmaceutische INDUSTRIEËN,  noemen dit niet eens een vaccin, maar een ‘besturingssysteem’. Dekken ze zich dan in, door de waarheid te vertellen, nu al..?  Ik neem aan dat meneer Bill Gates het graag zo noemt! Als je zo onwetend bent om mij te vertellen dat ik egoïstisch genoeg ben om te willen dat mijn DNA intact blijft, ten koste van iemands leven, die al onderliggende aandoeningen heeft en waarschijnlijk zou zijn gestorven aan de griep of een andere kwaal, als gevolg van zijn eigen falende immuunsysteem, dan bent u volslagen krankzinnig.

Ik zie mensen zeggen: “Als het de enige manier is om weer normaal te worden, dan doe ik het”. Daarover ben ik gewoon verbijsterd. Want deze mensen zijn meer dan bereid om het risico te nemen, dat wat het weefsel van wat HUN ‘leven’ is, HET LEVEN is, te veranderen, alleen maar om ‘hun leven terug te krijgen’? Als je denkt dat ik onzin praat, dan ben je nog gekker. Ga dan en neem het vaccin, het is jouw vrije keus. Hopelijk hoef je geen spijt te hebben van je beslissing, mocht het zover komen. De achtergronden van mijn informatie is gemakkelijk beschikbaar voor je om na te lezen. Als je onwetend genoeg bent om je mouwen op te stropen met je ogen volledig dicht, dan heb je misschien geen idee wat de betekenis van ‘leven’ eigenlijk is, en jaag je -met alle oprechte bedoelingen- een complete fantasie na.

Jij denkt dat het gaat om het redden van levens? Je denkt ook dat het allemaal zo duidelijk is als ‘leven of dood.’ Dat is het niet. Het is niet sterven door een vaccin waar ik bang voor ben. Het is leven met de mogelijke lange termijn effecten. In tegenstelling tot de 99,97% overlevingskans die de effecten van Covid na een week zullen merken. Dus je hebt het vaccin genomen en bent niet gestorven. Geweldig nieuws. Ik heb het vaccin niet genomen en ik ben ook niet gestorven!
Laten we dit over een paar jaar weer oppakken, als ik nog mens ben… God weet wat je bent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: