Spring naar inhoud

Tien redenen om geen cvid19 vaccinatie te nemen

Dit zijn de tien beste redenen om het cvid-19 vaccin niet te nemen. Zonder rekening te houden met de onbetrouwbaarheid van de PCR test en de zogenaamde besmettingscijfers van de overheid die weigeren in plaats daarvan over positieve testresultaten te spreken. Met aansluitend 40 artikelen over vaccinaties.

1. Kan nooit werkzaam genoeg zijn

Professor medische microbiologie Sucharat Bhakdi zegt het op deze manier:
“Ik ben niet gek. Ik neem het vaccin niet. Als je jonger dan 70 jaar bent is de kans dat je overlijdt aan dit virus 5 op 10.000 besmette mensen onder de 70.
Om een vaccin licentie te krijgen moet het bewijzen werkzaam te zijn. Dus moet je bewijzen dat het levens spaart, maar als er 5 op 10.000 besmette mensen overlijden hoe wil je dit cijfer met een vaccin aanzienlijk verminderen? Dit gaat je nooit lukken van bijvoorbeeld 5 naar 3. Dus waarom zou ik gevaccineerd willen worden?

https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:ugcPost:6746438195732353025?compact=1

2. Gebrek aan bewijs dat het werkt

Een internationaal gezelschap van een dertigtal artsen spreekt zich uit tegen het C. vaccin. Hun voornaamste bezwaren zijn dat er geen bewijzen zijn dat het werkt of veilig is, dat het experimenteel is en onnodig omdat er geen sprake is van een C. pandemie. (lees hier het volledige artikel Artsen waarschuwen voor injectie)

3. Niet nodig

Prof. Dolores Cahill herhaalt wat ze al eerder heeft gezegd, namelijk dat de symptomen van Covid-19 heel eenvoudig en succesvol zijn te behandelen met vitamine C, D en zink. Dit vaccin acht ze onnodig.
Meer van Cahill kan je hier lezen. (Professor Cahill stelt gerust en geeft oplossing voor corona)

4. Proefkonijnen

Dr Zac Cox weet dat er geen lange termijn veiligheidsdata van het vaccin zijn. Hij zegt dat ze de bevolking in feite testen wat tegen de Code van Neurenberg is. Hij zal het vaccin niet nemen.

5. Levensgevaarlijk en verandert ons DNA

Dr Carrie Madej onderzocht het voorgestelde covid-19 vaccin en komt tot verontrustende conclusies. De injectie modificeert volgens de dokter ons lichaam genetisch, zorgt dat we deels de eigendom over ons lijf kwijtraken, geeft een digitale code af en opent mogelijkheid ons te verbinden met AI. Kortom met een “goed” vaccin kan de wereldbevolking 10 tot 15 procent afnemen.
Lees hier meer: Dr. Madej: Covid-19 vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen

Daarnaast is er een enorme lijst aan bijwerkingen (Amerikanen houden rekening met waslijst aan bijwerkingen covid-19 vaccin)

FDA publiceerde eind oktober van dit jaar een lijst met bijwerkingen die kunnen optreden na vaccinatie. In een document van de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) staat een lijst van mogelijke ernstige ziekten en nadelige lichamelijke reacties die kunnen optreden na injectie met Covid-19 vaccins.

6. Sinds 2002 mislukt om coronavaccin te maken

De Amerikaanse arts Dr Sherri Tenpenny vertelt dat farmaceutische fabrikanten op geen enkele manier aansprakelijk zijn voor het vaccin. Ze vertelt dat sinds 2002 ze al een coronavaccin proberen te maken (sinds SARS). Iedere dierentest leverde op dat de dieren een paradoxale immuniteitsreactie kregen. Het deed de infectie zelfs toenemen.

7. Virus nog niet geïsoleerd

De Amerikaan Dr Kaufman zegt dat het virus nog niet geïsoleerd is. Met andere woorden hoe kan je je hiertegen dan vaccineren?

“Ze hebben het virus nog niet gevonden. Je weet zelfs niet wat je test.”

“Een van de regels voor een wetenschappelijk onderzoek is ook te werken met een zogenaamde ‘negatieve controle groep’ (een groep van gezonde mensen). Dit is bij covid-19 achterwege gebleven. In China hadden ze maar 9 patiënten waarvan materiaal genomen werd. Bij een grotere groep van bijvoorbeeld 250 mensen heeft het veel meer waarde.”

Lees zijn relaas hier Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

8. Wantrouwen

Het optreden van de overheid in de afgelopen negen maanden met het gericht pushen van dit vaccin als enige oplossing tegen dit virus zou iedereen wantrouwig moeten maken. Wereldwijd hebben steeds meer artsen hun twijfels over dit vaccin. Voeg hieraan toe het vreemde gedrag van het kabinet Rutte dat eerder lijkt op dat van een vertegenwoordiger van de farmaceutische industrie dan van de Nederlandse overheid.

Ook is het is voor niemand begrijpelijk waarom de regering niet veel meer aanstuurt op bevordering van de immuniteit en op de inzet van de middelen die er al zijn zoals HCQ. Wie durft nu nog te geloven in de juiste intenties van de regering, laat staan zich inenten met dit experimentele vaccin?

9. Allergische reacties

Het Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) meldt dat het bureau onderzoek doet naar ongeveer een vijftal allergische reacties op het Pfizer COVID-19 vaccin in verschillende staten.

De bekendmaking volgde op het nieuws van vrijdag dat een ziekenhuis in Illinois tijdelijk met het COVID vaccinatie programma is gestopt nadat vier gezondheidsmedewerkers allergische reacties kregen, waarvan een ernstig – na toediening van het vaccin.

Op diezelfde vrijdag moest een derde verpleger in Alaska, volgens CNN, voor zes uur naar het ziekenhuis vanwege een anafylactische reactie op het Pfizer vaccin (lees ook over de bijwerkingen hier). Dit rapport kwam nadat vorige week al twee medewerkers in in dezelfde staat ernstige allergische reacties hadden gekregen — inclusief een vrouw die minstens twee nachten in het ziekenhuis was opgenomen na een analfylactische schok.

10. Massaal vaccin experiment met amper gegevens over veiligheid en werkzaamheid

Neuroloog Jan B. Hommel schrijft uiterst kritisch over het nieuwe vaccin van Pfizer/BioNTech. Hij constateert dat we niets weten over de veiligheid van dit vaccin over een periode langer dan twee maanden. Evenmin is bekend of het vaccin in staat is een blijvende immuunrespons op te wekken. Om die redenen vindt hij dat hier sprake is van een experiment.

Meer weten over vaccinaties? Kies hier uit veertig artikelen

1 reactie »

  1. Zijn deze berichten ook in andere talen beschikbaar. Ik wil deze naar mijn diverse relaties in het buitenland sturenMet vriedelijle groet/Best regards.Toon BlijM: +31 655 308211Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy S20 smartphone.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: